Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bendeki logitech z5500 ün kumandasındaki sub tuşundan + ve - dokunduğumda tablayı dışarıya veriyor.Siz de de oluyor mu?Ne yapmalıyım?
  • Bugun cihazla ilgili değişik bir sorun yaşadım, usb'den film seyrediyordum once ses gitti sonra takılmaya başladı, dondu kaldı. usb de başka bir film vardı ona geçtim aynısını onda yaptı, dondu kaldı. Dedim herhalde usb'den, taktim bir dvd aynı sorunu onda a yaşadım. Aha dedim alet 2. gunde sizlere ömür.
    Sonra cihazın arkasındaki düğmeden aç,kapa yaptım, hem USB de hem DVD de duzeldi. Umarım aynı sorunu bir daha yaşatmaz yoksa cihazın ömrü pek uzun sürmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Bugun cihazla ilgili değişik bir sorun yaşadım, usb'den film seyrediyordum once ses gitti sonra takılmaya başladı, dondu kaldı. usb de başka bir film vardı ona geçtim aynısını onda yaptı, dondu kaldı. Dedim herhalde usb'den, taktim bir dvd aynı sorunu onda a yaşadım. Aha dedim alet 2. gunde sizlere ömür.
    Sonra cihazın arkasındaki düğmeden aç,kapa yaptım, hem USB de hem DVD de duzeldi. Umarım aynı sorunu bir daha yaşatmaz yoksa cihazın ömrü pek uzun sürmez.

geçmiş olsun. cihaz gitti geldi demek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plenus

quote:

Bugun cihazla ilgili değişik bir sorun yaşadım, usb'den film seyrediyordum once ses gitti sonra takılmaya başladı, dondu kaldı. usb de başka bir film vardı ona geçtim aynısını onda yaptı, dondu kaldı. Dedim herhalde usb'den, taktim bir dvd aynı sorunu onda a yaşadım. Aha dedim alet 2. gunde sizlere ömür.

geçmiş olsun. cihaz gitti geldi demek...

valla aynen oyle gitti geldi, öldü derken kalp masajıyla geri getirdim ama bir daha giderse hastayı geri getiremeyiz. Tabi aldıgının 2. günü bu tarz şeyler insanın hoşuna gitmiyor, henuz sadece 1 tane 40 dakikalık lost dizi seyrettim baştan sona.

• Bu üründe genel bir sorun, USB'den kullanılan Flash belleklerde filmlerin bazen kapanması. Film esnasında görüntü gidiyor, film devam ediyor ama görüntü yok. HDMI bağlantısında oluyor sadece. Bütün modellerde oluyor. Nadiren de olsa can sıkıcı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lukesky

Arkadaşlar merhaba.
    bende bugun itibariyle hometech dvd olayer aldım.
    ama bazı sorularım olucak;

1.Menude genel ayarlar kısmında tv ekranı PS olarak gözüküyor
    ve değişiklik yapamıyorum.bu başlık menudeki diğer başlıklar gibi beyaz değil.Daha koyu
    ve o kısma giremiyorsunuz.(bu kısmı çözdüm.default tuşuyla yeniden açınca düzeldi.)

2.Hdmı kabloyla tv'ye ( 40v3000 ) baglıyorum.fakat video ayar menusunde
    hd mode kapalı ve video kısmında da S yazıyor.her iki başlıktad a değişiklik yapmaya izin yok.İlk maddedeki gibi başlıklar diğerlerine göre daha koyu.

3.Hdmı kabloyla tv'ye bagladıktan sonra, optık kabloyla digital anfili ses sistemine( sony ktr790 ) bağlıyorum
    fakat 5.1 dolby dıgıtal ses alamıyorum.Menüdeki digital ses sayfasındaki spdıf çıkışı direk kapalı olarak gözüküyor.Ve açılmıyor.

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Cihazın menüsünde görüntü ayarlarında cihazın HDMI çıkışını kapalı duruma getirdiğinde tv modunda değişiklik yapabiliyorsun. yanılmıyorsam pal-auto-ntsc seçenekleri var. Mesela ntsc seçtiğinde HD mode açık hale geliyor. karşısında da 720p/1080i seçenieği çıkıyor. Bu ne işe yarıyor tam olarak bilmiyorum ama ben seçince görüntü iptal oldu, default yapınca geri geldi.

• quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Bu üründe genel bir sorun, USB'den kullanılan Flash belleklerde filmlerin bazen kapanması. Film esnasında görüntü gidiyor, film devam ediyor ama görüntü yok. HDMI bağlantısında oluyor sadece. Bütün modellerde oluyor. Nadiren de olsa can sıkıcı.

Benimki HDMI bağlantıda değil zira CRT tv'de kullanıyorum su an HDMı sandım yok, benim direk goruntu takıldı takıldı sonra kitlendi kaldı, bir de ses gitti.
    Once usb disktendir dedim hemen çıkarıp dvd içinde divx film attım baktım aynı durum devam ediyor arkadan aç kapa yaptım duzeldi, umarım bir daha olmaz, canım sıkıldı biraz.
  • Arkadaşlar benim bu cihaza içim ısınmadı.. Kumanda frekansları hem TV hemde ses sistemim ile karışıp duruyor ayrıca HDMI çıkış performansını bir türlü beğendiremedim kendime.. 3-4 günlük bir cihaz elden çıkartmayı düşünüyorum.. Almayı düşünen varsa haberi olsun... Ya da kabul ettirebilirsem iade edeceğim.
  • quote:

quote:

Bu üründe genel bir sorun, USB'den kullanılan Flash belleklerde filmlerin bazen kapanması. Film esnasında görüntü gidiyor, film devam ediyor ama görüntü yok. HDMI bağlantısında oluyor sadece. Bütün modellerde oluyor. Nadiren de olsa can sıkıcı.

Benimki HDMI bağlantıda değil zira CRT tv'de kullanıyorum su an HDMı sandım yok, benim direk goruntu takıldı takıldı sonra kitlendi kaldı, bir de ses gitti.
    Once usb disktendir dedim hemen çıkarıp dvd içinde divx film attım baktım aynı durum devam ediyor arkadan aç kapa yaptım duzeldi, umarım bir daha olmaz, canım sıkıldı biraz.

Bende sadece USB'de oluyor. O da çok nadiren. DVD'de hiç olmadı. Okuma performansının, daha doğrusu buffer'ın aşırı düşmesinden kaynaklanıyor sanırım. Belki USB belleği değiştirirseniz, daha hızlısıyla deneme şansınız olursa düzelebilir. Bu konuda deneme yapamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Arkadaşlar benim bu cihaza içim ısınmadı.. Kumanda frekansları hem TV hemde ses sistemim ile karışıp duruyor ayrıca HDMI çıkış performansını bir türlü beğendiremedim kendime.. 3-4 günlük bir cihaz elden çıkartmayı düşünüyorum.. Almayı düşünen varsa haberi olsun... Ya da kabul ettirebilirsem iade edeceğim.

Aletin kumandası Universal Kumanda gibi. Her haltla karışıyor. Ben zaten kullandığım zaman aletin dibinden kullanıyorum kumandayı. Yoksa TV'de alakasız ayarları değiştiriyor. TV kumandası da cihazı etkiliyor. Ses sistemleri, Toshiba TV, Philips TV, Arçelik TV kumandaları bile cihazı etkiliyor. Hayatımda ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Enteresan doğrusu.
  • unpop hayırlı uğurlu olsun ? cihaz genel fiyat/performans iyi gibi.altyazılarda bazen gitmeler oluyor ama çok sıkıntı değil subtitle tuşuna falan bastığınızda geliyor. cihazı tam çözemedeğimiz için bize sorun gibi görünüyor ama çözdükçe daha da güzel olacaktır.
  • Cihazla hafta sonu LOST fırtınası estirdim evimde Ancak bazen altyazılar, konuşmalardan 1-2 saniye erken gelmeye başladı. Birkaç bölümde 21-22 dakikalardan sonra bu olay olmaya başladı. Anlayamadım Bir tane 4GB flash bellek aldım, cihazla sorunsuz çalıştı. Gerçekten iyi bir cihaz aldığıma inanıyorum. USB ya da diğer cardları kullanırken cihazı kapatıp, yerleştirdikten sonra tekrar açın. Evladiyelik bir cihaz üstadların söylediği gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sascha35 -- 12 Mayıs 2008; 12:29:41 >
  • quote:

Aletin kumandası Universal Kumanda gibi. Her haltla karışıyor. Ben zaten kullandığım zaman aletin dibinden kullanıyorum kumandayı. Yoksa TV'de alakasız ayarları değiştiriyor. TV kumandası da cihazı etkiliyor. Ses sistemleri, Toshiba TV, Philips TV, Arçelik TV kumandaları bile cihazı etkiliyor. Hayatımda ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Enteresan doğrusu.

Bende Logitech Harmony 525 Universal kumanda var.. Bütün cihazları tek kumandadan idare ettiğim için ne çektiğimi düşün artık.. Ses sisteminin sesini açayım diyorum DVD player'a pause komutu gidiyor.. Bass'ları arttırayım diyorum DVD playera eject komutu gidiyor v.s. v.s. daha bunun gibi bir sürü aklıma gelmeyen durum..Sinir oldum..
  • çok iyi inceleme güzel ürün teşekkürler
  • dün akşam bende gittim aldım.epey dolaştım.d&r.'dan almak istedim.gittim aramaya,D&R'ın yerinde yeller esiyor.sonra şehrin diğer ucundaki carrefour'a gittim.ordaki D&R mağazasında bu cihaz yok.dahası bu cihazdan haberleri yok.çıktım ordan aynı yerde ki bimeks'ten aldım.94 ytl.nakit indirimli 90 ytl.evet pahalı aldım.ama almak için çıkınca ve bu kadar süre bekleyince böyle oldu.

tv-72 ek,flat,crt

altyazı tek satır olduğunda 16:9 filmde siyah bölümde çıkıyor
     HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

iki satır olunca

dizi örnekleri (ekran biraz daha geniş.bunu neden belirttim?çünkü eski cihazım kawai'de alttan üstten biraz daha kısaydı.haliyle daha fazla görüntü alıyordum.bunu bir deneyin,üstüste zoom yaparak görüntüyü akranın içine alın ve logoya dikkat edin.bakalım sizdede fark çıkacakmı yoksa bu sadece bendemi böyle)

görüntünün içe alınmış hali

daha önce forumda bulunan altyazı programı kawai cihazım için hazırladığım bir cd-(burda yazıya değil logoya dikkat edin lütfen)

aynı cd homtech'te (logo)

"unpop arkadaşım.daha önce senle konuştuğumuz rip divxleri sorunsuz açtı.bilgine."

diğer arkadaşlar için şöyle diyeyim.buna nasıl bir isim versem bilmiyorum ama şöyle diyebilirim.çözünürlüğü 720x... ve yüksek kaliteli ve en az 2 ve 3.5 gb gibi filmleri açtı.

sonuç olarak,benim için bu divxleri açması yeterli
    kumandadaki default tuşu olması iyi.ama yeri hiçte iyi değil.
    72 ek için 3 mt mesafede altyazılar oldukça iyi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Losthan

dün akşam bende gittim aldım.epey dolaştım.d&r.'dan almak istedim.gittim aramaya,D&R'ın yerinde yeller esiyor.sonra şehrin diğer ucundaki carrefour'a gittim.ordaki D&R mağazasında bu cihaz yok.dahası bu cihazdan haberleri yok.çıktım ordan aynı yerde ki bimeks'ten aldım.94 ytl.nakit indirimli 90 ytl.evet pahalı aldım.ama almak için çıkınca ve bu kadar süre bekleyince böyle oldu.

Bimekse gittiğinde aynı ürünün D&R'da 79 YTL'ye satıldığını belirtmiş olsaydın ürünü D&R fiyatına alabilirdin. Ben bu şekilde aldım.
  • Elinde bu cihaza ait yazılım olan varsa eklesin lütfen. Bir de merak ettiğim TRIDENT 2304 607 HDMI Çıkışı cihazın son yazılımı bu cihaza uyarmı acaba, çünkü TRIDENT'in yazılımında daha fazla özellik göze çarpıyor.Düzeltilen hatalar ve eklenen özellikler şöyle sıralanmış;

Sidekick.v3_H2304 trident 21304
    Beta1
    - srt altyazılarda 1sn görünme hatası düzeltildi
    - bottom olan altyazı top yapıldı.
    - browser fontu düzeltildi.
    - Bazı OSD mesajları düzeltildi.
    - Hatalı upgrade ekranı düzeltildi.
    - Browser görünümü değişti.
    - Altyazı alanı 4 satıra kadar çıkartıldı.
    - Font okunaklı hale getirildi.
    - Ses işareti sol üst köşeye alındı.
    - Zoom simgesi artık bir kaç sn sonra ekrandan kayboluyor.

Beta2
    - Önceki sürümün tüm özellikleri aktarıldı.
    - Menude Öncelikler sayfasına Versiyon bilgisi eklendi.
    - Menude Öncelikler safyasına Altyazı ayarları bölümü eklendi. Altyazının fontu buradan değiştiriliyor.
    - Altyazı font sayısı 6 ya çıkarıldı. Menuden seçilebilir hale getirildi.

Mod1
    -Önceki sürümlerin tümü aktarıldı.
    -Altyazı düşey olarak 7 farklı yükseklikte ayarlanabilir hale getirildi.
    -Menuden font rengi sarı veya beyaz seçilebilir hale getirildi.
    -Selection Bar rengi değiştirildi.
    -Browser dosya uzunluğu 14 karakterden 21 karaktere çıkarıldı.

Mod2
    -DVD Bölge kodu Password ekranındaki bir menuye eklenerek değiştirilebilmesi sağlandı.
    Mod2.1
    - Altyazı ile dosya adı aynı olursa
    Mod2.2
    -Tüm altyazıları yükler.
    Mod3
    -LoadOrgThenAll özelliği eklendi. Altyazı dosya ismi ile aynı değilse yine de yüklüyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

Orjinalden alıntı: Losthan

dün akşam bende gittim aldım.epey dolaştım.d&r.'dan almak istedim.gittim aramaya,D&R'ın yerinde yeller esiyor.sonra şehrin diğer ucundaki carrefour'a gittim.ordaki D&R mağazasında bu cihaz yok.dahası bu cihazdan haberleri yok.çıktım ordan aynı yerde ki bimeks'ten aldım.94 ytl.nakit indirimli 90 ytl.evet pahalı aldım.ama almak için çıkınca ve bu kadar süre bekleyince böyle oldu.

Bimekse gittiğinde aynı ürünün D&R'da 79 YTL'ye satıldığını belirtmiş olsaydın ürünü D&R fiyatına alabilirdin. Ben bu şekilde aldım.

doğru diyorsun.ama birinci d&r yerinde yoktu.ikincide ise bu cihazdan haberleri bile yoktu.ilginç bir konu açıkçası.

• quote:

Orjinalden alıntı: hookman

Elinde bu cihaza ait yazılım olan varsa eklesin lütfen. Bir de merak ettiğim TRIDENT 2304 607 HDMI Çıkışı cihazın son yazılımı bu cihaza uyarmı acaba, çünkü TRIDENT'in yazılımında daha fazla özellik göze çarpıyor.Düzeltilen hatalar ve eklenen özellikler şöyle sıralanmış;

Sidekick.v3_H2304 trident 21304
    Beta1
    - srt altyazılarda 1sn görünme hatası düzeltildi
    - bottom olan altyazı top yapıldı.
    - browser fontu düzeltildi.
    - Bazı OSD mesajları düzeltildi.
    - Hatalı upgrade ekranı düzeltildi.
    - Browser görünümü değişti.
    - Altyazı alanı 4 satıra kadar çıkartıldı.
    - Font okunaklı hale getirildi.
    - Ses işareti sol üst köşeye alındı.
    - Zoom simgesi artık bir kaç sn sonra ekrandan kayboluyor.

Beta2
    - Önceki sürümün tüm özellikleri aktarıldı.
    - Menude Öncelikler sayfasına Versiyon bilgisi eklendi.
    - Menude Öncelikler safyasına Altyazı ayarları bölümü eklendi. Altyazının fontu buradan değiştiriliyor.
    - Altyazı font sayısı 6 ya çıkarıldı. Menuden seçilebilir hale getirildi.

Mod1
    -Önceki sürümlerin tümü aktarıldı.
    -Altyazı düşey olarak 7 farklı yükseklikte ayarlanabilir hale getirildi.
    -Menuden font rengi sarı veya beyaz seçilebilir hale getirildi.
    -Selection Bar rengi değiştirildi.
    -Browser dosya uzunluğu 14 karakterden 21 karaktere çıkarıldı.

Mod2
    -DVD Bölge kodu Password ekranındaki bir menuye eklenerek değiştirilebilmesi sağlandı.
    Mod2.1
    - Altyazı ile dosya adı aynı olursa
    Mod2.2
    -Tüm altyazıları yükler.
    Mod3
    -LoadOrgThenAll özelliği eklendi. Altyazı dosya ismi ile aynı değilse yine de yüklüyor

cihazın menüsü benin alıp iade ettiğim trident h2304 ile (seri nosu 0607 ile başlayan) tamamen aynı. Hometech'in orjinal yazılımı temin edilebilirse, ilgilenebilecek arkadaşlardan yardım isteyebiliriz. Belki sidekick bize bir kıyak yapar

• yarın bende bu aletten alacağım.samsung 22" 2232 lcd monıtorum oldugu için hic daha once dvd/divx player kullanmadım sizlerin basını cok agırtacağım.:)

yorumlarınıza guvenıyorum:)ayrıca bu ayarda sony,panasonıc ve phillips marka bir dvd/divx palyer yok mu?
    ayrıca bır belırsızlık var.fılmlerın altyazı konusu bazı arkadaslar bas harfı aynı olmalı bazıları subtitle tusu ıle ıstedıgımı secebılıyor derken bazılarıda aynı ısım olması gereklı dıyor bunu anlamadım.forumu defalarca okudum.yardımcı olursanız sevınırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergurulus -- 13 Mayıs 2008; 0:52:51 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.