Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu baya eski ama ben bu ürünü yeni aldım sayılır. Ayrıca bendekinin kumandasıda siyah. Benim merak ettiğim; uzantısı mkv olan bir film izlemeye çalıştım fakat olmadı. bende bunu aviye çevirdim fakat çevirirken çözünürlükte değişiklik yapmadım. bu defafa ses vardı görüntü yoktu. bu problemi nasıl aşabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krcn

yorumlarınız için teşekkür ederim.eğer divx player için önerebileceğiniz başka hdd ler varsa söylerseniz çok iyi olur.ucuz ve dayanıklı olması tercihim olur :D

bide mp4 mpeg4 açmaz AVI formatındaki dosyaları çalıştırabilirsin.zaten internet ortamında yüklene filmler genelde AVI dir.ama MKV veya mp4 uzantıları da indirip iyi bir converter programı ile AVI ye çevirebilirsin.

Dostum benim sıkıntım bu. Mkv uzantısını aviye çevirdim fakat ses var görüntü yok. acaba dvd player üzerinden bir ayar mı var. tv ye hdmi kablo ile bağlı dvd player. ama öyle hd kalitesi falan alamıyorum ben. ya ayarını beceremedim yada başka birşey yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: boredman

quote:

yorumlarınız için teşekkür ederim.eğer divx player için önerebileceğiniz başka hdd ler varsa söylerseniz çok iyi olur.ucuz ve dayanıklı olması tercihim olur :D

bide mp4 mpeg4 açmaz AVI formatındaki dosyaları çalıştırabilirsin.zaten internet ortamında yüklene filmler genelde AVI dir.ama MKV veya mp4 uzantıları da indirip iyi bir converter programı ile AVI ye çevirebilirsin.

Dostum benim sıkıntım bu. Mkv uzantısını aviye çevirdim fakat ses var görüntü yok. acaba dvd player üzerinden bir ayar mı var. tv ye hdmi kablo ile bağlı dvd player. ama öyle hd kalitesi falan alamıyorum ben. ya ayarını beceremedim yada başka birşey yapmak lazım

Çeviri için kullandığın programla ilgili sorun olabilir, xilisoft programını dene.

• Total converter bu konuda çok başarılıdır. En iyisi, ucuz bir media player almak.. Mkv - flv - mp4 her video codec'i açan philips hmp3000 işinizi görür. Vatan'da haftasonu %25 indirimle 90 lira sanırım. Alın bir tane, converter'la uğraşmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Link

quote:

Orijinalden alıntı: boredman

quote:

Çeviri için kullandığın programla ilgili sorun olabilir, xilisoft programını dene.

teşekkürler

• arkadaşlar bende hometech divx 888 modeli var usb den film izlemek için hangi formata çevirmem gerekiyor. bilen varmı
  • Arkadaşın Hometech Divx-567 cihazı için kumanda arıyorum. Orjinal veya tüm fonksiyonlarını çalıştıran akıllı kumanda bulabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.