Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir zamanlar Alonzo nickli bir kullanıcı sizin playerinize uygun yazılım geliştirmişti. Ancak daha sonra, ithalatçı firma ile yaşadıkları sorunlar nedeniyle geliştirdiği yazılıma şifre koydu. Bu forumda da bu yazılıma sahip arkadaşlar mevcut. Kendilerinden rica edip Alonzo modlu yazılımı rahatlıkla cihazınıza yükleyebilir, bir çok özelliği kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Bir zamanlar Alonzo nickli bir kullanıcı sizin playerinize uygun yazılım geliştirmişti. Ancak daha sonra, ithalatçı firma ile yaşadıkları sorunlar nedeniyle geliştirdiği yazılıma şifre koydu. Bu forumda da bu yazılıma sahip arkadaşlar mevcut. Kendilerinden rica edip Alonzo modlu yazılımı rahatlıkla cihazınıza yükleyebilir, bir çok özelliği kullanabilirsiniz.

alonzo modu duymuştum o zamanlar lakin sorun çıkarıyor filan diyenler olmuştu ben de yüklemedim.. gerçi yukarıda bazı üyeler sorun çıktıgını yine belirtmişler . neyse artık böyle kalacak yeni bir tane alacağım bu sefer araştırarak . teşekkürler .

önerebileceğiniz dvd/blu ray lı filan var mı oynatıcılar kaliteli düzeyde fiyat sorun olmaz ..
  • Size tek önerim olabilir. O da HD Media Center'lerdir. Fiyat sorun olmayacaksa şiddetle bunlardan bir tane alın derim. Hepsiburada da falan geçen baya bir uygun fiyata satışa sunulmuştu.
  • Sorunların Alonzo mod ile alakası yokmuş. Ben yükledim. 1 yıldan fazla oldu. Çok memnunum.
  • Selamlar, bende de bu üründen var ve hepsiburada.com'da "Hyundai AL-706" adlı ses sistemini gördüm.Daha önce Creative inspire t-6060 hoparlörlerini divx-567'ye bağladım, ama hoparlörlerden ses alamamıştım.Şimdi bu hoparlör sistemini sipariş etsem, bana yine aynı sorunu çıkarır mı?Eğer bu ikiliyi deneyen veya kullanan varsa ve bilgi verirse sipariş vereceğim,saygılar.
  • Alinzo 10.4 yazılımı yüklü olan temiz bir hometech 567 arıyorum pmden mesaj atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morbet

Selamlar, bende de bu üründen var ve hepsiburada.com'da "Hyundai AL-706" adlı ses sistemini gördüm.Daha önce Creative inspire t-6060 hoparlörlerini divx-567'ye bağladım, ama hoparlörlerden ses alamamıştım.Şimdi bu hoparlör sistemini sipariş etsem, bana yine aynı sorunu çıkarır mı?Eğer bu ikiliyi deneyen veya kullanan varsa ve bilgi verirse sipariş vereceğim,saygılar.

Ses alırsın. Alamaman gibi bir şey söz konusu değil. Sorun ayarlarındaki yanlışlıktır. Hyundai'de sanırım optik giriş yok. Bu zamandan sonra optik girişi olmayan bir ses sistemini önermem. Kısa bir zaman içinde "keşke optik giriş olsaydı" diyeceksin. Benimki sadece bir öneri.
  • merhaba, yaklaşık 1,5 yıldır bu makinayı kulanıyorum. Ama geçen gün birden Aral yazısı yok oldu. Video bağlantısı yok diye bir yazı çıkıyor şimdi açınca. Acaba HDMI kabloda bir sorun olmuş olabilir mi? Ya da başka bir sorun mu var? Yardım edebilirseniz çok sevinirim
  • Arkadaşlar ürünü hepsiburada'dan sipariş ettim bende gelmesini bekliyorum. Birkaç sorum olacak. Şimdi bu aletle hdrip-brrip film izleyebilecek miyim ? Avi uzantılı 2-3-4 gb'lık filmleri gösteriyor mu ? Ya da şöyle sorayım maksimum izleyebileceğim film kalitesi nedir ?

not: 107 ekran lcd tv'de izleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _botturgec_ -- 13 Haziran 2010; 13:04:54 >
  • 4 gblik filmleride izleyebilirsiniz ama ikiye bölerek. Maximum 2,18 gb 'ye kadar rahatlıkla izleyebilirsiniz. Hatta çift sesli filmleri bile izleyebiliyorsunuz son versiyonla.
  • Cevabın için çok çok teşekkürler.
  • arkadaşlar merhaba.hometech im için bir harici hard disk almaya karar verdim.teknosada 149 Lira lık olan TRANSCEND STOREJET MOBILE 2,5 500GB (SATA) HARICI HDD almak istiyorum.sizce verim alabilir miyim bununla?yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krcn -- 16 Temmuz 2010; 22:52:07 >
  • Ekstra güç adaptörü varsa ve fat32 ye biçimlerseniz hiçbir sorun olmaz.
  • 2.5 olduğu için ekstra güç adaptörü yok.olmaması ne sıkıntı yaratır?
  • Çok basit, görmez. @omurkadir de aynı sorundan müzdaripti. Adaptörlü bir model alarak bu sorununu çözdü. Tavsiyem, adaptörlü bir model almanız olacaktır.
  • ama flash bellekleri görüyor onlarında bir güç kaynağı yok.neticede aynı sistem değil mi?
  • Flash belleklerin güç tüketimi ile 2.5'' HDD'nin güç tüketimi aynı değildir, flah bellekler çok çok daha az enerji harcar, sebei bu olsa gerek.

Ben de dgeçen gün DVD-201 modelini alarak hometech aileisine katıldım, bu cihazın forumda bahsedilen sizin modelinizden iyi ya da kötü yanları nelerdir? Bİr farkı var mı? Ayrıca mp4 uzantılı dosyaları hiç görmediğini fark ettim, üzerinde mpeg4 ifadesi var ama galiba farklı formatlar bunlar ki mp4'ü hiç listede bile göstermiyor cihaz.
  • yorumlarınız için teşekkür ederim.eğer divx player için önerebileceğiniz başka hdd ler varsa söylerseniz çok iyi olur.ucuz ve dayanıklı olması tercihim olur :D

bide mp4 mpeg4 açmaz AVI formatındaki dosyaları çalıştırabilirsin.zaten internet ortamında yüklene filmler genelde AVI dir.ama MKV veya mp4 uzantıları da indirip iyi bir converter programı ile AVI ye çevirebilirsin.
  • Şimdi olay mantıken şöyle. Flash belleklerin içinde dönen diskler yok. Bu yüzden güç tüketimi çok az. Ama 2.5" hddlerin içerisinde fiziksel diskler olduğu için bunların dönerken harcadiği enerjiyi dvd player karşılamıyor ve dolayısıyla görmüyor cihazı.

Mp4, mpeg4 farkına gelecek olursak, Mp4 genelde cep telefonları için geliştirilen bir format türü. Mpeg4 ise dvd dosyalarının içinde bulunan sıkıştırılmamış video türüdür. O sebepten ötürü, mp4'leri izleyemiyorsunuz. Ama size bir program önerebilirim, her türlü çeviri işlemimi ben bu yazılım ile yapıyorum, kullanmanızı tavsiye ederim. Flv dosyalarınız çok kaliteli bir şekilde ister sıkıştırılmamış avi'ye ister de codeclerle sıkıştırılmış avi'ye dönüştürüp rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Flv Converter

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Şimdi olay mantıken şöyle. Flash belleklerin içinde dönen diskler yok. Bu yüzden güç tüketimi çok az. Ama 2.5" hddlerin içerisinde fiziksel diskler olduğu için bunların dönerken harcadiği enerjiyi dvd player karşılamıyor ve dolayısıyla görmüyor cihazı.

Mp4, mpeg4 farkına gelecek olursak, Mp4 genelde cep telefonları için geliştirilen bir format türü. Mpeg4 ise dvd dosyalarının içinde bulunan sıkıştırılmamış video türüdür. O sebepten ötürü, mp4'leri izleyemiyorsunuz. Ama size bir program önerebilirim, her türlü çeviri işlemimi ben bu yazılım ile yapıyorum, kullanmanızı tavsiye ederim. Flv dosyalarınız çok kaliteli bir şekilde ister sıkıştırılmamış avi'ye ister de codeclerle sıkıştırılmış avi'ye dönüştürüp rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Flv Converter

Açıklamalarınız için teşekkürler ama tavsiye ettiğiniz program flv uzantılı dosyalar için, benim elimdeki filmler mp4 uzantılı dolayısıyl abu program işimi görmedi açıkcası, ama yine de sağolun.

Hometech DVD-201 modelinde gördüğüm 3 önemli eksikliği yazayım, bunlar diğer hometech modelinde de var mı acaba?

1. Mp4 oynatmıyor (ki bu diğer moddellerinde de aynı sanırım)
    2. Çoklu kaydedilmiş (DVD'yi kapatmadan - sonra da dosya ekleme) DVD'lerin sonradan kaydedilmiş dosyalarını görmüyor. (Oturma odamdaki Philips 5160 sorunsuz görüyor.)
    3. Diyelim ki zoom yaptınız, zoom oranı ekranın üstünde kalıyor, yani yazısı gitmiyor.

Acaba yetkili firma bu hataları ve eksiklikleri giderir mi dersiniz? Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalıçapkını35 -- 19 Haziran 2010; 18:37:08 >

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.