Şimdi Ara

HOMETECH ALFA 400C N3350 - 3GB Ram - 13.3' FullHD Notebook 599 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
18.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opera 'da 2 sekme 1080p 60fps video oynatması. Kendim çektim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka ofsayt arkadaşlar. En ufak arızada bile kullanıcı hatası diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryası kaç saat gidiyor arkadaşlar?
  • ne kadar fikir verir bilem ama bende hometech alfa 100a var (Intel Atom Z8350 1.92GHz 2GB 32GB Intel HD Graphics 13.3" )

internette chrome ile takılmadan geebiliyorum. 4-5 sekmeye kadar sıkıntı yok. Film ve video izlemede de sıkıntı yok.

steam'de grafiği düşük indie tarzı oyunları oynayabiliyorum takılmadan.

ama chrome ile birlikte bittorrent'ten download yaparsam aynı zamanda da spotify'dan müzik dinliyorsam baya yavaşlıyor alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequilla1984 -- 3 Haziran 2018; 0:41:16 >
  • koppa kullanıcısına yanıt
    Ben de 14CL modelini aldım ve iki sebepten iade ettim.Birincisi, ekranında ölü piksel vardı bir adet, ikincisi ise bendeki panel 60 değil 48 Hz idi.Hareketli görüntülerde yavaşlık fark ediliyordu.Sizdeki panel de öyle mi?
  • Bunu win 10 yuklu tablet olarak dusunmek lazim herhalde. Hatta bir de android yukleyip dual boot yapilabilir sanirim.

• n3350 veya n3450 peformansı nasıldır arkadaşlar._?
  • Bende araştırma aşamasında idim 400c için bu konu isabet oldu

• Basit html css tarzı kodlama için kullanılır mı? sizce arkadaşlar.

• ogrenci veya iş laptopu olarak iş yapar bence. güncel telefonlardaki işlemciler bundan daha iyi fakat çoğu uygulama için gerek yok zaten. eğlence için de yanina bi ps4 çekince kuvvetli bilgisayara gerek birakmaz.

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Yeterli olur o kadar da değil

• Bende bu cihazın neredeyse birebir aynı donanım sahip olan 14 CL modeli var

Ekranı baya iyi fiyatına göre parlak güzel bir ekran

N3350 celeron çok yavaş kalıyor çift çekirdekli olduğu için birde Atom gibi Android destekli olmadığı için android boot edemedim bir türlü sadece Windows veya Ubuntu haberiniz olsun

Hafıza az 14CL de sata için yerde yok 32 GB dan kalan 3 GB gerekli uygulama vs yüklendikten sonra

Oyun olarak CS 1.6 NFS falan açıyor işte fazlası yok

Film 1080p sorun yok ekranı TV ye yansıtıp laptop ekranını söndürmesem bile kasma vs yok (kablosuz aktarma ve hdmi dahil)

Ofis için gayet yeterli Ofis 365 var bende her türlü ofis de sıkıntı olmuyor

Tarayıcı da Edge güzel hızlı fakat internet oyunları (flash destekli olanlar) kasıyor bu yüzden puffin indirdim sorun yok 5 dökmeden fazla açınca kasıyor yavaşlıyor çift çekirdekli işlemci olması nedeniyle

Pil gayet iyi 4-5 saat internet de gezdiriyor 2.5 saat de 0-100 e doluyor

Bu cihazı alma sebebim elimin altında ince bir laptop olsun telefona rom vs atarken film izlerken internet de gezerken lazım olur düşüncesiyle aldım

• hackingtosh kurulabilse tadından yinmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: garmen

Basit html css tarzı kodlama için kullanılır mı? sizce arkadaşlar.
    Bende hometech wi360(intel atom x5 z8350 2gb ram) var, xubuntu kurdum (kurulum bayagı sancili gecti ama, atom islemciyle alakali bir suru uyumsuzluk sorunu var. Ses calismiyor mesela, bir tek o sorun kaldi ama bıktığım icin ugrasmiyorum artik) webde gezinme fena degil, yeterli, pil bayagi iyi, ekran fullhd, yansıtma disinda o da iyi, text editor + terminal ile python, c yazmada sıkıntı yok, eclipse kullaniyorum java icin, o kasiyor malesef biraz. Oyun olarak da diablo 2 denedim sadece, duzgun calisiyor ki o da bir zahmet calissin :)

• koppa kullanıcısına yanıt
    14 cl modelini bende bir gazla almıştım. bi kere şunu söyleyeyim çok güzel bir laptop. 14 cl ye windows ayarlardan birtakım değişiklikler yapmıştım Google dan araştırıp alet uçmuştu. sonra nakte sıkıştığım için vatan a sorunsuz iade etmiştim.

Bu model 14cl ile herşeyi aynı mı fikrim yok ama windows ayarları ile alet uçuyor kasadan vida falan da düşmüyor kaliteli bir cihaz

• Vatanda az önce denedim, web sayfalari biraz gec aciliyor trendyol filan sıkıntı, o yuzden almaktan vazgectim 2. bilgisayar olarak alacaktim ugrasmak istemedim

• ZhanChi kullanıcısına yanıt
    Bunlara lubuntu yada xubntu kurulurmu diye sormaya gelmiştim ama siz cevabi vermişsiniz. Lubuntu kurulsa aslında gayet güzel çalışırdı :/

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Benzer bi laptopta mint 18.3 kullanıyorum. Gayet güzel çalışıyor. Playonlinux ile Office 2007 de çalışıyor. Büyük office dosyalarla ne yapar denemedim.

OSX high sierra kurmayı deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 3 Haziran 2018; 17:55:50 >
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Hocam ne gibi ayarlar yapmistiniz bende de var Hometech Ht Book 14B modeli,hangi tarayıcıyı kullanmalıyız mesela?

• ShotgunPadre S kullanıcısına yanıt
    trendyolun sıkıntı olmadığı donanım var mı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.