Şimdi Ara

HOMETECH ALFA 400C N3350 - 3GB Ram - 13.3' FullHD Notebook 599 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
18.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ozel mesajimda da belirttigim gibi ya windows otomatik guncelliyor, yada bir noktada engelleme oluyor.( Antivirus vb.) Cunku imzasiz surucuyu imzalayip yuklemeye calisiyoruz.

Soyle deneyebilirsiniz; temiz windows isosu ile kurulum yapip guncelleyin.(1809 olabilir)

Guncelledikten sonra interneti kapatip ide atapi denetleyici suruculerini kaldirin.

Konuda gecen adimlari uygulayin.

Baska bir sorun yoksa sorun olmamasi gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Bende ssd e Windows yükleyemedim. Yapabilen var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

elinde 400c e ait bios olan var mı
    merhaba kendi makinemden dumpladım ne olur ne olmaz diye. Bios link ve ilgili program aşağıda
  • doubleb kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. ssd aldım ama ssd e windows kuramadım. çözümü biliyor musunuz acaba
  • quote:

teşekkürler. ssd aldım ama ssd e windows kuramadım. çözümü biliyor musunuz acaba
    minitool partion ile disk clone yapın sonrasında açılışta bios ayarlarından Windows boot managerdan yeni ssd yi seçin ssd ye özel bir durum varmı bilmiyorum ama ben bu şekilde hdd ye yükledim. Sonrasında hdd internal mmc den kötü çıkınca tekrar eskiye döndüm. Bios için açılışta del veya esc ye basmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubleb -- 10 Haziran 2019; 0:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quexstre48

Ozel mesajimda da belirttigim gibi ya windows otomatik guncelliyor, yada bir noktada engelleme oluyor.( Antivirus vb.) Cunku imzasiz surucuyu imzalayip yuklemeye calisiyoruz.

Soyle deneyebilirsiniz; temiz windows isosu ile kurulum yapip guncelleyin.(1809 olabilir)

Guncelledikten sonra interneti kapatip ide atapi denetleyici suruculerini kaldirin.

Konuda gecen adimlari uygulayin.

Baska bir sorun yoksa sorun olmamasi gerekiyor.
    şunuda bir denermisiniz yükleme aynı
    dosya.co
    İndir Universal 64bit Intel RST AHCI+RAID driver v11 1006 mod+signed Fernando rar
    https://dosya.co/5dk5gr1cstji/Universal_64bit_Intel_RST_AHCI+RAID_driver_v11.2.0.1006_mod+signed_by_Fernando.rar.html

link kırık :(
  • quote:

link kırık :(
    hocam link kırık rica etsem tekrar yükler misiniz? birde biosu nasıl kuracağımızı anlatırsanız sevinirim.
  • 2018 Haziran ayında Vatan'dan bu dizüstü bilgisayarı oğlum için almıştım. Üzerine de 300 gb. harici hdd takmıştım. Garanti süresi 2020 Haziran'ında dolmuş oldu sanırım. Eylül'de bataryası bir anda şişti bilgisayarın. Hala bataryası çalışıyor şişkin haliyle. Şarj da tutabiliyor ilginç şekilde. Ama patlar filan diye korkuyorum. Klavyenin alt kısmından yarım santim yukarı bombe var şu an. İçini açıp bataryasını değiştirmek istiyorum. Nasıl olsa garantisi yok artık. Fakat Google'da kısa bir araştırma yaptım. 400 C (HT 14S) modeli için satılan bir bataryaya rastlayamadım. Veya ben bulamadım. Yeni batarya olsa değiştirmesi kolay. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: doubleb

https://dosya.co/dj1aegv0q07g/modlux64_400c.rar.html

Alıntıları Göster

Orjinal forum linkini veriyorum buradan günceli çekebilirsiniz

https://www.win-raid.com/t11f23-Modded-Intel-AHCI-and-RAID-Drivers-digitally-signed.html

• quote:

Orijinalden alıntı: franko

2018 Haziran ayında Vatan'dan bu dizüstü bilgisayarı oğlum için almıştım. Üzerine de 300 gb. harici hdd takmıştım. Garanti süresi 2020 Haziran'ında dolmuş oldu sanırım. Eylül'de bataryası bir anda şişti bilgisayarın. Hala bataryası çalışıyor şişkin haliyle. Şarj da tutabiliyor ilginç şekilde. Ama patlar filan diye korkuyorum. Klavyenin alt kısmından yarım santim yukarı bombe var şu an. İçini açıp bataryasını değiştirmek istiyorum. Nasıl olsa garantisi yok artık. Fakat Google'da kısa bir araştırma yaptım. 400 C (HT 14S) modeli için satılan bir bataryaya rastlayamadım. Veya ben bulamadım. Yeni batarya olsa değiştirmesi kolay. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Orjinal mah değerine yakın bir batarya alırsanız iş görür önemli olan pin sayısı ve kalinlihin tutmasi

doubleb arkadaşım, cevabınız için teşekkür ederim. Tarifinize ve bu modele uygun bir bataryanın satıldığı linki verebilmeniz mümkün müdür acaba? Size zahmet olur ama çok makbule geçer. Hemen satın alacağım.

• İsine yarayan olur. Yeni link i buraya birakiyorum.

https://ouo.io/OYYiqy

İyi forumlar.

• quexstre48 kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar, bu dosya için güncel bir link var mı acaba?

• homeros8 H kullanıcısına yanıt

Biraz gec oldu kusura bakmayin, link :

https://drive.google.com/file/d/1S2___eeYJaMYzV6BWUhE-O6-yXJx5Tqs/view?pli=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quexstre48 -- 9 Ağustos 2024; 22:54:9 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.