< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Homatics Box R 4K Plus (5. sayfa)
-
-
Donanım olarak benzer cihazlar, aşağıdaki ufak farklar var:
HBR4K+
S905X4-K
USB 3.0
MKM2+D
S905X4-J
USB 2.0
MicroSD
MeCool için bir çok Dolby Vision sorunu okumuştum çıktığında ama sonradan update ile düzelttilerse bilemiyorum.
-
Kim, nerede, ne diyor?
-
Homatics tek katmanı çözüyormuş çift katman çözebilen cihazlar sadece amlogic s922x (Ugoos AM6b+, Minix ve Fire Cube Gen 2) işlemci içeren cihazlarmış.
https://www.reddit.com/r/PleX/s/2gY7bX68Hp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Değişen bir şey yok yani, CoreELEC ile Homatics Box R 4K Plus zaten P7 FEL'i P8'e çeviriyordu.
-
Doğrudur bu arada kullanıyor musunuz corelec dts hd dolby true hd ses kodeklerinide destekliyor mu? Normalden ekstra olarak başka ne gibi artıları var?
Evet destekliyor... Ses ve görüntü destekleri dışında başka bir artısı yok, sadece KODI. Remux film stream edecek isem CoreELEC ile boot ediyorum onun dışında Android ile boot edip o şekilde kullanıyorum.
-
Keşke önce görseydim bu mesajı gidip shielde bi ton fazladan para verdim onun için 😂
Bu arada kodide bluray iso oynatmayı denediniz mi diske özel açılış ekranı bölğm seçme falan geliyor mu?
Denemedim maalesef, sadece Real-Debrid kullanarak online seyrediyorum Remux filmleri.
-
Bende real debridi yeni keşfettim muhteşem bir şey corelece kuruluyor mu acaba?
Kurmaktan kastınız nedir?
Ben CoreELEC üzerine Kodi Diggz Debrid Only bir build yükledim, onun içerisinde debrid için account manager ve film bulmak için Umbrella gibi bir çok video addon var, o şekilde kullanıyorum.
-
Anladım yok ben stremiodan kullanıyordum da onun için sordum
Anladım, Stremio ATV11 ile boot edersem kullanıyorum, custom KODI build'leri de benzer mantık zaten, CoreELEC üzerinde de kolayca halledebiliyorsunuz.
-
Teşekkürler hocam birde realdebridde dublaj içerik olmuyor 4k remux dublaj nereden bulabilirim bu arada?
Hangi işlemci daha iyi kağıt üstünde hocam? K mi J mi?
-
J daha iyi sonuçta 1 sene sonra çıkan varyasyon ama araştırmama rağmen farklarını bulamadım, MeCool sentetik testlerde bu yüzden biraz daha iyi görünüyor ama hissedilir bir fark olacağını sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben dublaja karşıyım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam
Android 12 betayı yüklemek istersek normal 12 sürümü çıkınca betadan normal sürüme geçebilir miyiz? Bir de homaticsin kendi uydu tuneri çok pahalı muadil tuner alsak sıkıntısız çalışır mı?
Botech Wzone tuner bununla uyumlu.
Beta ATV12’den ATV11’e dönüş yok fakat stable ATV12 çıkınca ona geçilebiliyor…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X