Şimdi Ara

HOMEPLUG'DAN STANDART MODEME İNTERNET GÖNDERİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimizde bir homeplug mevcut. Bu cihazla komşular arasında interneti paylaşıyoruz. bu işlemi de bizim adımıza bir şirket üstleniyor.

Benim yapmak istediğim ise şu;

Malum, cihaz homeplug olunca cihazlar arasında gerçek bir modem kabul edilmediği için veri paylaşımı yapamıyorum. Yani telefondan tablete görüntü aktarma ya da telefonu bilgisayara bağlama gibi işlemler yapamıyorum. Bu nedenle cihazdan yayılan bu interneti bir zamanlardan beri bizde bulunan TTNET'in modemine göndermek istiyorum. Ama mümkün müdür bilmiyorum.

Sizce böyle bir işlem yapılabilir mi?

• Homeplug'lar elektrik hattı üzerinden ağ kurulumu sağlar. Eğer bu cihazların kablosuz özelliği yok ise arkasına bir adet access point takmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde kablosuz ve kablolu çalışan cihazlarınız mevcut ağa ve internete girebilecektir

Telekomun verdiği modem kablosuz ise modemin içine girip kablosuz ayarlarını yaptıktan sonra (SSID, şifre, kanal) DHCP'yi kapatın sonra homeplug'dan modemin arkasındaki 1.LAN portuna takın. Telefonla Telekomun modemine bağlanmaya çalışın eğer IP alıyor ve internete girebiliyorsanız bu da işinizi görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.