Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xed

arkadaşlar bu iş için en iyi hometech modeli hangisidir?

ya da şöyle sorayım; scart çıkışı olan, usb'den 2.5" diskimi bağlayabileceğim, alt yazı sorunu olmayan en iyi model hangisidir?

daha iyi marka var mıdır? fiyat problemi yok diyelim ama blu-ray okumasına hiç ihtiyacım yok.

Piyasa malı yani Türkiye için üretilmiş fason marka Dvd/divx player'lar içinden yine en iyisi Hometech'tir fakat yine sorunlu bir dvd player
    İki modelini kullandım ve beğenmeyip, iade ettim.. 567 ve 202 modelleri..
    Philips dvp3360 tavsiye ederim.. modifiye yazılım yükleyince 4 büyüklükte altyazı fontu ile sorunsuz bir divx player oluyor.. Usb'si gerçek 2.0 hızında.. 320 gb 2.5'luk seagate'yi rahatlıkla okuyor.. ayrıca 2.4 gb divx filmi sorunsuz seyredebilidim.. Darty de şu an indirimde...

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

ya da şöyle sorayım; scart çıkışı olan, usb'den 2.5" diskimi bağlayabileceğim, alt yazı sorunu olmayan en iyi model hangisidir?

daha iyi marka var mıdır? fiyat problemi yok diyelim ama blu-ray okumasına hiç ihtiyacım yok.

Piyasa malı yani Türkiye için üretilmiş fason marka Dvd/divx player'lar içinden yine en iyisi Hometech'tir fakat yine sorunlu bir dvd player
    İki modelini kullandım ve beğenmeyip, iade ettim.. 567 ve 202 modelleri..
    Philips dvp3360 tavsiye ederim.. modifiye yazılım yükleyince 4 büyüklükte altyazı fontu ile sorunsuz bir divx player oluyor.. Usb'si gerçek 2.0 hızında.. 320 gb 2.5'luk seagate'yi rahatlıkla okuyor.. ayrıca 2.4 gb divx filmi sorunsuz seyredebilidim.. Darty de şu an indirimde...

frux teşekkür ediyorum cevabın için. tavsiyene uyacağım ancak bir sorum var. logitech x540 bir ses sistemi var bende ve çok memnunum. bunu bağlayabileceğim bir sistem midir bu ya da bunu da hesaba katarak ne alabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtalanlı

babunta kardeş,yazılım için verdiğin link silinmiş,rica etsem tekrar upload edebilir misin?

Linkler neden siliniyor anlamıyorum
    Buyur arkadaş

http://hotfile.com/dl/61243142/ca7e223/DIWX-567_NEW_DECODER.rar.html
  • quote:

Hakikaten Hometech in 201-202-567 adlı 3 serisi içinde en iyisi hangisi arkadaşlar? Bilen anlayan birileri varmı lütfen yardımcı olun zira üçünnüde fiyatı aşağı yukarı aynı hangisini alalım????
  • aral gene hometech567 ile ilgilenmeyi bıraktı.Martta çıkardıkları sürüm tam bir fiyasko.Hdmi,5.1ses vs. bir çok özellik kayboluyor versiyonu yüklediğinizde.İyileştirme ise altyazı biraz büyüyor o kadar.Ben eski sürümü kullanıyorum daha doğrusu idare ediyorum.32"hd ready lcd aldım,x530 5.1ses sistemimi ve 1tb 3.5"hard diskimi de bağladım şu an memnunum,tüm müzik-video arşivim bir kumandanın ucunda.
  • Bu cihazın new decoder modelini kullanan arkadaşlar, ben bu modeli yeni aldığım 22'' Lg Full Hd Lcd televizyona hdmi kabloyla bağladım.Sonra menüden
    1080p 60hz seçtiğimde görüntü çok güzel oldu. Fakat hdmi kablodan ses alamadım.Bunu nasıl ayarlarım. Benim asıl merak ettiğim asıl olan ise şu,
    hdmi ses sorununu çözsem dahi bile bu 5+1 olmayacaktır. Bende bir de Logitech x530 analog 5+1 mevcut.Şimdi;
    1- Lg Full Hd 1080p Lcd Tv
    2- Hometech 567 new decoder
    3- Logitech x530 analog 5+1

Dvd yi Tv ye hdmi üzerinden bağlamak istiyorum. Çünkü görüntü çok güzel oluyor. 5+1 ses içinde Logitech x530 bağladığımda dvd lerimi ac3=dolby digital
    olarak izleyebilirmiyim. Böyle bir seti kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar ayarları nasıl yapacağım konusunda yardımcı olurlarsa çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: manowar_1

Bu cihazın new decoder modelini kullanan arkadaşlar, ben bu modeli yeni aldığım 22'' Lg Full Hd Lcd televizyona hdmi kabloyla bağladım.Sonra menüden
    1080p 60hz seçtiğimde görüntü çok güzel oldu. Fakat hdmi kablodan ses alamadım.Bunu nasıl ayarlarım. Benim asıl merak ettiğim asıl olan ise şu,
    hdmi ses sorununu çözsem dahi bile bu 5+1 olmayacaktır. Bende bir de Logitech x530 analog 5+1 mevcut.Şimdi;
    1- Lg Full Hd 1080p Lcd Tv
    2- Hometech 567 new decoder
    3- Logitech x530 analog 5+1

Dvd yi Tv ye hdmi üzerinden bağlamak istiyorum. Çünkü görüntü çok güzel oluyor. 5+1 ses içinde Logitech x530 bağladığımda dvd lerimi ac3=dolby digital
    olarak izleyebilirmiyim. Böyle bir seti kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar ayarları nasıl yapacağım konusunda yardımcı olurlarsa çok sevinirim...

Merhaba ben panasonic 32"hd ready lcd ve logitech x530 ile sorunsuz kullanıyorum.Hdmi'nin ses alıyorum yalnız 1080i'de benim tv p'yi desteklemiyor.

Yapacağınız şey logiteke bağlamak için,dvd player'ın arkasında ön sağ,ön sol-arka sağ,arka sol-sub,center şeklinde çıkışları 3.5mmye çeviren küçük aparatlar var ben 3tlye falan almıştım sanırım elektronikçilerde bulabilirsiniz.Daha sonra sağ,sol farklarını gözeterek bunları bağlıyorsunuz,cihazın menüsünden sesi 5.1seçiyorsunuz gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra 5.1destekli divx,dvdleri keyifle izliyorsunuz.Ben tvnin sesini kısıyorum ses sisteminden alıyorum sadece sesi.

Umarım yardımcı olabilmişimdir,aklınıza takılan varsa sorabilirsiniz.Kolay gelsin.

• arkadaşlar bu model (hometech 567) ile hometech 201 arasında ne farklar var öğrenebilirmiyim!!

iki üründe hdmi+usb+card reader özellikli.
  • Benim hometech sizlere ömür. Arkadaki açma kapama düğmesine basıyorum ışığı yarım saniye yanıp sönüyor ve alet açılmıyor. Yeni dvd bakıyorum büyük ihtimal philips alacağım.
  • Ben de dün sipariş verdim, bugün kargoya verilmiş. Umarım doğru bir karar vermişimdir
  • arkadaşlar bende bu ürünü hepsiburada dan aldım. yanlız ıcınden hdmı kablo çıkmadı hayal kırıklıgı oldu benım için. su altın uclu kablolardan alsam acaba 2 m lik goruntude daha bı ıyılesme olur mu? 46" lık bır lcd ım var.

bırde farkettıgım bı sıkıntı ileri ve geri sarma yaparken play tusuna bastıgımda fılm mı pause edıyor. tekrar play"e basınca devam edıyor bunu anlamadım acaba genelı mı boyle yoksa ben mı yanlıs kullanıyorum?
  • Altın uçlu scart ile normali arasında ben fark göremiyorum açıkçası. Play tuşu tüm cihazlarda öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtem

Benim hometech sizlere ömür. Arkadaki açma kapama düğmesine basıyorum ışığı yarım saniye yanıp sönüyor ve alet açılmıyor. Yeni dvd bakıyorum büyük ihtimal philips alacağım.

Garantisi bittiyse servis yeni yazılımı atıp sanırım 10-20 tl arası yapabilir. Bu cihazın bir muadili yok bence açıkçası. HD ye geçtim ama hala dvd izlemek yada dvd deki dizileri izlemek için kullanıyorum.
  • Usbden 1.4 gb lık dvdrip avi film izlemek istiyorum(ironman2) ama 7. saniyede filmi kapatıyor seçme ekranına dönüyor. Bunu nasıl düzelticem ?

babunta yüklediğin link yine uçmuş bir kere daha atarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyw@lker -- 16 Eylül 2010; 8:18:19 >
  • umarım burada uzun süre kalır

http://www.storage.to/get/w2tSHODm/DIWX-567+NEW+DECODER.rar

veya

http://www.2shared.com/file/BKldFsXN/DIWX-567_NEW_DECODER.html
    Dikkat, buradan indirirken Büyük Download yazan yerden değil bunlar reklam
    altta küçük yazı ile
    "Save dosyasını PC'nize : buraya tıklayın" yazısına tıklayın

• arkadaşlar babuntunun verdiği yazılımı deneyen oldumu bu altyazıların yarım kalması büyük sorun bu yazılım düzeltiyorsa onu kullanalım.hdmı kaybolmuyor işallah bu yazılım da son yazılım çok kötü.
  • Arkadaşlar bu verdiğim yazılım benim kullandığım yazılımdır
    ben HDMI kullanmıyorum
    makinayı aldığımda yazılımı kötüydü sorunu ARAL a maille gönderdim
    ARAL dan gelen yazılmdır genelde alt yazılı film izlediğim için bu yazılımı beğendim
    son yazılımıda denedim sorunlar yaşadım beğenmedim
    verdiğim yazılımı deneyin beğenmesseniz sitesindeki yazılımı tekrar yüklersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: babunta

Arkadaşlar bu verdiğim yazılım benim kullandığım yazılımdır
    ben HDMI kullanmıyorum
    ARAL dan gelen yazılmdır genelde alt yazılı film izlediğim için bu yazılımı beğendim

Yok be kardeşim buda olmadı yazılımı yükledim ama kumanda tuşları çalışmaz oldu,tekrar son yazılıma geçtim malesef sanırım son yazılımı yükledikten sonra önceki yazılımlar yüklenmiyor bu makinada

• quote:

Orijinalden alıntı: mest47

quote:

Orijinalden alıntı: babunta

Arkadaşlar bu verdiğim yazılım benim kullandığım yazılımdır
    ben HDMI kullanmıyorum

Yok be kardeşim buda olmadı yazılımı yükledim ama kumanda tuşları çalışmaz oldu,tekrar son yazılıma geçtim malesef sanırım son yazılımı yükledikten sonra önceki yazılımlar yüklenmiyor bu makinada

ben de son yazılımı yüklemiştim fakat beğenmediğim için önceki yazılıma tekrar döndüm
    kumandamda sorun yok. Tekrar denedinmi

• paltalk_tui@hotmail.com adresine şifreyi yollama şansınız varmı cihazı aldım ama son yazılımda cok kötü alanzo yada scitkick yazıımını yüklicem
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.