Şimdi Ara

HOMETECH ALFA 400C N3350 - 3GB Ram - 13.3' FullHD Notebook 599 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
18.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes gelmiş işlemci kötü şöyle böyle demiş
    arkadaşlar fiyatın farkında mısınız?
    piyasada 1000 tlnin altına pc yok
    çek falan denk getirirseniz yok pahasına geliyor bilgisayar
    şimdi kimse bu bilgisayardan kimse çok birşey beklemiyor
    1-mozilla opera falan yüklesem(chrome bile demiyorum)internette çoklu sekme açınca kasar mı ? (üstte bir arkadaş opera ile 10 sekme açıyorum kasma yok yazmış ama farklı yorumlar da yardımcı olabilir)
    2-internetten dizi izlemek keyfim 1080p 720p izlerken kasar mı yoksa rahatça izletir mi?
    13 inch ekranda 1080 720 farkı bile anlaşılmaz bence 720p bile rahatça izletse yeter bana o ayrı
    3-bilgisayarı hdmı ile bağlasam netten dizi film açtığımda kasar mı ? 1080 ve 720o için ayrı cevaplayın lütfen
    4-eğer 1080p netten video açarken kasar diyorsanız indirip video playerla açsak kasar mı?
    5-office programı falan yüklesem rahatça word powerpoint çalıştırır mı?

benim ve eşimin bilgisayardan beklentileri bu kadar bu sörf video izletme office programları çalıştırma işlemleri bakımından olumsuz durum yaratacağını düşünmüyorum pcnin ama yaratır diyen varsa ona göre alacağım
    bence zaten bu fiyattaki bir pc den daha fazlasını beklemek biraz aymazlık arkadaşlar
    insanlar çok hafif yazmışlar bu bir artı
    bazıları 1920 x 1080 çözünürlükte kasıyor 1366 x 768 kullanın akıyor yazmış ki zaten bütün notebooklar 1366 x 768 destekliyor vaadettikleri bişeyi sağlayamıyorlar bence bu zaten sıkıntı değil
    lütfen bu sorulara cevap vererek kötüleyin yada olumlayın arkadaşlar

• garfield.es G kullanıcısına yanıt
    Fiyat ve performansa diyeceğimiz hiçbir şey yok.Ama servisi ve ürün berbat kesinlikle.Ben hometech aldım.Ertesi gün ekranin sağından dipten ekran karardı.Gittim carrefour değiştirdi sağolsun.14 gun sonra yeni aldığım da sol alttan karardı ekranı.Carrefour a götürdüm bu servis e gidecek dedi iyi dedik gitti.Ekran kırık diye 200 tl fiyat verdiler yaptırmadim.Thh ye gittim 3 ay sonunda bilirkişi raporuyla iade ettim.Aman bulaşmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 liraya dizüstü alıyorsun, 500 liraya arkadaşlar. Ne bekliyorsun ki?

Hafif bir şey olsun, geceleri yatmadan dizi açayım yatağımda ya da surf yapayım diye alıyorsan daha ne olacak?

Hackintosh kurulmuyormuş şu an baktım Celeron'a ( Kuruluyor sanıyordum M3Y3 ile karıştırdım galiba), Linux için bir problem yok. Hayır basit css, html, excel işlemlerini yapar. 1080P filmini dizini izletir. İnternette surf yaptırır.

Daha ne istiyorsun ki? Hayır N3350 ÇÖP diyemezsin güzel kardeşim. 500 lira veriyosun cihaza. İhtiyaca göre iş görüyor mu, evet.

Abartmayın yani, zaten fiyatlar fahiş ülkede. Şu an Windows Tablet piyasasında en eli ayağı tutan dizüstü M3Y3 6 veya 7.nesilleridir. Bunlar da TR 3000-4000'den fiyat biçilen cihazlardır. Gearbest gibi sitelerden Teclast X5 Pro modeli gibi cihazları 2300-2500 gibi rakamlara almak mümkün.

Bir diğer eli ayağı bundan(3350) düzgün olan da N3450'dir. Bunun ürünleri de yine Türkiye'de az cihazda olmasıyla birlikte 2K fiyattan başlarlar. Gearbest'den bu işlemcili düzgün cihazlar da 1500-1600 lira bandındadır.

Eee o zaman geriye N3350 kalıyor zaten. Adamlar 500 liraya satıyor cihazı. El insaf. Kronik sorunları vs. bilmeden sadece kağıt üzerindeki specs'e göre bu yorum çok rahat yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hououin Kyouma! -- 3 Haziran 2018; 22:46:46 >

• Ibm t61 kullanıyorum ufak tefek işlerim için 3 gb ram var t7500 işlemci ıntel dahili grafikler. Isınma sıfıra yakın win 10 home var 64 bit. Netflix full hd ve youtube full hd şişmeden (çok nadir youtube da chrome da şişme oluyor) kullanıyorum. Bu cihazdan daha güçlü ve daha sağlam olduğuna eminim 7. Yılı sanırım hala tık demedi thinkpadim:) ikinci el alıp böyle bir çözümde sunabilirsiniz kendinize. Wd black 320 gb disk ile kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hometech 14b var. Bimden 495 liraya almıştım. 4-5 aydır kullanıyorum memnunum. Ama bazen ekrana görüntü gelmiyor. Kapatıp açınca düzeliyor
  • Ben gearbest ten Yepo aldım yılbaşında, 6 gb ram-n3450-13.3" fullhd 64 gb ram 179 dolardı. Çok memnunum kasma donma vs yok maşallah pili de çok iyi dayanıyor.

• mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Nasıl kurdunuz acaba? Bios bulunmuyor bu cihaZlarda. Wubi ile kurmayıda denedim beceremedim. İkinci sistem gibi kurabilsem iyi olurdu

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Lenovo 100s modelini almistim 700 liraya. 32gb bir kere guncelleme bile almayacak bir kapasite. Sd karta yuklerim derseniz de ana ssd windows ile ağzına kadar dolacagi icin ancak 2 program yuklersin, kapasite biter. hatta ben antivirus, k lite codec ve office yükledigimde 32gbin doldugu uyarisi almistim.

Ha soyle olur, bunu alirsin eger ssd anakarta lehimli degilse ,ki ucuz olsun diye yapilmis aletlerde genelde lehimli olur, m2ssd alirsin biraz kendine gelir. Ama bu sefer de ram yetmeyecegi icin donmalar ve takilmalar olacaktir.

Kisacasi benim lenovo gibi dolapta curumeye mahkum olur. Buna bu paayi verene kadar gidip samsung p580 tablet alinir,mis gibi kullanilir. Stereo hoparloeu,speni,hafifligi,ekrani,otg desteği gibi seyleri de cabasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 4 Haziran 2018; 0:50:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Nasıl kurdunuz acaba? Bios bulunmuyor bu cihaZlarda. Wubi ile kurmayıda denedim beceremedim. İkinci sistem gibi kurabilsem iyi olurdu
    Bimden zamanında 500 TL ye almıştım. biosu var ve bozulan laptopun HD si ve ram i ile takviye yaptım.

• Bu laptopu incelerken hepsiburadada I-Life laptoplara denk geldim.
    Araştırdım marka global.Turkiye'ye yeni girmisler. Arkasında da Arena var.

Bence 100 TL daha verin bu makineyi alın. İslemci daha iyi. Alanların yorumlarıda iyi.

Edit: Baktım hometech 699 olmus.Aynı fiyata i-life alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatroxx -- 4 Haziran 2018; 9:14:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Bu laptopu incelerken hepsiburadada I-Life laptoplara denk geldim.
    Araştırdım marka global.Turkiye'ye yeni girmisler. Arkasında da Arena var.
    https://www.hepsiburada.com/i-life-zed-air-intel-atom-x5-z8350-2gb-32gb-emmc-windows-10-home-14-1-fhd-tasinabilir-bilgisayar-il-1406-232-bctes-p-HBV00000BS12P

Bence 100 TL daha verin bu makineyi alın. İslemci daha iyi. Alanların yorumlarıda iyi.

Edit: Baktım hometech 699 olmus.Aynı fiyata i-life alınır.
    Ekran panel türüne dikkat ettinmi,TN

Ssd de takilamiyor.

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Mmc yukseltilebilir diyor. Ekran tn cok onemli degil bence. 14.1 ekran ayrıca. Hometech 13.3 mus onada şimdi dikkat ettim.

Artılar daha fazla gibi.

Heralde bir tane sipariş vericem. Bu kurda para değil ya.

Araştırdıkça görüyorum değişik cihazlar getirmişler. İncelemedeyim.

• Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam. Söyledikleriniz gayet mantıklı aslında. Düşünmeye aşamasındayım belki üzerine biraz koyup farklı ürünlere yönelebilirim

• TN Panel alınmaz pişman olursunuz.
  • Bu cihazın yeri burası olur.Daha iyi anlayın diye resmini çektim...

HOMETECH ALFA 400C N3350 - 3GB Ram - 13.3" FullHD Notebook 599 TL

• SSD var elimde, takarım.

İki sorum olacak aletle ilgili

1- Pil ömrü?

2- İşlemci değişimi ve ram artırımı yapılabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

14 cl modelini bende bir gazla almıştım. bi kere şunu söyleyeyim çok güzel bir laptop. 14 cl ye windows ayarlardan birtakım değişiklikler yapmıştım Google dan araştırıp alet uçmuştu. sonra nakte sıkıştığım için vatan a sorunsuz iade etmiştim.

Bu model 14cl ile herşeyi aynı mı fikrim yok ama windows ayarları ile alet uçuyor kasadan vida falan da düşmüyor kaliteli bir cihaz
    Bende de 14cl modeli var ne gibi ayarlardan bahsediyorsunuz hocam?

• quatroxx kullanıcısına yanıt
    Atom işlemci diyor, nasıl daha iyi olacak!

• selamivural kullanıcısına yanıt
    4 cekirdek avantajı var.

HOMETECH ALFA 400C N3350 - 3GB Ram - 13.3" FullHD Notebook 599 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatroxx -- 6 Haziran 2018; 10:12:36 >
  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    Google da how to speed up windows 10 yazın ordan baktım ben şimdi aklımda değil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.