Bildirim
HOMEFRONT : THE REVOLUTION (PS4 ANA KONU) (Crytek) (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Betasini oynayan yokmu bunun beyler 17 gun kalmis cikmasina hic yorum yapan yok?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
crytek alman firması. Başında da yerli kardeşler bulunuyor. Ama maşallah oyun dünyasında bunlardan fazla amerikan milliyetçisi oyun yapan firma yok. Amerikan firmaları bile bu kadar değil. -
oyunu aldım kargoda -
Oyunu oynayan yok sanirim twicth de fln da yayin yapan gormedim.inceleme fln da yok :)
Uncharted ile birlikte cikmasi talihsiz oldu. Zamaninda Crysis ile grafik devrimi yapmis olan Crytek su an resmen Uncharted 4 karsisinda nal topluyor. Yazik oldu.
Oyunu Crytek değil Dambuster Studios yapıyor. Yayımcı ise Deep Silver.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun patladı galiba. Ses soluk yok hiç bir siteden. Alırım diye düşünüyordum ama tutmadı. -
Oyun haftaya cikmiyormu yaw
Oyun çıkmadı ki patlasın...17 mayıs'da çıkacak oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: furandor
Oyun çıkmadı ki patlasın...17 mayıs'da çıkacak oyun.
aldım ben nasıl çıkmadı.spota düştü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 14 Mayıs 2016; 8:27:32 > -
17 mayıs resmi çıkış tarihi..spota düştüğünü bilmiyorum .oynayabildin mi hiç ..ben çok ümitliyim oyundan .
Bende umitliyim bakmayin fazla konusulmadigina ..Fps olsunda camurdan olsun yeterki.
Digital de hakkini satan varsa iletisime gecebilir.
Crytek yapmıyor ki oyunu?
Bu arada oldukça vasat bır oyun olacağını düşünüyorum puanları 6-7 arası olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 14 Mayıs 2016; 11:41:48 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps4 de oynanabilir durumda mı ? Oynayan var mı ve yorumları ?
Oyun kadikoydeki spotlara dustu mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X