Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z5500'ün film performansı tartışılmaz zaten Ama ben bu cihazın DTS desteği olup olmadığını ya da Digital Bağlantılardan bitstream çıkış verip vermediğini öğrenmeden almayı düşünmüyorum

Edit ; Cihazın ölçülerini yazma imkanınız varsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 4 Mayıs 2008; 14:00:18 >
  • Cihazı optik çıkıştan anfiye bağlarsak 5+1 dolby digital çıkıs alabiliriz
    değil mi arkadaşlar.
  • alınabilir evet

quote:

Orjinalden alıntı: lukesky

Cihazı optik çıkıştan anfiye bağlarsak 5+1 dolby digital çıkıs alabiliriz
    değil mi arkadaşlar.
  • Teşekkürler unpop.
    Bende bugun alıcam ınsallah cıhazı
  • Bugün ben de dayanamadım gittim kendime bir tane aldım Gerçi ben PC'den TV-Out yapıyorum ama bu aletin görüntülerdeki yumuşaklığı acaip hoşuma gitti. 1080i modda da oldukça iyi. Arkadaşım TV'sinde 1080i yapamamıştık. Arada gayet belirgin bir fark oluyor.

Bende de enteresan bir sorun oldu. Normalde 60Hz modunda hemen tüm filmler düzgün ve akıcı çalışmakta ancak bazı filmlerde takılmalar oluyor her saniye. Film yarı hızında çalışıyor gibi. Cihazın HDMI ayarlarından 50Hz modunu seçersem eğer, yavaş çalışan film mükemmel akıcılığa ulaşıyor. Ancak bu sefer de 60Hz modunda düzgün çalışanlarda takılma oluyor. Bu arkadaşımın cihazında da oluyordu. Bende de oluyor. Sebebini almaış değilim.

LCD TV kullanan arkadaşlar, sizde de böyle bir sorun oldu mu acaba?

• ALET MÜKEMMEL HERKESE TAVSİYE EDİYORUM .EBAT OLARAK DA COK COK KIBAR OZELLIKLE D&R DAKİ BEYAZ VERSİYONU COK KLAS GÖZÜKÜYO BU FİYATA GÖRE. TEK SIKINITISI CD TEPSİSİ IŞIKLI VE BİRAZ İNCE.
  • Kardeşler bu aleti İstanbulda hangi D&r larda bulabiyoruz.Oradan aldıracağım.Netten siparişler beni deli ediyor.Kayseriye sordum o ne dediler.Ben açıklayınca olmadığını söylediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilknil

BENİM DENEDİĞİM TV 70 EKRAN TÜPLÜ VESTEL. SİZİN LCD YADA PLAZMA ANLADIĞIM KADARIYLA.SİZİN TV DE DE ALT YAZI SINIRA BAYAGI YAKIN ACABA TÜPLÜ TV OLDUĞU İÇİN BENİM HARFLER KASADA KAYBOLUYO OLABİLİR Mİ. BİR DE BEN BİMEX DEN ALDIM ACABA CİHAZIN FARKLI SÜRÜMLERİ OLABİLİRMİ. EN KISA SÜREDE ÖRNEK RESİM KOYMAYA ÇALIŞICAM.

İçini ferah tut ilknil. Olay senin TV den kaynaklanıyor. Aynı sorun benim Vestel 55 ekran tüplü Tv de de var. Görüntü sol taraftan 3 parmak kayıp. Ama fazla üstünde durmuyorum artık. Ayrıca aynı kusur yeni aldığım BEKO 72 ekran tüplü flat TV'm de de var. Yani CRT tv ler maalesef böyle. Ekran büyüdükçe görüntüde kayıp olması normal. Çünkü görüntü tek bir kaynak olan elektron tabancasından geliyor. Bu tabanca ekranın her bir tarafına ışın gönderiyor. Bunu yaparken haliyle kararsız duruma gelebiliyor.

Uzun sözün kısası: DVD Playerini geri vermene gerek yok.

• Arkadaşlar ufak bir hatamdan kaynaklanan önemli bir yanlışı düzeltmek istiyorum. Film dosya adı ile altyazı dosya adının aynı olmasına gerek yokmuş. Bundan eminim. Kendim de denedim. Alakasız iki dosya adı bile olsa altyazı çalışıyor. Alakasız isimli birden fazla altyazı arasında da geçiş yapılabiliyor.
  • işte aradığım şey, voxline cihazımdam sonra bu özelligi diğer aletlerde göremez olmuştum

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Arkadaşlar ufak bir hatamdan kaynaklanan önemli bir yanlışı düzeltmek istiyorum. Film dosya adı ile altyazı dosya adının aynı olmasına gerek yokmuş. Bundan eminim. Kendim de denedim. Alakasız iki dosya adı bile olsa altyazı çalışıyor. Alakasız isimli birden fazla altyazı arasında da geçiş yapılabiliyor.
  • Benim soruma cevap yok mu arkadaşlar ?
    quote:

Orjinalden alıntı: lujin

Kardeşler bu aleti İstanbulda hangi D&r larda bulabiyoruz.Oradan aldıracağım.Netten siparişler beni deli ediyor.Kayseriye sordum o ne dediler.Ben açıklayınca olmadığını söylediler.
  • Internetten D n R in telefonunu bulup aramayi dene.

quote:

Benim soruma cevap yok mu arkadaşlar ?
    quote:

Kardeşler bu aleti İstanbulda hangi D&r larda bulabiyoruz.Oradan aldıracağım.Netten siparişler beni deli ediyor.Kayseriye sordum o ne dediler.Ben açıklayınca olmadığını söylediler.

• quote:

Benim soruma cevap yok mu arkadaşlar ?
    quote:

Dostum ben istiklal D&R'dan aldım Taksimde. Alt kata indik ve ordaki satış yapan arkadaşla (o da pek anlamıyordu cihazlardan) beraber bir LCD Tv ye takıp denedik. Görerek dokunarak almak nasip oldu yani.

quote:

Arkadaşlar ufak bir hatamdan kaynaklanan önemli bir yanlışı düzeltmek istiyorum. Film dosya adı ile altyazı dosya adının aynı olmasına gerek yokmuş. Bundan eminim. Kendim de denedim. Alakasız iki dosya adı bile olsa altyazı çalışıyor. Alakasız isimli birden fazla altyazı arasında da geçiş yapılabiliyor.

E dedik di mi bunu :) Ben de şaşırdım fark edince. BattleStar galactica'nın altyazılarını yanlış ayarlamışım. Tam hayıflanıyorken birden özelliği keşfettim acayip hoş olmuştu. Dİğer divx playerları deneme şansım olmadı, ilk defa kullanıyorum böyle bir cihaz ama ben bu cihazı tuttum.

• Enteresan birşey daha keşfettim. Cihazı kendim için de aldığımdan artık daha derinlemesine inceleme fırsatım da oluyor. Bazı filmlerde cihazın LCD'sinde hiçbir işaret görünmüyor ama bazılarında MP4 ışığı yanıyor. O filmleri USB Flash diskten çalıştırdığınızda, bazen alet kilitleniyor. Kapatıp açmak gerekiyor. Kingston Travelmate 2Gb Flash Disk ile böyle oluyor. Normallerde olmuyor ama mp4 olanlarda kesin bir kere kapanıyor. Başka flash disklerle veya DVD üzerinden deneme şansım olmadı. Büyük ihtimalle filmlerin encode edilme şekillerinden kaynaklanıyor.
  • BEN DE AYNI CİHAZI ALDIM AMA BENİM CİHAZ DEĞİŞİK ADTA OLURSA ALT YAZIYI GÖRMÜYOR. ZATEN ALT YAZI SEÇİM GİBİ BİR MENU DE GELMIYOR. SUBTITLE TUSUNA HER BASTIGIMDA AYNI ISIMLE BASLAYAN DIGER ALT YAZIYI GÖSTERİYOR. ANCAK ALT YAZI ISMININ FILM ISMIYLE AYNI SEKILDE BASLAMASI LAZIM YOKSA GORMUYOR. SIZ NASIL SECIYORSUNUZ FARKLI ISIMDEKI ALT YAZIYI. TEŞEKKÜRLER SİMDİDEN
  • Ben de az öncewww.dr.com.tr sitesinden sipariş ettim. Fortis karta 79,00 YTL ye peşin fiyatına 4 taksit yaptırdım. Kargo ücreti de yok. Benim USB den veya kart okuyucudan film seyretmek o kadar umurumda değil. Ama çeşit olarak bulunması güzel. Ben daha çok HDMI ve VGA özelliği için aldım.

İnşallah pişman olmam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilknil

BEN DE AYNI CİHAZI ALDIM AMA BENİM CİHAZ DEĞİŞİK ADTA OLURSA ALT YAZIYI GÖRMÜYOR. ZATEN ALT YAZI SEÇİM GİBİ BİR MENU DE GELMIYOR. SUBTITLE TUSUNA HER BASTIGIMDA AYNI ISIMLE BASLAYAN DIGER ALT YAZIYI GÖSTERİYOR. ANCAK ALT YAZI ISMININ FILM ISMIYLE AYNI SEKILDE BASLAMASI LAZIM YOKSA GORMUYOR. SIZ NASIL SECIYORSUNUZ FARKLI ISIMDEKI ALT YAZIYI. TEŞEKKÜRLER SİMDİDEN

Özellikle alakasız bir dosya adları ile denedim. Altyazıları açıyor. Ayrıca filmi açarken sadece filmin adı görünmekte. Altyazı isimleri görünmüyor. Filmi çalıştırdığınızda subtitle tuşu ile altyazılar arasında seçim yapıyorsunuz sırasıyla.
  • Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar bakalım kargoya verilmiş bizim cihazda.
    Artık buna da bir kulüp oluştururuz :)
  • Kardeş ne zaman sipariş vermiştin.Bende vermeyi düşünüyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: Opt

Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar bakalım kargoya verilmiş bizim cihazda.
    Artık buna da bir kulüp oluştururuz :)
  • Cuma günüydü sanırım , Cumartesiye gelirmi diye heveslendim ama olmadı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.