< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30BFBCDB6 -- 14 Şubat 2023; 17:9:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hometech 7M 16GB 7' IPS Tablet
-
-
7" IPS ekran daha pahalı olabilir. Eğer harici ekrana çevrilerek kullanılabiliyorsa alınabilir. Yoksa tablet olarak kabaca 8-10 sene öncenin standardı cihaz.
-
500 tlye sıfır faturalı tablet yok. Çocuklar için. YouTube vs. Küçük işler için yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bende aliexpressden 7inç raspberry pilere bakıyordum,bunu kasanın içine koyamam ama klavyenin hemen arkasına monitörlerimin arasına kasa durumu izlemek için kullanabilirmiyim ? aslında parçalayıp kasanın içinede modifiye edilebilir ama uğraştırır.
-
stok bitmiş kaçtı ki stok bilginiz varmı ?
-
Amazonda raspberry için monitörler vardı.
Paylaştığımda 2 stok görünüyordu
youtube bile açamayabilirsiniz android sürümü çok eski kaldıysa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu tarz tabletler bir işe yaramaz. çocuğunuz bu yaşta sinir hastası olur.
-
Almayın, aldırmayın.
-
Tableti çoktan uçurmuşlar hala daha gelmiş yorum yapıyonuz...
-
O detayı ben de merak ettim ama işe güçe koştururken inceleme şansım olmadı. Benim de tam kafamdan öyle bir şey geçiyordu.
-
1GB RAM ile tablet kullanmak maalesef sinir harbinden başka bir şey olmaz. Geçen evdeki eski tabletleri bir elime aldım. Hem bir Acer A510 mu ne var hem de Google Nexus 7 var. İmkansız savaş vermeden kullanılması.
-
eskiden samsung tablet promotörlüğü yapıyordum bu tabletlerden 10 tane satılıyordu 11 tane iade geliyordu
-
A101 den almıştım yıllar önce. Açma kapama düğmesi içine göcmüştü. Servisi ilgilenmedi. Kısaca çöp bu marka, uzak durun. Sonra HSBC den beleş Samsung tablet aldiydim da, oh be dedim, arada dağlar var
biri mediatek işlemcili merdiven altı üretimli çinde ürettirip marka bastırılmış bir ürün,diğeri herşeyi kendi yapan bir marka bu bile fark attırıyor direk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 15 Şubat 2023; 15:52:30 > -
2 gün sonra konu açarlar foruma donuyor işlem yapılmıyor,servis ilgisiz geç yolladı vs vs diye
-
beleş tablet aldın ve bunu burda konu açarak forum ahalisine bildirmedin
-
Evde 12 yıllık ipad mini 1 var, halen akıcı ara ara takılsa da. Tablet alınacaksa ipad, yoksa hiç almamak daha sağlıklı.
-
Konusu vardı forumda. Yıllar oldu
HSBC den hesap açıyordun, fatura talimatı falan veriyordun, onlar da tablet hediye ediyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu tarz tabletler bir işe yaramaz. çocuğunuz bu yaşta sinir hastası olur. |
Benzer içerikler
- deepcool morpheus
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- terabox nedir
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- sıcak fırsatlar amazon
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X