Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tui
    paltalk_tui@hotmail.com adresine şifreyi yollama şansınız varmı cihazı aldım ama son yazılımda cok kötü alanzo yada scitkick yazıımını yüklicem

Urununuz yeniyse, bahsettiginiz firmwareleri kurdugunuz anda dvdplayeriniz kullanilmaz håle gelecektir!
  • kesinlikle bu yazılımı öneririrm arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/m_41452775/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43502670
  • kumandası calısmıyor arada bir calısıyor sinir ettı pıllerını degıstırdım olmadı vuruyorum kumandaya olmuyor.
    anlamadım bı turlu boyle bı sorunu olan var mı? su piyasada mesur olan fav evrensel kumandası aldım oda tam tanımadı. zaten katologunda koduda yok. eger yenı kumanda gerekıyorsa nerden temın edebılrım. alalı 1 ay olmadı garantıye gondersem sonuc alabılır mıyız?

birde arkadaşlar buna 500 gb hdd sorunsuz calıstırıyor mu? formu gezdim net bi cevap bulamadım. ilginiz için teskkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wader3206 -- 12 Ekim 2010; 2:25:38 >
  • selam.hometech 567 de 2 gb büyüklüğündeki filmler açılmıyor mu?benim makinede mi sorun var.1.5 gblik filmleri açıyor ama 2 gb üstündeki filmleri açmıyor..
  • 2.18 gb ye kadar olanları açar 2.19 gb ve üzeri boyutlardaki filmleri açmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

2.18 gb ye kadar olanları açar 2.19 gb ve üzeri boyutlardaki filmleri açmaz.

teşekkürler
  • 2.5" ilk 500gb hdd calıştırıyor mu? arkadaslar deneyen yok mu!
  • Extra güç kaynağı varsa, çalıştırması muhtemel. Ama fat32 ile biçimlenmiş olmalı,
  • Merhaba,
    2008 Mayıs ayında almış olduğum ve 2-3 ay sorunsuz kullandığım HOMETECH DIVX-567 model
    player 2 yıl kutusunda bekledi. Bir arkadaşa hediye etmek istedim. Yaşadığım sorun:
    DVD ye kaydedilmiş divx filmleri denerken, ekrana görüntü gelmekte ama ses gelmemekte.

Sorun yazılımsa ise yazılımı yükseltmek istiyorum, firmanın sayfasında herhangi bir yazılım yok.
    2008 yılında Alonzo ve Sidekick yazılımları ve 14.08.2009 tarihli yazılımlar bulunmakta.... ama şifreli biçimde veya kırık linkli.

Güncelleme yapmak istiyorum elinde herhangi bir yazılımı paylaşmak isteyen arkadaştan haber bekliyorum

iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: QwertyXP

Merhaba,
    2008 Mayıs ayında almış olduğum ve 2-3 ay sorunsuz kullandığım HOMETECH DIVX-567 model
    player 2 yıl kutusunda bekledi. Bir arkadaşa hediye etmek istedim. Yaşadığım sorun:
    DVD ye kaydedilmiş divx filmleri denerken, ekrana görüntü gelmekte ama ses gelmemekte.

Sorun yazılımsa ise yazılımı yükseltmek istiyorum, firmanın sayfasında herhangi bir yazılım yok.
    2008 yılında Alonzo ve Sidekick yazılımları ve 14.08.2009 tarihli yazılımlar bulunmakta.... ama şifreli biçimde veya kırık linkli.

Güncelleme yapmak istiyorum elinde herhangi bir yazılımı paylaşmak isteyen arkadaştan haber bekliyorum

iyi forumlar

YENİ DEKODERLİ DVD-567’NİN 17.03.2010 TARİHLİ GÜNCELLEŞTİRMESİNİ İNDİRMEK İÇİN :

http://www.aral.com.tr/elektronik/divx567.htm

• arkadaşlar
    bu cihazı kumandasız kullanabilme imkanım varmı
    kumandam bozuldu piyasada bulamıyorum usb okutamadım kumandasız bir yöntem varmı
    yada universal usb kumandalarla okutabilme imkanı varmıdır acil yardım bekliyorum
    kumandam gri kumada
  • Bende hometech 765 var

fav kod girilen kumanda ile kullanıyorum.
    muhtemelern sizin model de evrensel kumanda
    ile çalışacaktır.
  • arkadaşım yalnız benim kumanda çalışmıyor
    akıllı kumanda cihazı tanıyabilir mi?
    usb fonksiyonunu nasıl kullanabiliyorsun acaba?
    FAV akıllı kumandanın hangi modeli acaba ?
    inter akıllı kumanda çalıştırmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemchetin -- 8 Ekim 2011; 18:45:53 >
  • Beyler usb ve kart girişli bi dvd arıyorum hometechten çok sorun yaşayan var bana hangi playeri önerirsinzi
  • abi bu saaten sonra hard diskli mediaplayer almak en mantıklısı bence
  • arkadaşlar bende aynı cihaz var. HDMI kablo ile samsung lcd ye bağlıyorum ama cihazı görmüyor, aynısını scart ile yapınca çalışıyor. tv kumandasında bir tuşa bastım öye oldu çözüm önerebilecek var mı?? şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuck

arkadaşlar bende aynı cihaz var. HDMI kablo ile samsung lcd ye bağlıyorum ama cihazı görmüyor, aynısını scart ile yapınca çalışıyor. tv kumandasında bir tuşa bastım öye oldu çözüm önerebilecek var mı?? şimdiden teşekkürler...

Ben samsung kullanmıyorum ama kumandanızda A/V tuşu olması lazım üst üste basınca scart,pc,hdmı v.s.. seçenekler çıkıyor hdmı girişini seçin görüntüyü vermesi lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuck

arkadaşlar bende aynı cihaz var. HDMI kablo ile samsung lcd ye bağlıyorum ama cihazı görmüyor, aynısını scart ile yapınca çalışıyor. tv kumandasında bir tuşa bastım öye oldu çözüm önerebilecek var mı?? şimdiden teşekkürler...

Kumandanızdaki "Default" tuşuna basınca düzelmiyor mu? Düzelmiyorsa, yazılım atma yöntemini biliyorsanız yazılımını güncelleyin cihazınızdaki.
  • HDMI Kablo işle bağladığınızda ayarlarxda HDMI bağlantıyı seçiyor musunuz acaba?
  • Real'de, Hometech 567 30,90 TL fiyatla satışa sunulmuştur.

Detaylar;
    http://forum.donanimhaber.com/m_57781113/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.