Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet kesme olayı doğru. Dün denedim. CRT TV lerde sağdan ve soldan kesme yapıyor. Alt yazı da 4/3 de ve crt de ilk harf bende çıkmıyor. Çünkü alt yazı kesme yapmıycak şeklinde ayarlanmış. Zoom tuşu ile görüntüyü küçültüğünüzde kesmeyi net olarak görüyorsunuz. Ayrıca zoom tuşu ile görüntü küçüldüğünde tüm görüntü ekrana gelirken alt yazı aynı boyutta kaldığı için yine de ilk harf kaybı oluyor. CRT TV kullanan bazı kullanıcılarda bu sorun olmadığını anlıyorum. Alt yazılarda ilk harf kaybı ve sağdan ve soldan görüntü kaybı yaşamayan arkadaşlar ne cins bir çıkışla görüntüyü aktardırlarını yazabilirlermi acaba. Kullanılan çıkış dan kaynaklandığını düşünüyorum farklılığın.
  • Arkadaşlar Sidekick'in Trident yazılımından bir haber çıkmadı mı ? Destan yazmışlar sorunların düzelmesi ile ilgili uyarsa bizde kullanalım şu yazılımı
  • Ben tüplüde scart bağlantıdan görüntü aldım.Siz cihazı nerden aldınız?Belki bir firmanın getirdiğinde sorun olmuş olabilr.Ben d&r aldım
  • Ben de DR den aldım. CRT ye scart la bağladım. Bariz sola kayıklık var altyazılarda ama harf yutma olayı yok bende, bütün çıkışları denedim sola kaymadan durmuyor. Zannedersem Tv den kaynaklıyor bu sorun üst sayfalarda plazma- lcd de bunların olmadığını gördük. Para biriktirip lcd-plazma alacağız, ucuz diye aldık 2.000 YTL ye patlıcak anlaşılan
  • Görüntünün kayık olmasından şikayet eden arkaadşlar ; Hometech'in ayarlarından TV modunu Normal ekran olarak seçmeyi dener misiniz (En üstteki seçenek ) ... Muhtemelen sorunuz düzelecektir.
  • Görüntü ayarlarıyla falan alakası yok. Altyazılar her cihazda sola kayık biçimde çıkıyor. Lcd mönitörde de, Tvde de, crt tv'de de aynı. Crt Tv lerde ekranı alttan üstten daha az boşluk oluştursun diye sağ ve soldan hafif kesme yapılır. Bu da crt'de altyazıların sol taraftan daha fazla kaybına sebep oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 13 Mayıs 2008; 19:12:53 >
  • @mutku ;

Yazdığımı denediniz mi ?
  • EVET BIRAZ EVEL DENEDIM ISSE YARAMIYOR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutku

Görüntü ayarlarıyla falan alakası yok. Altyazılar her cihazda sola kayık biçimde çıkıyor. Lcd mönitörde de, Tvde de, crt tv'de de aynı. Crt Tv lerde ekranı alttan üstten daha az boşluk oluştursun diye sağ ve soldan hafif kesme yapılır. Bu da crt'de altyazıların sol taraftan daha fazla kaybına sebep oluyor.

SANIRIM ARKADAS HAKLI. ZATEN SOLA COK YANASIK OLAN ALT YAZI CRT DE SOLDAN VE SAĞDAN KESME OLUNCA ILK HARFI EKRAN DISINDA BIRAKIYOR (UZUN CUMLELERDE). BU ARADA BEN EKRANA SCART LA GIRIYORUM AMA PLAYER CIKISIM NORMAL JACKLARDAN .
  • @ilknil

Teşekkür ederim.Sorunun bundan kaynaklanabileceğini düşündüm ama değilmiş demek ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

@mutku ;

Yazdığımı denediniz mi ?

Denedim hep sola kaymış durumda. Hatta senin verdiğin ekran görüntüsünde de altyazının tam ortalı olmadığı görülüyor. Fakat lcd'lerde görüntü tam oturduğu için sol tarafta kayıp yok. Herhalde bu durum ancak yazılımla halledilir.
  •  HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

yukarıda gspot v2.21 ile test ettıgım bır divx fılm var paris hiltonun yeni filmi.:)

şimdi ben bunu dvd yaparsam bu alet acar mı?

bu konuda cok bılgısızım yardımlarınızı beklıyorum.yuzlerce divx film var 445 gb arşiv var ama artık onları dvd koleksıyonu yapmak istiyorum.yardım ederseniz sevinirim.

şimdiden tesekkurler
  • Ben de aldım bu üründen evet dediğiniz gibi yazılar hafif sola kayık ama beni rahatsız etmedi. Beni rahatsız eden tek mesele altyazıların çok hızlı geçmesi oldu. Altyazıların ekranda görünme süresi PCdekinden daha kısa. Test ettim elimde ne kadar divx varsa karşılaştırdım hepsinde de görünme süresi malesef kısa. Çabucak geçiyor insan takip edemiyor yav çok sinir. Bunun sebebi nedir arkadaşlar bir çözümü yok mu bunun? sizde durum nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sascha35

Arkadaşlar Sidekick'in Trident yazılımından bir haber çıkmadı mı ? Destan yazmışlar sorunların düzelmesi ile ilgili uyarsa bizde kullanalım şu yazılımı

Evet sidekick usta, şu cihaza bir el atsan tam süper olacak! Eğer trident 2304 teki özellikleri bu cihaza aktarabilsek veya o yazılımı bu cihaza yükleyebiliyorsak iddia ediyorum yanına başka cihaz yaklaşamaz.Firmaya orijinal yazılım için mail attım ama cevap henüz gelmedi, benim bir ricam var, eğer bu firmayla içli dışlı olan bir arkadaşımız varsa ve eğer bu yazılımı temin edebilirsek inanıyorum ki sidekick usta bizi başıboş bırakmayacaktır. Arkadaşlar biraz yardımcı olursak inanın hepimiz mutlu oluruz...

• arkadaşlar ben yine görüştüm aral firmasıyla, yazılım konusunda çalışmanın devam ettiğini aslında yeni yazılımın geldiğini ancak bir takım hatalar gördüklerini 1-2 güne netice almayı umduklarını belirttiler,hala sabırla bekliyoruz.Bakalım ne olacak.
    selamlar
    auc
  • Beyler, bir az önce aşağıdaki maili firmaya attım. Aşağıda mail örneğini ve firmanın mail adresini veriyorum. Siz de 2 dakika ayırırsanız yararlı olabileceğini düşünüyorum aşağıdaki maili veya başka bir maili gönderebiliriz. İşe bir yerden başlamak zorundayız;

Firma mail adresi; info@aral.com.tr
    Mail Örneği;

İlgililere,

Bilmiyorum farkındamısınız ama Hometch Divx 567 modeli ile ilgili olarak türkiyenin en geniş elektronik eşya formlarında, sayfalar açılmış durumda. Bir çok kullanıcı bu formlardan yararlanarak tercihlerini yapıyor ve bu formlar mevcut cihazlar ile ilgili problemlerin teşhisi ve çözümü konusunda da geniş ilgi görüyor. Size aşağıda bu formların linklerini gönderiyorum. Şu ana değin sizin de incelediğinizde göreceğiniz gibi formda Pioneer, philips ve daha bir çok markanın değişik modellerinin yazılım sorunları katılımcılar tarafından ,orjinal yazılım üzerinde oynanarak giderilmiş durumdadır. Bu durum , cihazların taleplerini ve talep edilebilirliğini oldukça artırmıştır.

Form katılımcıları olarak sizden ;

-Hometech 567 modeli cihazın fiyat-performans kriteriyle, bu kısa süre içerisinde yılın cihazı olabileceği şeklinde değerlendirildiğini,
    -Ancak yazılım kaynaklı sorunları olduğunu,
    -Diğer büyük markaların modellerinde olduğu gibi, eğer orjinal firmware yazılımının elimizde olması durumunda, yazılım üzerinde oynayarak cihazın alt yazı ve diğer sorunlarının giderilmesini kolayca sağlayabileceğimizi,

bilmenizi istiyoruz.

Her ne kadar firma olarak sizin de bu şekilde bir çalışmanız olduğunu bildirmiş olsanız da , form üyelerimizin elinde orjinal yazılımın olması, hem sizin çalışmalarınıza da esin kaynağı olacak, hem de cihazın talebini artırıcı etki yaratacaktır.

Bu sebeple, bazı bağlantılar ile orjinal yazılmın cihazın kendisinden temin edilebileceğini bilsek de, Hometech Divx 567 modeli cihazın orjinal firmware yazılımının form katılımıcılarımız tarafından geliştirilebilmesi için , tarafımıza firmanızca gönderilmesi talep ediyoruz.

İlginize şimdiden teşekkürler.

Saygılarımızla,

Hometech Divx 567 Modeli ile ilgili linkler

1-http://forum.donanimhaber.com/m_22935913/tm.htm

2-http://www.turkeyforum.com/satforum/...d.php?t=415211

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilknil -- 14 Mayıs 2008; 10:47:57 >

• benden bir mail daha gitti. Haydi beyler boş durmak yok işbaşına...
  • Mail başarıyla gönderildi Yazılımla altyazıların 1-2 saniye erken gelmesi sorunu halledilir inşallah
  • Geçen gün ben de telefonla aramıştım.
    Bir sorum vardı ama telefonda anlatmak sıkıntı oluyor, yine de ilgilenmeye çalıştılar sağolsunlar.

Arkadaşlar 5.1 le kullanan sadece 2 kişimiyiz yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: sascha35

Mail başarıyla gönderildi Yazılımla altyazıların 1-2 saniye erken gelmesi sorunu halledilir inşallah

Evet dostum inşallah halledilir. Daha önce kimse söyledimi bilmiyorum ama dediğin gibi, altyazılar diyaloglardan önce geliyor ve daha diyalog bitmeden çabucak kayboluyor. Bu uyumsuzluk yazılımla halledilir mi ustalar ne der bu konuda?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.