Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Çözülmeyi bekleyen insanlık için küçük ama benim için kocaman bir sorunum var. Konu hakkındaki bütün önerilerinize açık olacağım. Sorunumu izah edecek olursam madde madde sıralamak herkes için daha sağlıklı olacaktır.
Bir çok türkçe ve yabancı kaynak olmak üzere bu problem üzerinde haftalarca araştırma yapıyorum. Bulunduğum apartmanda topraklama hattı sadece mutfakta var. Sorunun kaynağı topraklama hattından olduğundan şüphelenip mutfaktaki toprak hattından sistemimin bulunduğu odanın prizine ek hat çekerek topraklama yapıyorum. SORUNUM ÇÖZÜLMEDİ VE MUHTEŞEM BİR GÜRÜLTÜYLE BAŞ BAŞAYIM.
![]() SES KARTINDAKİ GAİN SEVİYESİ 13.00 YÖNÜNDE BAHSİ GEÇEN GÜRÜLTÜLÜ SESİN TOPRAKLI VE TOPRAKSIZ SES ÖRNEKLERİNİ HEMEN ALTA PAYLAŞIYORUM. ( ÖRNEKLERDE KULLANILAN AMFİ MODELLEMESİ, YÜKSEK GAİN SEVİYESİNE SAHİP VE AMFİ FLAT AYARLARINDA ) ABİLERİM, KONUYLA İLGİLİ OLARAK SİZLERDEN GELECEK HER TÜRLÜ YARDIM VE DESTEĞE AÇIK OLDUĞUMU BELİRTMEK İSTERİM. SÜRÇÜ LİSAN ETTİYSEK HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM. |
Bildirim