Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lujin

Ben tüplüde scart bağlantıdan görüntü aldım.Siz cihazı nerden aldınız?Belki bir firmanın getirdiğinde sorun olmuş olabilr.Ben d&r aldım

Trident'in yazlımını sakın atayım demeyim. Cihaz uçar. Ben firmadan test için cihaz istedim. Gönderirlerse birşeyler yaparız. Ama çok umutlu değilim.
  • Tamam firma yetkilisi ile görüştüm. Hatta tesadüfen bana e-mail atan arkadaşla konuştum. Onun yazılımın yayınlandığından haberi yokmuş. Ben söyleyince sordu, öğrendi. Ben yazılımı da yükledim. Ashampoo ile çekiyordum diske, Nero ile denedim ve sorun ortadan kalktı. Altyazılar büyüdü. Kocaman ve kaba oldu. Olsun, artık annem rahatça okuyabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Tamam firma yetkilisi ile görüştüm. Hatta tesadüfen bana e-mail atan arkadaşla konuştum. Onun yazılımın yayınlandığından haberi yokmuş. Ben söyleyince sordu, öğrendi. Ben yazılımı da yükledim. Ashampoo ile çekiyordum diske, Nero ile denedim ve sorun ortadan kalktı. Altyazılar büyüdü. Kocaman ve kaba oldu. Olsun, artık annem rahatça okuyabiliyor

Ne kadar kaba oldu Zeus? Yani kaç kat büyüdü diyebiliriz? 20 punto yazıyor detaylarında. Eskisi kaç puntoydu acaba? Keşke bir ekran görüntüsü olsaydı. Eğer bunu yüklersek orijinaline geri dönme imkanımız var mı?

• Yazılımın orjinali olmadığından eskisine dönmeniz olanaksız. Ama firma yetkililerinden eski yazılımı alabiliriz.

Altyazılar daha okunaklı hale geldiler kesinlikle. Ama sanki eski altyazı ile yenisi arasında bir punto kullanılsaydı, daha iyi olurdu. Bu 20 ise, eskisinin 16 veya 14 olduğunu düşünüyorum. Altyazılarda sorun yok. Ancak uzun satırlarda pek hoş görünmüyorlar karakterler büyüdükleri için. Satırlar olmadık yerlerden bölünüyor sığmadıkları için. Ama çoğu zaman bu sorun olmuyor.

Fırsatım olursa bir ekran görüntüsü koyabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sidekick

quote:

Ben tüplüde scart bağlantıdan görüntü aldım.Siz cihazı nerden aldınız?Belki bir firmanın getirdiğinde sorun olmuş olabilr.Ben d&r aldım

Trident'in yazlımını sakın atayım demeyim. Cihaz uçar. Ben firmadan test için cihaz istedim. Gönderirlerse birşeyler yaparız. Ama çok umutlu değilim.

sevgili sidekick üstad. daha önce trident yazılımı ile yaptıklarını gördüm. gerçekten çok güzel ve verimliydi. umarım sana firmadan bir test cihazı gönderirler veya çevrede birilerinde cihazı bulabilirsin. Bu yazılıma çok şey katabileceğine inanıyorum.

Şimdiden ilgilendiğin için teşekkürler.

PS: Orjinal yazılım da elimizde olsa çok iyi olurdu, yeni boyutları beğenmeyen için geri dönüş yapılabilirdi.

• Sizleri fazla bekletmemek için ekran görüntüsü koyuyorum. 106 ekran Samsung TV'den alınmıştır bu ekran görüntüleri.

Menülerdeki dosya isimlerinin de büyüklüğü artıyor.

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

Ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. İlk denememi USB Flash disk ile yapmıştım. Güncelleme ekranına ulaşmama rağmen işlem tamamlanamıyor ve hata veriyor. USB belleklerle güncelleme yapılamıyor. Ashampoo ile yazılmış DVD disklerde de güncelleme olmuyor. CD'ye yazdırmak ve Nero kullanmak gerekiyor sanırım. CD'ye Ashampoo ile yazdırdığımda da sonuç alamadım. Yazdırdığım disk, multisession değildi ve diski yazım sonunda kapattırdım.

Herhangi bir güncelleme sorununda, ürünün garanti kapsamı dışında kalacağını unutmayın.

• Zeus emeğin için teşekkürler,
    Yeni yazılım gerçekten biraz kaba ama daha okunaklı olduğu da kesin.
    Ben de bu yeni versiyonu yükleyeceğim.
    Selamlar
  • Teşekkürler Zeus.

Sanırım ben bu güncellemeyi yapıcam ama Aral'a mail atmaya devam edicem. Gördüğüm kadarı ile eski fontlar güzel kalıyor bunun yanında. Puntolar ise biraz daha küçük olabilirmiş. Ancak yine de eskisinden ergonomik açından iyi diyebiliriz. Aral elektroniğe de teşekkürler. Adamlar tam olmasa da net adım attılar. Kullanıcının gücü işte :)
  • Evet Aral teknik servisi çok iyi çalışıyor. Hem çok yardımcı oluyorlar, hem de e-mail'lere cevap yazıyorlar. Hatta ben sorunumu çözemedim diye adresime CD yollamaya bile kalktılar. Gerçekten çok ilgililer. Ben de buradan onlara teşekkür ediyorum.
  • Üstadlar ben 70 ekran tüplüde izliyorum.Bu yazılımı yüklemelimiyim.Birde bu yazılım acaba başka kumandaların makianayı etkilemesini önlüyor mu?
  • quote:

Üstadlar ben 70 ekran tüplüde izliyorum.Bu yazılımı yüklemelimiyim.Birde bu yazılım acaba başka kumandaların makianayı etkilemesini önlüyor mu?

quote:

ALT YAZI KAREKTER YÜKLEME

YAZI TÜRÜ : Arial Rounded MT Bold

BOYUT : 20

diyor güncelleme dosyasının yanındaki benioku dosyası. Yani sadece bunlar yapılmış galiba. Altyazı punto büyüklüğü sanırım sadece.

Ben de 70 ekranda kullanıyordum ancak 17 inch crt monitörü çıkardım bunun için ve onda seyretmeyi tercih ediyorum bir süreliğine. 70 ekran için bi cihazı güncellemek elzem bence. Resimlere bakıp aşağı yukarı nasıl bişey elde edeceğini çıkarabilirsin dostum.

• quote:

Üstadlar ben 70 ekran tüplüde izliyorum.Bu yazılımı yüklemelimiyim.Birde bu yazılım acaba başka kumandaların makianayı etkilemesini önlüyor mu?

Ben de bu konuda yazmak için girmiştim şimdi foruma. Bir tane film izledim ve sonunda tesadüfen kumandaların birbirlerini etkilemediğini gördüm. Samsung TV'nin kumandası artık aleti etkilemiyor. İşin garip yani, aletin kumandası da TV'yi etkilemiyor. Başka kumandaların cihazı etkilememesini anlarım da, cihazın kumandasının artık neden TV'yi etkilemediğini anlayamadım. Bu konuda bir iyileştirme yapılmadığını söylemişlerdi ama artık kumandalar birbirlerini etkilemiyor.

• Ürün hepsiburada.com da da satışa sunulmuş.
    94,90 ytl ve hdmı kablo ile birlikte su doku hediyeli.
    Ayrıca 64,90 ytl ye 765 modeli de varmış.
  • Az once DR dan bir sipariste ben verdim , guzel bir urune benziyor.
    Ancak bir sorum olucak: Bu cihaz ile gelen HDMI kabloyu degistirip daha kaliteli bir kablo alsak goruntude cok buyuk bir degisim gorurmuyum?
  • Ürünün kutusundan çıkan kablonun kalitesi yeterli. Ben HAMAn kablo ile aralarında bir fark görmedim. Kutudan çıkan kablonun tek kötü yanı, kısa olması.
  • http://personal.inet.fi/cool/mediatek/programs/

Bu adreste yer alan MTK Remaker programı ile firmware dosyasına istediğiniz müdahelede bulunabiliyorsunuz. Arka plan resmini değiştirmekten tutun, butonların fonksiyonlarına kadar. Altyazı fontlarında da değişiklik yapmak mümkün. Ama bunun riskli bir iş olduğunu söylemem gerek. Çünkü yanlış bir müdahelenizde cihazınız kullanılamaz hale gelebilir.

Ben kendi altyazımı düzenlemeye çalışacağım. Umarım aleti bozmam

• ben birkaç resim koymuştum.bu görüntü kaybı hakkında.yazılım ile bu kaybı ortadan kaldırılabilirmi.bu olursa crt tv'ler için ilk harfin kesilmesi sorunuda hallolmuş olacaktır.ayrıca yazılar bir satır daha aşağı alınabilir düşüncesindeyim.
  • Orjinalden alıntı: guveny

Hdmı kabloyla tv'ye bagladıktan sonra, coaxial kabloyla digital anfili ses sistemine bağlıyorum
    fakat 5.1 dolby dıgıtal ses alamıyorum.Menüdeki digital ses sayfasındaki spdıf çıkışı direk kapalı olarak gözüküyor.Ve açılmıyor.

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

bende de aynı sorun var anfiden dijital olarak seçilince 5.1 olmuyor sadece analog seçilirse çalışıyor.(6 adet rca ile bağlandığında)
    ama coaxial çıkışında 2.1 çıkıyor.

coaxial ve hdmi bağlantıda 5.1 ses problemi yaşayan başka kimse yok mu.yoksa benim cihaz mı arızalı ? fazla vakit geçmeden değiştireyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guveny -- 20 Mayıs 2008; 17:49:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Losthan

ben birkaç resim koymuştum.bu görüntü kaybı hakkında.yazılım ile bu kaybı ortadan kaldırılabilirmi.bu olursa crt tv'ler için ilk harfin kesilmesi sorunuda hallolmuş olacaktır.ayrıca yazılar bir satır daha aşağı alınabilir düşüncesindeyim.

Bence de altyazıların bir satır alta çekilmesi çok iyi olur. Tam ekran izlendiğinde çok yukarıda kalıyor çünkü. Diğer taraftan yazı boyutu hakkaten büyük olmuş gibi, bir font küçük sanki daha iyi olurmuş

Ancak bilgili ve ilgili arkadaşlar, elimizde artık orjinal yazılım da olduğuna göre, ürünü süper kullanışlı bir hale getirebilirler...

• quote:

Orjinalden alıntı: erergin

quote:

Orjinalden alıntı: Losthan

ben birkaç resim koymuştum.bu görüntü kaybı hakkında.yazılım ile bu kaybı ortadan kaldırılabilirmi.bu olursa crt tv'ler için ilk harfin kesilmesi sorunuda hallolmuş olacaktır.ayrıca yazılar bir satır daha aşağı alınabilir düşüncesindeyim.

Bence de altyazıların bir satır alta çekilmesi çok iyi olur. Tam ekran izlendiğinde çok yukarıda kalıyor çünkü. Diğer taraftan yazı boyutu hakkaten büyük olmuş gibi, bir font küçük sanki daha iyi olurmuş

Ancak bilgili ve ilgili arkadaşlar, elimizde artık orjinal yazılım da olduğuna göre, ürünü süper kullanışlı bir hale getirebilirler...

Orjinal yazılım kimin elinde var ?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.