Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omurkadir

quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

YENİ DEKODERLİ DVD-567’NİN 17.03.2010 TARİHLİ GÜNCELLEŞTİRMESİNİ İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN SAHİP OLDUĞUNUZ KUMANDA RESMİNİ SEÇİNİZ.

Seçiyoruz The page cannot be found diyor.

Siyah kumanda
    http://www.aral.com.tr/elektronik/Hometech_siyah.rar

Gri kumanda
    http://www.aral.com.tr/elektronik/Hometech_Gri.rar

Sitede linklerde hata yapılmış.Buradan indirebilirsiniz.

Alakanıza, çok teşekkür ederim, efendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX
    Direk .iso olarak iniyor ya.Dvd 5 vs. onları soruyorum bir de boyutu derken 2gbden fazla divxleri çalıştırmıyor mu?

Direkt iso olarak inen medyaları dvdye yazdığınzda, içerisindeki dosyaları açarak yazarsınız. Eğer içerisinideki video dosyaları dvdye uygun formattaysa, yanı standart bir *.vob dosyası boyutundaysa (yani 1,4gb) rahatlıkla izlersiniz. Onun dışında rip gruplarının riplediği filmlerde ise, boyutu 2,18gb den büyük olanları çoğu zaman açmıyor. Çok nadır olarak açıyor, ozamansa filmde altyazı değişikliği ve ileri-geri sarma işlemleri yapılamıyor. Ama genelde açmıyor 2,18gb den büyük dosyaları. Böyle bir durumda rip gruplarının sunduğu asistant dosyaları ile filmi uygun şekilde ikiye bölüp rahat rahat izleyebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX
    Direk .iso olarak iniyor ya.Dvd 5 vs. onları soruyorum bir de boyutu derken 2gbden fazla divxleri çalıştırmıyor mu?

Direkt iso olarak inen medyaları dvdye yazdığınzda, içerisindeki dosyaları açarak yazarsınız. Eğer içerisinideki video dosyaları dvdye uygun formattaysa, yanı standart bir *.vob dosyası boyutundaysa (yani 1,4gb) rahatlıkla izlersiniz. Onun dışında rip gruplarının riplediği filmlerde ise, boyutu 2,18gb den büyük olanları çoğu zaman açmıyor. Çok nadır olarak açıyor, ozamansa filmde altyazı değişikliği ve ileri-geri sarma işlemleri yapılamıyor. Ama genelde açmıyor 2,18gb den büyük dosyaları. Böyle bir durumda rip gruplarının sunduğu asistant dosyaları ile filmi uygun şekilde ikiye bölüp rahat rahat izleyebiliyorsunuz.

Teşekkürler,şiparişi verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 2 Nisan 2010; 17:41:08 >

• Selamlar herkese,

size ürün hakkında tek bir sorum olacak,

üründeki yazılımın film oynatırken iki altyazıyı aynı anda gösterebilme özelliği var mı?
  • Hayır yok. Olabileceğini de pek sanmıyorum.
  • "Kumanda üzerindeki default tuşu HDMI'ı da kapatıyor.
    - HDMI'ı açmak için öncelikle kompozit bağlantıyı yapmak gerekiyor."
    kusura bakmayın ben bu işlerde biraz yeniyim. acaba kompozit "bağlantıyı yapmak gerekiyor." ne demek ?? HDMI malesef çalışmıyor da
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlyzuzu

"Kumanda üzerindeki default tuşu HDMI'ı da kapatıyor.
    kusura bakmayın ben bu işlerde biraz yeniyim. acaba kompozit "bağlantıyı yapmak gerekiyor." ne demek ?? HDMI malesef çalışmıyor da

Arkadaşlar elinde bir önceki yazılım olan biri yazılımı bir yere yükleyip link paylaşabilir mi? Eylül ayına ait olandı galiba önceki versiyon yanılmıyorsam.

17 mart yazılımını yükledim HDMI çalışmıyor artık scart girişinden çözünürlüğü ayarlıyorum HDMI kabloyu takıyorum görüntü gelmiyor.

Yani nasıl iş yapıyorlar anlamadım geliştiricez derken dahada bozuyorlar yazılımı. Ben bu ürünü HDMI desteği var diye aldım kullanamıyacksam bi anlamı yok.

Sizden ricam elinde önceki yazılım olan biri yazılımı benimle paylaşabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

• Merhaba, ben DVD-201 modelini kullanıyorum. Bana göre kumanda dan reset işleminin yapılması iyi bir özellik değil. Sebebi ise; bazen evdeki ufaklık rastgele tuşlara basıyor. Bu durumda cihaz default ayarlara geri dönüyor. benim gibi HDMI den görüntü alanlar için bu bir sorun yaratıyor. zira, böyle bir durumda tekrar scart kabloyu takıp setup a girerek cihazı HDMI ya ayarlamak-çözünürlüğü 1080i/50 hz yada 720P-50 Hz. yapmam gerekiyor. esasen olması gereken reset komutunun kumandadan değilde cihaz üzerinden yapılması. Tabii bu donanımsal değişiklik gerektireceği için şu aşamada yapılamaz. ama belki Firmware de yapılabilecek bir değişiklik ile kumanda dan ikili tuş kombinasyonu ile reset işlemi yapılabilir. yani RESET + SETUP iki tuşa birlikte basılması ile yada önce RESET ardından onaylama penceresi ve ENTER tuşu gibi.
    Umarım ithalatçı firma önerimizi dikkate alır.
  • Bu durumu mail yoluyla bildirmeniz gerekir. Buradan bir sonuca varmak oldukça güç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palet

Merhaba, ben DVD-201 modelini kullanıyorum. Bana göre kumanda dan reset işleminin yapılması iyi bir özellik değil. Sebebi ise; bazen evdeki ufaklık rastgele tuşlara basıyor. Bu durumda cihaz default ayarlara geri dönüyor. benim gibi HDMI den görüntü alanlar için bu bir sorun yaratıyor. zira, böyle bir durumda tekrar scart kabloyu takıp setup a girerek cihazı HDMI ya ayarlamak-çözünürlüğü 1080i/50 hz yada 720P-50 Hz. yapmam gerekiyor. esasen olması gereken reset komutunun kumandadan değilde cihaz üzerinden yapılması. Tabii bu donanımsal değişiklik gerektireceği için şu aşamada yapılamaz. ama belki Firmware de yapılabilecek bir değişiklik ile kumanda dan ikili tuş kombinasyonu ile reset işlemi yapılabilir. yani RESET + SETUP iki tuşa birlikte basılması ile yada önce RESET ardından onaylama penceresi ve ENTER tuşu gibi.
    Umarım ithalatçı firma önerimizi dikkate alır.

Aynı Yazılım banada lazım Arkadaşlar elinde olan varsa dosyayı herhangi bir upload sitesine kaydedebilirmi zaten dosya boyutu küçük upload fazla zamanınızıda almaz

• Aral ithalata RESET komutu değişikliği için az önce mail attım. bekleyip görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

Orijinalden alıntı: deadlyzuzu

"Kumanda üzerindeki default tuşu HDMI'ı da kapatıyor.

Arkadaşlar elinde bir önceki yazılım olan biri yazılımı bir yere yükleyip link paylaşabilir mi? Eylül ayına ait olandı galiba önceki versiyon yanılmıyorsam.

17 mart yazılımını yükledim HDMI çalışmıyor artık scart girişinden çözünürlüğü ayarlıyorum HDMI kabloyu takıyorum görüntü gelmiyor.

Yani nasıl iş yapıyorlar anlamadım geliştiricez derken dahada bozuyorlar yazılımı. Ben bu ürünü HDMI desteği var diye aldım kullanamıyacksam bi anlamı yok.

Sizden ricam elinde önceki yazılım olan biri yazılımı benimle paylaşabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

aynı sorun bende de var firmware den sonra hdmi cıkısını acamadım bi turlu_?

• Arkadaşlar elinde bir önceki yazılım olan varsa bir yere yüklesin bir zahmet cihazım new decoder yazılı.Bi zahmet yükleyen olursa duacı olurum.
  • Beyler bu forumdan bir arkadaşın yaptığı yazılımı indirmek istiyorum altyazı fontları için fakat linklerin hepsi kullanım dışı.Yeni bir siteye yükleyebilecek var mı?
  • ilk olarak İkinci Linkteki dosyayı indirdim ve cihaza kurdum cihaz kafayı yedi kumanda tuşları fonksiyonu değişti cd kapağını açma tuşuna basınca cihaz resetlenmeye başladı birçok tuş fonksiyonu özelliğini yitirdi bazılarının yerleri değişti eski yazılıma dönmek için kırk takla attım kumandanın tuş fonksiyonları değiştiği için önceki yazılımı yükleyemedim çünkü play ve enter tuşu fonksiyonları değişmişti son çare olarak yazılımı flash belleğe yükleyip cihazın ön panelindeki play tuşuna basıp yükleme yapabildim.Zaten indirdiğim dosyanın boyutuda 1 m.b civarındaydı normalde cihazın kendi yazılımı 2 m.b civarında sanırım ikinci likteki yazılım yanlış veya farklı bir cihaza ait.Açıkçası korkumdan birinci linkteki yazılımı kurmaya korktum.Yinede emek verip yazılımları paylaştığın için çok teşekkür ederim Allah razı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 11 Nisan 2010; 7:24:33 >
  • Dostum tamam da, ben bu iki yazılımı bizzat kendim kullandım. Sizde neden böyle yaptı anlamış değilim. 1. linktekini yaklaşık 2 ay kullandım. diğerini de 1 ay sorunsuz bir şekilde kullandım. Cihazım new decoder, acaba sizinki farklı mı ?
  • Eğer cihazınız new decoder olduğundan eminseniz 1. linkteki yazılı korkmadan yükleyiniz, bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
  • tesekkurler ılk linki kurdum once bısey degısmedı 2. lınkı kurunca eskı halıne geldı,bi oncekı surume dondum yani
    ben son firmwareyı begenmistim oncelıkle ses cıkısı ıyıydı ve altyazılar ınanılmaz buyumus ıstedıgın gıbı oynama yapıodun ama hdmi
    olayını cozemedım malesef duzelırse tekrar yeni firmwareyi yuklerım sımdılık malesef eskıye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takito -- 10 Nisan 2010; 2:24:50 >
  • quote:

ilk önce bunu bir dener misiniz? Bunda da hdmı sorunu varsa aşağıdakı linki kurarsınız.

567 bir önceki sürüm.

Hocam bu verdiğiniz dosyalar hangileri kısa bir açıklama yapabilir misiniz?Aral'da verilen orijinal sürümler mi?

Bu arada dvdye çekilmiş divxlerimin birçoğunda altyazı ismi aynı olmadığından altyazıları görmedi en son aral'daki versiyonda.Usb belleğe kopyalayıp altyazı ismini filmle aynı yaptığımda görüyor.Boyutu ise gerçekten büyük,hatta bana fazla geldi.Bu sıkıntı ve dolby pro logic ayarları olmaması yüzünden eskiye döneceğim.HDMI'yi unutmaları ise çok ilginç.

• quote:

Dostum tamam da, ben bu iki yazılımı bizzat kendim kullandım. Sizde neden böyle yaptı anlamış değilim. 1. linktekini yaklaşık 2 ay kullandım. diğerini de 1 ay sorunsuz bir şekilde kullandım. Cihazım new decoder, acaba sizinki farklı mı ?

Doğrusu bende anlamış değilim.Cihazım New Decoder yazılı yeni aldım 1 ay falan oluyor alalı...
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.