Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hataları bildirmediğiniz sürece giderilmez. Burada zamanında dile getirilen bir çok istek ellerinden geldiğince sunulmaya çalışıldı bizlere. Aral'ın sitesinden kendileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu arada, elinizdeki mp4 uzantılı dosyanın uzantısını flv'ye çevirip dener misiniz? Ben bu şekilde birçok mp4 ü dilediğim gibi aviye çevirdim. Hatta adobe tarafından ses partı gizlenmiş flvleri bile çözümleyebiliyor.
  • Az önce bu eksikleri mail yolu ile Aral firmasına bildirdim, inşallah bu konuda bizi sevindirecek bir gelişme olur, yoksa cihaz güzel, daha da severek kullanırız o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Hataları bildirmediğiniz sürece giderilmez. Burada zamanında dile getirilen bir çok istek ellerinden geldiğince sunulmaya çalışıldı bizlere. Aral'ın sitesinden kendileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Bu arada, elinizdeki mp4 uzantılı dosyanın uzantısını flv'ye çevirip dener misiniz? Ben bu şekilde birçok mp4 ü dilediğim gibi aviye çevirdim. Hatta adobe tarafından ses partı gizlenmiş flvleri bile çözümleyebiliyor.

Önerdiğiniz yolu deneyeceğim, teşekkür ederim. Bu arada dönüştürme işlemi uzun sürüyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalıçapkını35 -- 20 Haziran 2010; 0:58:13 >
  • Duruma göre değişiyor. Uygulayacağınız şıkıştırma oranı ile doğru orantılı olarak artış gösterebilir bu süre.
  • arkadaşlar bugün carrefour dan 69 tl e aldım. gri kumandalı güncellemesini de yaptım. ancak setup ta altyazı ayarları pasif durumda. altyazı boyu rengi konumu v.s. ayarlama çalışmıyor.
    güncellemeden sonra ne yapmalıyım ki altyazı ayarları menu de aktif vaziyete gelsin...??????
  • sorunu çözdüm. içinde dvd yokken ayarlar aktif oldu.....
  • Hayırlı olsun yeni cihazınız. Sizin cihazda mp4 uzantılı dosyalar oynatıyor mu? Bir de zoom yaptığınızda ekrandaki zoom rakamı bende sabit kalıyor bu arada benin cihaz DVD-201 olanı.
  • selam arkadaşlar
    bu dvd player dan yeni aldım bugün elime geçecek.yalnız size birşey soracağım hangi yazılımı yüklememi tavsiye edersiniz.en sorunsuz çalışan yazılım versiyonu hangisidir.Yğkleyen arkadaşlar bir cevap verirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: papillonn

selam arkadaşlar
    bu dvd player dan yeni aldım bugün elime geçecek.yalnız size birşey soracağım hangi yazılımı yüklememi tavsiye edersiniz.en sorunsuz çalışan yazılım versiyonu hangisidir.Yğkleyen arkadaşlar bir cevap verirse sevinirim

eğer cihazın new decoder ise kumandanın rengine göre buradan yazılımı indirip bir usb belleğe ya da cd ye atarak cihaza yükleyebilirsin.
  • Arkadaşlar Bende bu cihazdan almayı düşünüyorum ama ; elimde sadece analog ses girişi olan 5.1 ses sistemim var. Filmlerden 5.1 ses alabilmem için acaba divx ve xvid lerin 5.1 i li mi olması gerekiyor yoksa tüm filmleri kendisi 5.1 yapabiliyormu.
    Mesela aşağıda ses özelliği verilen bir filmi izleyebilirmiyim ? bende ki usb girişi olmayan schaub lorenz marka divx player tüm filmleri 5.1 olarak verebiliyor.

General : Backwoods.2008.TR.DVDRip.Xvid-TR Dublaj.avi
    Format : AVI at 1 152 Kbps
    Length : 695 MiB for 1s 24dk 19s 17ms

Video #0 : MPEG-4 Visual at 1 015 Kbps
    Aspect : 688 x 384 (1.792) at 23.976 fps

Audio #0 : MPEG Audio at 128 Kbps
    Infos : 2 kanal, 48.0 KHz

Bu filmi 5.1 olarak izleyebilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veezy -- 28 Haziran 2010; 1:31:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veezy

Arkadaşlar Bende bu cihazdan almayı düşünüyorum ama ; elimde sadece analog ses girişi olan 5.1 ses sistemim var. Filmlerden 5.1 ses alabilmem için acaba divx ve xvid lerin 5.1 i li mi olması gerekiyor yoksa tüm filmleri kendisi 5.1 yapabiliyormu.
    Mesela aşağıda ses özelliği verilen bir filmi izleyebilirmiyim ? bende ki usb girişi olmayan schaub lorenz marka divx player tüm filmleri 5.1 olarak verebiliyor.

General : Backwoods.2008.TR.DVDRip.Xvid-TR Dublaj.avi
    Format : AVI at 1 152 Kbps
    Length : 695 MiB for 1s 24dk 19s 17ms

Video #0 : MPEG-4 Visual at 1 015 Kbps
    Aspect : 688 x 384 (1.792) at 23.976 fps

Audio #0 : MPEG Audio at 128 Kbps
    Infos : 2 kanal, 48.0 KHz

Bu filmi 5.1 olarak izleyebilirmiyim ?

büyük ihtimal cihaz kendi ayarlar.zaten ayarlar bölümünde ses çıkışı seçenekleri vardı oradan da yapabilirsin.

• bu arada alacak arkadaşlar var ise sefaköy
    Carreforuda ürün 75 tl
    idi geçen cuma bir kontrol etsinler derim. ben...
  • D&R'da Hometech DVD-201 65 TL olarak gördüm bugün, iyi fiyat, almak isteyenler için paylaşayım dedim, ayrıca cihazın kutusundan HDMI kablo ve RCA kablo çıkıyor.
  • arkadaşlar daha yeni edindiğim TRANSCEND STOREJET MOBILE 2,5 500GB harici hdd yi dvd playerıma bağladım ve tamamını okudu.daha önce 2.5 lik hddler okunmuyor denmişti ama okudu.ana kablosundan güzelce usb yi bağladığınız zaman player hemen görüyor ve okumaya başlıyor.1 dk fln sürüyor okuması ama olsun :):)
  • Evet, genelde okumuyordu. Ancak bu modelde sanırım yeni geliştirilen bir güç tüketimi var ki, dvd player bunu okumuş. Varsın 1dk'da okusun.
  • Arkadaşlar makineyi (DIWX-567 NEW DECODER Gri Kumanda) geçen sene aldım
    ve sitesinden yazılım yükledim birşey değişmedi uzun altyazıları eksik gösteriyordu
    maille bildirdim ve bana maille yeni yazılım gönderdiler sorunum çözüldü
    ve sitelerinde 17.03.2010 tarihli yeni yazılım verdiler bu yazılımda filmi ileri veya geri
    aldığımda takılmalar oluyor ve bekletiyordu ben tekrar bana maille gelen yazılımı yükledim
    gayet memnunum bunu sizle paylaşmak istedim.

Zom olayıda zom yaptığım süre boyunca ekranda sayı gözüküyor 4 Büyütme, 4 Küçültme
    zomdan çıkınca sayı kayboluyor.

http://hotfile.com/dl/55924410/ee6d4d7/DIWX-567_NEW_DECODER_(Gri_Kumanda).rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babunta -- 18 Temmuz 2010; 23:52:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Evet, genelde okumuyordu. Ancak bu modelde sanırım yeni geliştirilen bir güç tüketimi var ki, dvd player bunu okumuş. Varsın 1dk'da okusun.

aslında diğer 2.5 lik hdd lerin okunması için kafamdan geçirdiğim bir yöntem var.şimdi bu dvd player'a bir usb hub taksak ve 2.5 lik hdd iki kablosuyla birlikte(genelde yanlarında gelen kablolar iki uçlu olur) takılsa çalışabilir gibi geliyor bana :D
  • babunta kardeş,yazılım için verdiğin link silinmiş,rica etsem tekrar upload edebilir misin?
  • arkadaşlar bu iş için en iyi hometech modeli hangisidir?

ya da şöyle sorayım; scart çıkışı olan, usb'den 2.5" diskimi bağlayabileceğim, alt yazı sorunu olmayan en iyi model hangisidir?

daha iyi marka var mıdır? fiyat problemi yok diyelim ama blu-ray okumasına hiç ihtiyacım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xedos. -- 9 Ağustos 2010; 1:37:15 >
  • 2.5" disklerde genelde sorun çıkartıyor. Ama buradan bir arkadaş son aldığı 2,5 luk diskiyle şuan 567 yi kullanabiliyor.
    Altyazı sorununu da aviaddxsub ile aşabilirsin. Kendi altyazı sistemi de yeterli seviyede...
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.