< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Homatics Box R 4K Plus (7. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun...
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158146245
Klavye de isterseniz aşağıdaki ürün de olabilir ama bunu kullanmadım:
aliexpress.com577.14TRY 40% OFF|G2.4 Pro BT hava fare ile Android TV kutusu G BT5.0 çift mod Google sesli asistanı için uzaktan kumanda kablosuz klavye| | - AliExpresshttps://www.aliexpress.us/item/3256806119951697.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 24 Mart 2024; 22:45:59 >
-
Teşekkürler. Sony su koyvermeye başladı. Panel mükemmel, android 9’da kaldık yürümüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba ,sahurda da homatics
arkadaşlar önceki cihazım dune idi bilgisayarımla dunedeki tüm disklere erişip filmleri düzenleyebiliyordum ancak yeni aldığım homatics r4k plusa asla giremiyorum ağda box r4k plus olarak çıkıyor ama içine girilmiyor tıklayınca sadece şu çıkıyıor .homaticse bağlı ve içindeki filmlerin olduğu hdd lere nasıl bağlanabilirim
teşekkürler
-
Üstadım bu kumandalarda air mouse özelliği varmıydı? İçeriklerine baktım ama göremedim.
-
İkisinde de var.
Hocam bunda air özelliğini kullanırken tuşlara bastığınızda çalışıyor mu? Bazı kumandalarda airle tuşlar aynı anda çalışmıyormuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi tuşlar mesela? Çalışmasa nasıl seçilecek?
Amazonda g60 pro diye bir kumanda onda çalışmıyormuş. Grupta şikayet etmişler. Şunun çalışmıyormuş mesela. amazonTianwu G20S PRO BT 2.4G & BT5.0 USB Alıcılı Çift Modlu Hava Fare 6 Eksenli Jiroskop El Uzaktan Kumanda Akıllı Ses Kontrolü Akıllı TV için IR Öğrenme Arka Işık Android PChttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BS3XMPDN?starsLeft=1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_V8DP590H9J8XMA9X00EN
Bu ay değil de önümüzdeki ay bir tane almayı düşünüyorum. Premium dedikleri kendi kumandası airli olsaydı güzel olurdu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bende G20s Pro BT var, çalışıyor.
Siparişim bugün teslim edildi . İç kutu ve cihaz sağlam sadece dış geçme kutuda yırtıkla gelmiş
Birazdan mi box ı söküp deneyeceğim ama içinden çıkan hdmi kablo bana biraz dandik geldi 🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 26 Mart 2024; 17:35:18 >
Cihaz ulaştı. İlk izlenimim çok iyi, kurulumu vs tıkır tıkır yaptım sıfır hata.
Televizyonum Sony ve kumandası Bluetooth üzerinden çalışıyor, onunlada yarım anlaştı ama tv üzerinden iletişimi sağladığını düşünüyorum. Gerçi air kumanda siparişi verdim çok sorun değil.
Eskiden ses ayarım çok kısıtlıydı, özellikle gece ya çok düşük yada yüksek oluyordu araası yoktu. Bu cihazda daha geniş bir ayar aralığı var.
Şimdi buna yüklenecek app'leri nereden bulabilirim, güvenilir kaynak paylaşabilir misiniz? Misal youtube app'de hızlı oynatma yok.
-
Bende şimdi taktım direkt update yapıyor ama çok yavaş iniyor daha ana ekranı göremedim
İki gündür sorunsuz kullanıyorum mi boxtan sonra hızı hissettim çok seri
Mi box ta yaşadığım hdr videolarındaki sarı renk patlamasını bu cihazda yaşamadım hdr videolar olması gerektiği gibi çalışıyor
Genel anlamda memnunum
Mi box ı da artık farklı odada farklı bir tv kurarsam kullanırım belki onuda satmayı düşünmüyorum dursun kenarda
Bir arkadaşım homatics box r 4k plus satıyor. İstanbul içi elden veya kargo
https://www.sahibinden.com/s/JbOGXm1w
Fiyat : 3500
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arayışta olanlara tavsiye vereyim. Homatics'ten uzak durun. Cihazda FPS problemi var. Aylardır düzeltmediler. Android 12'yi bekleyin deyip duruyorlar. O da alfa beta teta derken Android 13 çıktı. Sözde satış sonrası destek iyiydi. Bekleyin demek dışında hiçbir şey yok. 5 senelik Android 10 cihazda yağ gibi akan yayınlar Homatics'te 5 fps ile çalışıyor. Gruba yazıyoruz sorun yayında diye geçiştiriyorlar. Aynı yayın farklı cihazda akıyor diyorsunuz kabul etmiyorlar.
Birileri üç kuruş referans komisyonu kazanacak diye kendinize işkence etmeyin.
-
Hangi yayınlar onlar? Ben hiç öyle bir sorun yaşamadım. Test edebilirim isterseniz…
Ben de sorun yaşamadım hocam. Grupta yazıklarınızı da gördüm muhtemelen sizin cihazda donanım bazlı bir sıkıntı var. İade edebiliyorsanız edin
Raw yayınlar ve ayrıca Stremio.
Direkt kendi sitelerinden aldım. 4-5 ay oldu. İade alsalar bugün yollarım zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X