Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

zamanında 60 tlye düşermi yine diye 1-2 ay boyunca sürekli
    insert kovalamıştım. düşmemiştide 767 almıştım.
  • bende zamanında 60 küsür bir fiyata almıştım 30 t.l bu ürün için çok iyi bir fiyat olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: wayofway

Real'de, Hometech 567 30,90 TL fiyatla satışa sunulmuştur.

Detaylar;
    http://forum.donanimhaber.com/m_57781113/tm.htm

inserte fiyatını yanlış girmişler. ben gittim baktım bugun. 69 lira fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberta12

quote:

Detaylar;

16 Şubat'ta Meydan Merter AVM'deki Real'de 30,90 TL fiyatlı ürünler ilgili reyondaydı. Bahsettiğim reyondaki fiyat bilgileri, sarı renk kampanya görselleri ile hazırlanmıştı. Beyaz renkli görsellerde yer alan fiyatı göz önünde bulundurarak mı bu kanaate vardınız? Broşürdeki fiyatın yanlış olduğunu ya da fiyat değişikliği yapıldığını danışma bölümünden mi öğrendiniz?

• aslında gidip sormak lazım. ama uzak işte.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: liberta12

quote:

Detaylar;

16 Şubat'ta Meydan Merter AVM'deki Real'de 30,90 TL fiyatlı ürünler ilgili reyondaydı. Bahsettiğim reyondaki fiyat bilgileri, sarı renk kampanya görselleri ile hazırlanmıştı. Beyaz renkli görsellerde yer alan fiyatı göz önünde bulundurarak mı bu kanaate vardınız? Broşürdeki fiyatın yanlış olduğunu ya da fiyat değişikliği yapıldığını danışma bölümünden mi öğrendiniz?

Alıntıları Göster
    önce antares reale gittim. orada yoktu ayrıca ürünün fiyat etiketi bile yoktu. reyon görevlisine sordum kalmamıştır o zaman abi dedi.
    neyse bilkent reale gittim. üründen var. ancak kocaman etikete hometch.... ürününün fiyatı indirim insertüne yanlış girilmiştir özür dileriz. yani fiyatı yazıyordu. sonra görevli gledi yardımcı oluyum derken anlattım böyle diye. oluyor bazen yanlışlık dedi.

bu arada ben vazgeçtim divx player olayından. para vermişken media player alıcam . dark marka. herşeyi açıyomuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberta12 -- 21 Şubat 2012; 14:59:46 >

• Bende aldım bugün fiyatına göre oldukça iyi. Yanlız daha tam denemedim 1 adet vcd, 1 adet dvd film çalıştırdım fiyatına göre oldukça iyi. İçinde HDMI kablosundan kumanda piline kadar da çıkıyor. Kutu içeriği zengin diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikobelic

Bende aldım bugün fiyatına göre oldukça iyi. Yanlız daha tam denemedim 1 adet vcd, 1 adet dvd film çalıştırdım fiyatına göre oldukça iyi. İçinde HDMI kablosundan kumanda piline kadar da çıkıyor. Kutu içeriği zengin diyebilirim.

ne kadar ücret ödediniz.?

inserte hatalı basılmıştır diyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Orijinalden alıntı: nikobelic

Bende aldım bugün fiyatına göre oldukça iyi. Yanlız daha tam denemedim 1 adet vcd, 1 adet dvd film çalıştırdım fiyatına göre oldukça iyi. İçinde HDMI kablosundan kumanda piline kadar da çıkıyor. Kutu içeriği zengin diyebilirim.

ne kadar ücret ödediniz.?

inserte hatalı basılmıştır diyorlarmış

Ben tanıdık bir bilgisayarcı arkadaşımdan aldım 50TL'ye getirtti.
  • Bu hometech ile starcom benzer cihazlarmı?
  • evet benzer cihazlar.Her ikiside aynı işi yapıyor.Özellikleride aynı.
  • Fazlada poh poh lamamaklazım bunun hıdımı olayı cortladı çünki .. çalışmıyor..Gerçi ben alalı baya oldu şimdi yeni versiyon mudur bilemem 3.5 sene oldu benim alalı 1 sene içersinde hıdımı çalışmaz olmuştu.Kaliteli ürünler değil ucuzluğuda bundan sanırım dikatli olmak lazım..
  • Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.
  • Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.
  • Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.

• ım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yaz
  • ım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yazılımı attım.Alet çalışmıyor.Yardım edinn.Ya arkadaşlar...Affedersiniz ben salak gibi 575 e 576 yaz

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.