arkadaşlar benim 4. nesil ipod touchım var home buttonu çalışmıyor bir kere sert zemine düştü sekti bir kaç kez sonra home button sık sık tutukluk yapıyor istanbulgirişim servise gönderdim 135 tl para istediler tamir içn darbeli ürün garantiye girmiyormuş yanlız bende 1 de birinci nesil var o arızalı açılmıyor aceba onun home buttonunu buna takabilir miyim yada taktırabilir miyim önerisi olan var mı daha ucuz bir şekilde halletmek için şimdiden teşekkürler acil yardımlarınızı bekliyorum
Bence jb yap (bı yolla) . Activator indir
cihaz jbli zaten activator derken hocam bugün yetkisiz bir servisle görüştüm sprey falan dedi ama anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: mfk44
cihaz jbli zaten activator derken hocam bugün yetkisiz bir servisle görüştüm sprey falan dedi ama anlamadım
Cydia'dan Activator yükleyerek Home tuşu olmadan cihazı kullanabilirsin, sen araştır nasıl nasıl yapıldığını, bulamazsan ya da beceremezsen bana PM at şimdi mobildeyim anlatmak uzun iş
tamam teşekkür ettim bu sprey falan dedi ama bilgisi olan var mı
Düşmenin etkisiyle temassızlık yapmış olabilir.Değiştirmesi çok zor değil ebayda 1-2$ ama biraz el becerisi istiyor
hmm teşekkür ettim umarım şu sprey işe yarar da uğraşmak zorunda kalmam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme