Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu üründen bende almak istiyorum fakat servis ağı ve marka imajından dolayı tereddütlerim var. Bunun haricinde VGA çıkışı olması + özellik. Size sorum Philips 5980 mi tercih etmeliyim yoksa Homotech mi? Philips USB 2.0 desteklese direk gidip alıcam fakat maalesef yok. Benim aradığım USB 2.0 - HDMi çıkış bu kadar.Sizin görüşleriniz neler?
  • CRT TV den seyreden arkadaşlar.

Görüntüyü Scart to Scart diye yapıp özelliği de RGB yaparsanız baştaki harfleri kaybedebilirsiniz.

Fakat, görüntüyü Scart to Scart diye yapıp özelliği de S-Video yaparsanız baştaki harfleri kaybetmezsiniz. Ama bu seferde görüntü RGB deki görüntüden bir parça daha cansız renklere sahip olur. Bunu da iyi bir gözle farkedebilirsiniz.

Bir çift çözümde uzaktan kumandanın Default tuşunu kazımaktan söz edenlere.

Başlarda bu tuşa kızıyordunuz. Ama şimdi bakıyorum da ayarlarda en ufak bir hata yapsanız hemen bu tuştan yardım alıyorsunuz. Ne iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 14 Mayıs 2008; 16:26:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Arkadaşlar bu üründen bende almak istiyorum fakat servis ağı ve marka imajından dolayı tereddütlerim var. Bunun haricinde VGA çıkışı olması + özellik. Size sorum Philips 5980 mi tercih etmeliyim yoksa Homotech mi? Philips USB 2.0 desteklese direk gidip alıcam fakat maalesef yok. Benim aradığım USB 2.0 - HDMi çıkış bu kadar.Sizin görüşleriniz neler?

valla aralarında %50 fiyat farkı var

bu paraya böyle cihaz olmaz sanırım

bugün naktım carrefourdada yığmışlar bir sürü

90 liraya satıyolar
  • quote:

Arkadaşlar bu üründen bende almak istiyorum fakat servis ağı ve marka imajından dolayı tereddütlerim var. Bunun haricinde VGA çıkışı olması + özellik. Size sorum Philips 5980 mi tercih etmeliyim yoksa Homotech mi? Philips USB 2.0 desteklese direk gidip alıcam fakat maalesef yok. Benim aradığım USB 2.0 - HDMi çıkış bu kadar.Sizin görüşleriniz neler?

gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Şimdiye kadar cd seçtiğini görmedim.
  • Arkadaşlar ; Başka cihazlar ile Hometech'in kumanda frekanslarının karışması ile ilgili sıkıntı çekenler mutlaka vardır. İthalatçı firma ile yaptığım görüşmede, konu ile ilgili info@aral.com.tr adresine mail ile başvuruda bulunulması ve yeterli talebin olması durumunda gerekli çalışmanın yapılabileceği söylendi. Bilginize.
  • hdmi kablo ile bağlantı yaptığım halde ayarlardan hd mode'un devamlı kapalı gözükmesinin bir sebebi var mı acaba?hd setup açık olunca hd mode inaktif hale dönüşüyor birden.ayrıca dvdrip film açtığımda cihazın ekranında hep mp4 ikonu beliriyor
  • Ben baş vuracağım diğer arkadaşalarda konuya gerekli hassasiyeti göstersinler.

quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Arkadaşlar ; Başka cihazlar ile Hometech'in kumanda frekanslarının karışması ile ilgili sıkıntı çekenler mutlaka vardır. İthalatçı firma ile yaptığım görüşmede, konu ile ilgili info@aral.com.tr adresine mail ile başvuruda bulunulması ve yeterli talebin olması durumunda gerekli çalışmanın yapılabileceği söylendi. Bilginize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

hdmi kablo ile bağlantı yaptığım halde ayarlardan hd mode'un devamlı kapalı gözükmesinin bir sebebi var mı acaba?hd setup açık olunca hd mode inaktif hale dönüşüyor birden.ayrıca dvdrip film açtığımda cihazın ekranında hep mp4 ikonu beliriyor

HD mode, HDMI haricinde yapılan bağlantılardaki görüntü kalitesini arttırabilmek amacı ile konulmuş bir özelliktir.Yani Scart ile S-Video ile veya YUV ile bağlantı yaptığınızda HD Mode seçeneğini kullanarak görüntü kalitesini yükseltme imkanı tanır.

HD Mode ile HDMI bağlantının bir alakası yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

90 liraya satıyolar

O zaman buraya güvenip bitanede ben alıcam. Bu arada Carrefourda mı gördün yoksa Carrefourd Express de mi?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

90 liraya satıyolar

O zaman buraya güvenip bitanede ben alıcam. Bu arada Carrefourda mı gördün yoksa Carrefourd Express de mi?

Tüm D&R, Bimeks Mağazalarında var. Bu iki mağazada en son 79 ytl ye alınıyordu. Bimekse gidersen D&R da 79 ytl ye satıldığını söyle, o fiyattan verirler sana ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sascha35 -- 15 Mayıs 2008; 17:26:15 >

• Bende Hometech kullanıcıları arasına katıldım ürün yorumların büyük çoğunda görüldüğü üzer başarılı fakat benim bir sıkıntım var 250GB 2.5" WD Passport disk var NTFS formatlı ve agzına kadar filim dolu cihaz NTFS formatlı bu diskimi görmedi yani aslında belkide gördü disk boş dedi.

Diskimi NTFS degilde Fat32 formatlasam sizce görürmü deneyen varmı yoksa problem kapasitemi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicems

Bende Hometech kullanıcıları arasına katıldım ürün yorumların büyük çoğunda görüldüğü üzer başarılı fakat benim bir sıkıntım var 250GB 2.5" WD Passport disk var NTFS formatlı ve agzına kadar filim dolu cihaz NTFS formatlı bu diskimi görmedi yani aslında belkide gördü disk boş dedi.

Diskimi NTFS degilde Fat32 formatlasam sizce görürmü deneyen varmı yoksa problem kapasitemi ?

Evet fat32 olarak denemelisin.
  • fat32 de bütün filmleri izlersin
  • Bir soru da benden. Cihazı VGA çıkışından Philips 190C8 1280*1024 60Hz lik 19 inc LCD monitörümün VGA girişine bağladım. DVD yi de VGA olarak ayarladım. Fakat görüntü alamadım. Neyi eksik yaptım acaba???????
  • quote:

Orjinalden alıntı: topaz42

Bir soru da benden. Cihazı VGA çıkışından Philips 190C8 1280*1024 60Hz lik 19 inc LCD monitörümün VGA girişine bağladım. DVD yi de VGA olarak ayarladım. Fakat görüntü alamadım. Neyi eksik yaptım acaba???????

ben 17 crt vga ya bağladım, önce açılmadı sora kumandadan grüntü ayarlarından hepsini denedim birinde açtı
  • quote:

Bir soru da benden. Cihazı VGA çıkışından Philips 190C8 1280*1024 60Hz lik 19 inc LCD monitörümün VGA girişine bağladım. DVD yi de VGA olarak ayarladım. Fakat görüntü alamadım. Neyi eksik yaptım acaba???????

Eğer monitöründe dvi bağlantısı varsa cihazı analog modda çalıştıracaksın. İkisi karışıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 17 Mayıs 2008; 14:14:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutku

quote:

Eğer monitöründe dvi bağlantısı varsa cihazı analog modda çalıştıracaksın. İkisi karışıyor olabilir.

Bak bu mantıklı işte. Çünkü aynı anda DVI-D girişini de kullanıyordum. Bu akşam DVI-D yi sökerek deneyeyim birde. İnşallah olur.
  • 250 GB WD diskimi Partition magic ile Fat32 olarak formatladım ( fat 32 olunca 191 küsür GB oluyor daha fazlası olmuyor. artan kısımı 2. bir partition yapmadım.) Cihaza bagladım ve filimleri izleyebildim yüklenme biraz yavaş ama mukayese edebilecegim bir cihaz olmadığından belki de degildir. Sadece bir filmi açmada yüksek çözünürlük hatası verdi ve görüntüyü vermedi. PC'de o filmin çözünürlüğüne bakıp size bilgi vericem.
  • fena bi ürüne benzemiyo fiyatıda süper ...
    benim için upscale özelliği onemli lcd ya da plazmada bunu deneyen karsılastıran varmı ..
    basaralımı bu konuda acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

fena bi ürüne benzemiyo fiyatıda süper ...
    benim için upscale özelliği onemli lcd ya da plazmada bunu deneyen karsılastıran varmı ..
    basaralımı bu konuda acaba

Cihazı hem YUV ile hemde HDMi ile Toshiba 32C3000'e bağlayıp her iki bağlantıdaki görüntü kalitesini denedim.. Ancak YUV bağlantı ve 1080i'ye scale edilmiş HDMi bağlantı arasında pek bir fark göremedim ..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.