< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Homatics Box R 4K Plus (6. sayfa)
-
-
Apple tv 4k mı bu model mi dersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet uzun sürdü, bildiğim kadarı ile Amlogic'ten bir fix bekleniyordu. Ben de yüklemedim, stable bekliyorum.
-
İkisi bambaşka cihazlar, sizin kullanım amacınzı nedir?
-
Hocam peki android 11de kare hızı eşitleme yokmuş. Tüm içerikler için manuel mi ayarlıyorsunuz tek tek?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle bir ihtiyaç olmadı nedense, TV mi ayarlıyor bilmiyorum.
-
İnşallah benim tv de kendi ayarlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Halihazırda mi box 1. Nesil kullanıyorum ama yükseltmek istiyorum biyandan da
iptv , amazon prime , stremio kullanıyorum genelde
soundbar aldım samsunf q800c model müzik için de kullanacağım
ama bilemedim bi yandanda mi box idare ederim diyorum üst modeller çıkana kadar,kararsız kaldım 😬
Merhaba Onvo Webos tv kullanıyorum. Webos çok yetersiz geldiği için android TV box almayı düşünüyorum.
Tvyi IPTV ve hdd den 4k film izlemek için kullanıyorum.
Biraz araştırma yaptım. Galiba Homatics Box R 4K Plus piyasadaki en iyi cihazlardan birisi ama 4k gibi bir rakama tvbox almak mantıklı mı bundan emin değilim.
Bunun yerine Mecool KM2 Plus gibi bir model alsam neler kaybederim. Sizinde tavsiye edebileceğiniz bir model varsa değerlendirebilirim. Çok absürt rakamlar olmadığı müddetçe bütçe sınırım yok ama çok da pahalı birşey almak iptv yayınlarının ve filmlerin kalitesini çok mu fark ettirir bunu merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 22 Mart 2024; 12:42:31 >
-
Selamlar ben de Homatics Box R 4K plus ürününü aldım. Emulatör ile oyun oynamak istiyorum. Bu yüzden gamepad almak istiyorum, ama hangileri uyumludur bilemedim.
PlayStation 4 Gamepad'lerini beğeniyorum. Onlar uyumlu ise gerçekten iyi olur.
Öneriniz olur mu acaba?
-
Bu cihazla oyun konusunda hiç tecrübem yok maalesef...
-
Hazır indirimdeyken alacağım galiba 🤣
kartta 300 tl puan veriyor eğer 3k elektronik harcaması yaparsam ordanda öderken o puanla öderim dahanıyguna gelir gibi
aslında apple tv bakıyordum ama yenisi çıkacakmış onunda o çıkana kadar bunla idare edeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 23 Mart 2024; 14:36:52 >
3500 lira maliyet şu an bu cihaz için çok uygun.
-
Verdim siparişi bakalım
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın…
Bildiğim sizinle birlikte en az 5 kişi aldı bu fiyattan, umarım satıcı sorun çıkartmaz. Bilindik bir satıcı değil çünkü…
Bende farkettim o satıcıyı ama belki yenilerdir
Sıkıntı olursa iade ederim sıkıntı yok
eyvallah
Ben 4.070'e satan satıcıdan aldım. 3800'e satan satıcıda değerlendirme göremediğim için riske girmek istemedim.
-
Bu tarz durumlarda paket gelince video çekim ile paketi açıyorum ben,gelsin göreceğiz bakalım
en iyisini yapıyorsunuz, tedbir önemlidir :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X