Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok ilginç, bu ikisi bende sorunsuzdu. Daha büyük sorunlara sebep olmamak adına mesajımdan o linkleri siliyorum. Alıntı yapanlarda bu şekilde düzenlerlerse mesajlarını çok iyi olacak sanırım.
  • Arkadaşlar bende de new decoder yazan cihazdan var. Yaklaşık 6 ay önce aldım. Aldığım zaman aralın sitesindeki yazılımı yüklemiştim. Ancak bazı cdlerde tüm dosya ismleri -------------------- şeklinde yazıyordu. Hiç harf yoktu. Bugün de yukarıda vermiş olduğunuz yazılımı yükledim. Ancak ----------- olan yazılar bu sefer "a ice 1, a ice 2, a ice 3" gibi şeyler yazıyor. Ama her cd böyle değil. 10 dvd izliyorsam en az 5-6 tanesi böyle. Sorun ne olabilir?
  • Aral' ın sitesinde yayınladığı MTK.BIN dosyasını yükledikten sonra menüler kayboldu yazılar bozuldu dolby gibi menüler gitti ne yapmam gerekiyor...
  • Durumu aralın sitesindeki mail adreslerinden bildirip, eski sürümü isteyebilirsiniz.
  • Beş para etmez!!! Prodji ve D-Zon3'nun 2-3GBlik riplerini dvdden donarak usbden hiç açmıyor!!! 2. ses'e geçiş yapmıyor !!!! oysa Philips 3260 2.5gblik çift sesli divxleri USB'den açabilirken! bu cihaz bunu dvd üzerinden bile yapamıyor ...!!

Çok kalitesiz bir işçiliği var açıkçası beş para etmez ... bunun yerine philips'in usbli modelini alın rahatınıza bakın...çiftsesli ve2.5gblik brripleri sorunsuzca izleyin ...

söylediklerim newdecoder için geçerli .. eski decoder nasıl onu bilmiyorum !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms3rtek -- 19 Nisan 2010; 2:25:18 >
  • İşte bu yüzden bölüp bölüp duruyoruz filmleri. Ama ses konusundaki sorun giderildi. Yeni sürüm kurulu değil sanırım o playerde.
  • geri iade ettim cihazı ... filmleri bölmekle uğraşamam.. alacak varsada tavsiye etmem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -JonTurk-

Beş para etmez!!! Prodji ve D-Zon3'nun 2-3GBlik riplerini dvdden donarak usbden hiç açmıyor!!! 2. ses'e geçiş yapmıyor !!!! oysa Philips 3260 2.5gblik çift sesli divxleri USB'den açabilirken! bu cihaz bunu dvd üzerinden bile yapamıyor ...!!

Çok kalitesiz bir işçiliği var açıkçası beş para etmez ... bunun yerine philips'in usbli modelini alın rahatınıza bakın...çiftsesli ve2.5gblik brripleri sorunsuzca izleyin ...

arkadaş tamam bu cihaz beş para ertmez onu biliyoruzda sizde sallamışsınız yani bolca, phlıps 3260 2GB üstü filmleri direk açmıyorki, direk takılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayDemi

quote:

Beş para etmez!!! Prodji ve D-Zon3'nun 2-3GBlik riplerini dvdden donarak usbden hiç açmıyor!!! 2. ses'e geçiş yapmıyor !!!! oysa Philips 3260 2.5gblik çift sesli divxleri USB'den açabilirken! bu cihaz bunu dvd üzerinden bile yapamıyor ...!!

arkadaş tamam bu cihaz beş para ertmez onu biliyoruzda sizde sallamışsınız yani bolca, phlıps 3260 2GB üstü filmleri direk açmıyorki, direk takılıyor.

kanıtlarsam ??? istersen 3260 için açılmış konulara bi bak yorumları gör istersen ... 1 yıldır kullanıyorum bütün prodji brriplerinni dual olarak sorunsuz izliyorum ... anlaşılan oturma odasınada philips marka dvd alıcam bu cihaz bana göre değil...

• O philips modellerinde hdmili olanları 130tl.Hometech ise 70tl.
    Ayrıca ben alırken tüm philipslere baktım neredeyse hiçbirinde analog 5.1çıkış yok.Hometech'te ise ac3 divxleri keyifle 5.1 olarak izliyorum.
  • quote:

anlaşılan oturma odasınada philips marka dvd alıcam bu cihaz bana göre değil...

Tamam da, bu durumdan bize ne? Sizi baya bir sıkıntıya sokmuş sanırım bu oynatıcı. Beğenmemenin de bu şekilde dile getirilmesi ilginç geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Dostum tamam da, ben bu iki yazılımı bizzat kendim kullandım. Sizde neden böyle yaptı anlamış değilim. 1. linktekini yaklaşık 2 ay kullandım. diğerini de 1 ay sorunsuz bir şekilde kullandım. Cihazım new decoder, acaba sizinki farklı mı ?

Şu an cihazımda Alonzo yazılımı yüklü, ama denemek için 17 Mart tarihli yeni yazılımı yüklemeyi düşünüyorum.

Alonzo yazılımını kullandın mı? Kullandıysan ne farklar var yazabilir misin?
  • @batigol_7, aman diyim sakın yüklemeyin! Çünkü sizde Alonzo yazılımı olduğuna göre, sizinki eski chipli yanı New Decoder değil. Bunu yüklediğiniz an cihazınız kilitlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar78

Arkadaşlar bende de new decoder yazan cihazdan var. Yaklaşık 6 ay önce aldım. Aldığım zaman aralın sitesindeki yazılımı yüklemiştim. Ancak bazı cdlerde tüm dosya ismleri -------------------- şeklinde yazıyordu. Hiç harf yoktu. Bugün de yukarıda vermiş olduğunuz yazılımı yükledim. Ancak ----------- olan yazılar bu sefer "a ice 1, a ice 2, a ice 3" gibi şeyler yazıyor. Ama her cd böyle değil. 10 dvd izliyorsam en az 5-6 tanesi böyle. Sorun ne olabilir?

Arkadaşlar bizim sorun arada kaynamış. Neden olabilir acaba? Lütfen yardım....
  • quote:

yukarıda vermiş olduğunuz yazılım

...dan kastiniz nedir acaba?

Sitedeki son yazılımı mı kastediyorsunuz?
  • benim cihazda gri kumandalı new decoder ve gri kumandalı olan güncellemeyi yükledim bendede aynı sorun oldu hdmi gitti scarttan bağlayıp setup ayarlarını yaptım ama çıkış ayarı yokki sadece rgb yada yuv seçenekleri var hepsini denedim hdmi ı aktif hale getiremedim bu nasıl iştir anlamadım :(
  • arkadaşlar lütfen ocak 2010 değilde eylül 2009 yazılımı elinde olan lütfen buraya ekleyebilirmi ?
    ocak 2010 yazılımını yükledim fakat eylül 2009 yazılımı daha güzeldi 5.1 ses ayarlarında pro logic ayarları felan vardı başarılı bir yazılımdı

özetle lütfen eylül 2009 yazılımını bi yere yükleyip linkini verirmisiniz teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roche

arkadaşlar lütfen ocak 2010 değilde eylül 2009 yazılımı elinde olan lütfen buraya ekleyebilirmi ?
    ocak 2010 yazılımını yükledim fakat eylül 2009 yazılımı daha güzeldi 5.1 ses ayarlarında pro logic ayarları felan vardı başarılı bir yazılımdı

özetle lütfen eylül 2009 yazılımını bi yere yükleyip linkini verirmisiniz teşekkürler.

Merhaba,bundan bir önceki web sitelerinde yayınlanan orijinal sürümü kastediyorsanız(kasım ayında ben indirmişim,içindeki dosyaların oluşturulma tarihi 13-14 ağustos) dolby ve hdmi desteği olan yalnızca new decoder cihazlar için olan yazılımı uploadladım.linki aşağıda.Ben de buna döndüm,özellikle dolby olmaması canımı sıktı son sürümde,hdmi kullanmıyorum.

http://www.upload.gen.tr/d.php/s11/suoms6am/DIVX567.zip.html

• Arkadaşlar ben dvd player almak istiyorum fakat kararsızım sizce hometech 567'i mi alıyım yoksa başka önerdiğiniz var mı?
  • Öncelikle siz bir araştırma yapın. Aralarında kaldığınız modelleri buradan paylaşarak, artıları ve eksileri konusunda tartışırız. Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.