< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Home Assistant ve Akıllı Evler[ANA KONU] (128. sayfa)
-
-
Kameralara vs uzaktan erişmek (evin dışından) istiyorsa zaten apple tv yada homepod mini vs alması lazım hocam haberiniz olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba Homepod mini aygıtını Home assistant ile mi bağladınız? Nem ve sıcaklık bilgilerini göremiyorum Home assistantta, sadece hoparlör olarak görünüyor. İyi günler.
Evet home assistant a direk homepod bağladınız da sıcaklık ve nem sensörü değerlerini göremiyorsunuz. Bu konuya bakabilirsiniz :
http://https://community.home-assistant.io/t/how-to-integrate-homepod-mini-sensors-into-home-assistant-when-direct-integration-isnt-possible/665074
Alexa dot 5 jenerasyon da sıcaklık nem sensörü var. Dot 4 dot 3 vs de yok . Homepod yıllara sürümü var ise aynı olay olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Echo Dot 5 var elimde de bunları homebridge ya da home assistant yardımıyla homekit üzerinden kullanmam mümkün mü? Sadece hoparlör olarak mı kullanılabilir yoksa diğer fonksiyonları da aktif olur mu?
Bende yoğundum. Bu haftada video çok piss gaza getirdi
-
Misafir odamıda bitirdim. Belki ilginizi çeker. Basit kurulum ama misafirim için kulanışlı oldu. Baya geri dönüş alınca tiktok yükledim.
Serhan SukuroglutiktokEtrafımda cok ilgi cekti o yuzden paylaşmak istedim :-))) #guestroom #guestroomdecor #guest #guestbathroom #misafir #misafirodası #akilliev #akillievsistemleri #akıllıev #akıllıevsistemleri #akillievsistemleri #smarthome #smarthometechnology #smarthomegadgets #googlehome #googlenest #apple #applehome #applehomekit #applehomepod #alexa #sirri #heygoogle #tuya #tapo #philipshue #hue #philips #ecoshow #abajur #light #asus #asusrouter #internet #ethernet #wifi #bed #bedroomdesign #smartplug #akıllıpriz #tv #televizyonhttps://www.tiktok.com/@seranyayinda/video/7430062976767380744?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7287868708252501510 -
Hocam ne kadar otantik bi oda. Baya beğendim valla
Tum lambalar tek anahtar acma ile yaniyorsa lambalar arasinda kopru yapilmistir. Muhtemelen elektrik ilk bastaki lambalardan birine girip sonra ondan digerlerine atlatilmistir.
Anladigim kadariyla lambalar siva alti, benimkilerde oyle, boyle olunca daha rahat oluyor asma tavanin icine roleyi gizlemis oluyorsunuz
Elektrik hangi lambadan basliyor onu bulduktan sonra faz ve notr kablosunu lambadan cikartip basic4 roleye baglayacaksiniz, basic4 roleden de yine iki kablo cikarip lambaya baglayacaksiniz. Sonrada videodaki gibi vavien anahtarlarin arkasindaki anahtarlama kablolarini birbirine baglanti yapinca islem tamam :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 27 Ekim 2024; 0:36:10 >
dummy bir switch oluşturup ewelink smart home add-on'u ile senkronize edebilen var mı? Bütün haftasonu uğraştım beceremedim.
TX ultimate'lerin sağ ve sol kaydırmalarını HA üzerinden sağlıklı okuyamıyorum. Bu aksiyonlar bulut tarafında daha stabil çalışıyor. Bu yüzden HA üzerinde boş bir switch oluşturup bu swtich'i sonoff tarafında bu kaydırma işlemine bağlamak istiyorum. Sonra bu boş switch'i HA da okuyup ona göre otomasyon yapabilirim.
ewelink smart home eklentisini kurduğumda mevcut ışık ve swtichleri görüyor. Burada görebileceği boş bir swtich yada ışık nasıl oluşturabilirim?
Helpers bölümünü karıştırdım ancak hiçbiri eklentinin sisteminde gözükmüyor.
Edit:
Çözdüm. ewelink üzerinden yapıyorum slide aksiyonlarını. HA tarafına aktaramadım. tx üzerine esphome flashlama işine de girmek istemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratCesmecioglu -- 31 Ekim 2024; 9:59:15 > -
teşekkür ederim dostum. Herkesin istediği gibi bir yaşam alanı nasip etsin. Tüm evi rgb yapmak çok güzel oluyormuş yada ben sevdiğim içindir.
-
Daha deneyemedim hocam, ama ilk fırsatta deneyip size yazacağım. Cevabınız için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu home assistant green, yellow vs. raspery pi, ssd vs. alıp hazırladığımız sistemin hazır olanları değil mi?
Evet ama için de ssd var mı emin değilim
Green’de yokmuş 32 GB eMMC flash drive yazıyor. Yellow’da da yokmuş ama takılabiliyormuş böyle oluncada kurulumu kendin yapman gerekiyormuş.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar
Serhan SukuroglutiktokCumhuriyet bayramimiz kutlu olsun :-)) #100yıl #29ekim #29ekimcumhuriyetbayramı #29ekim1923 #29ekimcoşkusu #29ekimkutluolsun #29ekimcumhuriyetbayramimiz #29ekim2024 #29ekim🇹🇷 #oyun #pc #pcgaming #pcgamer #pcsetup #bilgisayar #bilgisayaroyunları #bilgisayarmühendisliği #bilgisayartoplamahttps://www.tiktok.com/@seranyayinda/video/7430954260222725384?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7287868708252501510 -
Aqara’nın radyatör termostatı matter destekli sonoff zigbee bridge ultra ile kullanabiliriz değil mi kendi hub’ını almamıza gerek yok sanırım
Selam arkadaşlar içinizde otomatik sulama sistemi yapan bir arkadaş var mı ? Terasım ve kış bahce bölümüne şık bir şey yapmak istiyorum.
-
ssd yok sadece yellowda m2 ssd slotu var. sonradan kendin takıyorsun. greende o da yok. bir de ekstradan zigbee protokolü, open thread ve matter destekliyor dongle ya da gateway gereği kalmıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X