Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki alt yazıyı usb'den okutabilir miyiz? yani film cd'de altyazı usb bellekte?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu
    peki alt yazıyı usb'den okutabilir miyiz? yani film cd'de altyazı usb bellekte?

Benden çok yaşayacan kardeşim. Aynı sorunun cevabını ben de arıyorum. Böylece altyazının aynı isimli olması sorununu aşarız. pc'de değiştirir kullanırız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

peki alt yazıyı usb'den okutabilir miyiz? yani film cd'de altyazı usb bellekte?

Pek mümkün değil. çünkü aynı anda çalışmıyorlar ayrı ayrı işlem yapıyorlar.En iyisi filmi de usb ye kaydetmek.

Creative hoparlörün 5.1 ise 3 çıkışı vardır muhtemelen araya rca - streo yapan kablo aparat kullanman gerekir.
  • creative 5+1 var bende hometech nasıl bağlarız bilgisayara bağlarken jacklı sistemi vardı hoporlör setinin
  • fiyatı problem diilse vestel 6700 almak daha mantıklı diilmi arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: folderdash

fiyatı problem diilse vestel 6700 almak daha mantıklı diilmi arkadaşlar?

Hometech'in avantajı piyasadaki hdmi çıkışa sahip en ucuz cihaz olması. Yoksa vestel hometech'den çok farklı bir cihaz değil vestel'e iki kat daha fazla para vermeniz sizin tercihiniz. Ben Vestelin altyazı desteğini başarılı buluyorum, bir de hometech'in ses kalitesini bazı arkadaşlar beğenmemiş bunun haricinde fazla bir fark yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 15 Temmuz 2008; 20:46:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutku

quote:

Hometech'in avantajı piyasadaki hdmi çıkışa sahip en ucuz cihaz olması. Yoksa vestel hometech'den çok farklı bir cihaz değil vestel'e iki kat daha fazla para vermeniz sizin tercihiniz. Ben Vestelin altyazı desteğini başarılı buluyorum, bir de hometech'in ses kalitesini bazı arkadaşlar beğenmemiş bunun haricinde fazla bir fark yok gibi.

Vestelin üstün tarafları altyazı seçtirebiliyor olması, txt altyazı desteği, biraz daha kaliteli malzeme, servis avantajı ve hometech de desteklenmeyen Qpel,Gmc desteği.(Qpel yada Gmc nin sadece biri var hometech de ama hangisi hatırlayamadım)
    Tabi bu artılar fiyata doğal olarak yansıyor. Vestel bayileri 6700 için nakitte en düşük 140 ytl veriyorlar. 100 Ytl altı Hdmi çıkışlı Dvd isteyenler Hometech ten şaşmasınlar.

• siteye çok eski üye olmama rağmen şifreyi alamadım,
    benim gibi saf saf alabileceğini düşünenler varsa bilgisi olsun.
    hatta şifreyi alabilen varsa banada versin
  • dün gittim vestel 6700 aldım.heryerini kurcaladım.mükemmel bi cihaz.sadece yüksek çözünürlükteki divxleri oynatmadı ona canım sıkıldı.
  • şifre alan arkadaşlar alonzo ustanın hangi mail adresine mail attı, bulamadım 2 gündür, özel mesajı da dolmuş.. aldık aleti tadını çıkaramıyoruz pm'den verirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 16 Temmuz 2008; 16:38:31 >
  • ya bu şifre sabit değilmi?
    herkese farklı bir şifremi veriyor bu alonzo?
    şifreyi alan bi zahmet bizede versin nolcakki yani?
  • arkadaslar divx seyredenler bilirler.bs player gibi programlarda control tusuyla birlikte sağ - sol tuşuna basınca altyazıyı ileri geri alabiliriz.peki bu dvd / divx playerlarda böyle bir seçenek mevcut mu.
  • Altyazılarda senkron ayarı yapılabiliyor mu?
  • quote:

Vestel'i almak çok daha mantıklı. Şu anda piyasadaki en iyi cihaz Vestel. Ardından LG geliyor ve sonra da Hometech.
  • quote:

quote:

Hometech'de ses kalitesi nedense çok kötü. Ama bunu kaliteli sistemlerde anlayabiliyorsunuz sadece. TV speaker'larında pek belli olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xantia

quote:

quote:

Vestelin üstün tarafları altyazı seçtirebiliyor olması, txt altyazı desteği, biraz daha kaliteli malzeme, servis avantajı ve hometech de desteklenmeyen Qpel,Gmc desteği.(Qpel yada Gmc nin sadece biri var hometech de ama hangisi hatırlayamadım)
    Tabi bu artılar fiyata doğal olarak yansıyor. Vestel bayileri 6700 için nakitte en düşük 140 ytl veriyorlar. 100 Ytl altı Hdmi çıkışlı Dvd isteyenler Hometech ten şaşmasınlar.

Hometech'de Qpel desteği var. Gmc desteği yok. Vestel 140 liraya düştüyse daha bir alınabilir olmuştur. En son baktığımda bir bayi 190 lira fiyat çekmişti.

• quote:

Orjinalden alıntı: smoker_1979

siteye çok eski üye olmama rağmen şifreyi alamadım,
    benim gibi saf saf alabileceğini düşünenler varsa bilgisi olsun.
    hatta şifreyi alabilen varsa banada versin

Şifreyi herkese dağıtmıyorlar maalesef. Ben de vermeyi isterim herkese ama Alonzo ustanın kesin talimatı var.
  • quote:

dün gittim vestel 6700 aldım.heryerini kurcaladım.mükemmel bi cihaz.sadece yüksek çözünürlükteki divxleri oynatmadı ona canım sıkıldı.

Hiçbir DivX Player yüksek çözünürlükteki filmleri oynatamaz. Hepsi için aynı sınırlama söz konusudur. Bu yüzden, standart filmleri edinin. Sorun yaşamazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

şifre alan arkadaşlar alonzo ustanın hangi mail adresine mail attı, bulamadım 2 gündür, özel mesajı da dolmuş.. aldık aleti tadını çıkaramıyoruz pm'den verirseniz çok sevinirim.

e-mail için uğraşmanıza gerek yok. Çünkü yeni kullanıcılara destek verilmeyeceğini açıkladı Alonzo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mithdreamer

arkadaslar divx seyredenler bilirler.bs player gibi programlarda control tusuyla birlikte sağ - sol tuşuna basınca altyazıyı ileri geri alabiliriz.peki bu dvd / divx playerlarda böyle bir seçenek mevcut mu.

Altyazıyı ileri geri alma gibi bir seçenek yok.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.