Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nodex

Altyazılarda senkron ayarı yapılabiliyor mu?

Senkron ayarı yapılamıyor. Altyazıları diske çekmeden önce Subtitle Workshop gibi bir proglamla kontrol ederseniz, faydanıza olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

şifre alan arkadaşlar alonzo ustanın hangi mail adresine mail attı, bulamadım 2 gündür, özel mesajı da dolmuş.. aldık aleti tadını çıkaramıyoruz pm'den verirseniz çok sevinirim.

e-mail için uğraşmanıza gerek yok. Çünkü yeni kullanıcılara destek verilmeyeceğini açıkladı Alonzo.

bu topic'i ilk sayfasından itibaren okuyarak öğreniyorum fakat şu attığınız mesajda yıkıldım. saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctankutay

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orjinalden alıntı: ahmcol

şifre alan arkadaşlar alonzo ustanın hangi mail adresine mail attı, bulamadım 2 gündür, özel mesajı da dolmuş.. aldık aleti tadını çıkaramıyoruz pm'den verirseniz çok sevinirim.

e-mail için uğraşmanıza gerek yok. Çünkü yeni kullanıcılara destek verilmeyeceğini açıkladı Alonzo.

bu topic'i ilk sayfasından itibaren okuyarak öğreniyorum fakat şu attığınız mesajda yıkıldım. saygılar.

diğer foruma gitmenin anlamı yok, vermiyorlar şifreyi, bosuna zaman kaybı.
    sonucta bu hometech yazılımı malum devlet sırrı.
    artık burada da diğer forumu adreslemenin bi anlamı yok.
    İnsan insana her zaman muhtaçtır, bunu unutmamak gerekir...

• Maalesef bu konuda elimden birşey gelmiyor.
  • arkadaslar bende alacam bu dvd playerden ama verdiğim resimdeki mp4 ü oynatırmı?büyük arsiv var cunku bosa gitmesin.ha bide altyazılar .srt ve sub uzantılı..bu player oynatmazsa bu mp4leri hangi playerlar oynatır?

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZiTaRoF

arkadaslar bende alacam bu dvd playerden ama verdiğim resimdeki mp4 ü oynatırmı?büyük arsiv var cunku bosa gitmesin.ha bide altyazılar .srt ve sub uzantılı..bu player oynatmazsa bu mp4leri hangi playerlar oynatır?

Oynatmaz. H264 formatında. Bu tip videoları ancak tomacro tarzı pahalı cihazlarla oynatabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Opt

Kısa bir toparlama;

Özellikle yeni alan arkadaşlar önceki mesajları pek okumuyorsunuz sanırım.

Herşeyden önce yazılımı çıkaran arkadaşın kendi insiyafitindedir ve haklı olduğu yerler fazlasıyladır.Bazı sorunlar olmuştur. Firmada yazılım için destek vermediği için standart kullancıların yükleme sonucu olacak hataları mağduriyet yaratmaktadır.

Divx altyazı sıkıntısı çeken arkadaşlar altyazı ve film adları birbirine benzer çok uzun olmayan ve Türkçe karakter içermeyen şekilde düzenlerseniz pek bir sıkıntı olmayacaktır.

Divx cihazlar genelde 720x576 üzerindeki çözünürlükleri oynatamazlar bu sadece 567 için değil bu fiyatlardaki geneldeki cihazların hepsi aynıdır.

HD-DVD zaten ölü bir medya olduğundan pek değer verilmemekte bunun yanısıra cihazlarımız oynatamamakta donanım ve yazılımsal olarak mümkün değildir.

quote:

Özellikle yeni alan arkadaşlar önceki mesajları pek okumuyorsunuz sanırım.

Herşeyden önce yazılımı çıkaran arkadaşın kendi insiyafitindedir ve haklı olduğu yerler fazlasıyladır.Bazı sorunlar olmuştur. Firmada yazılım için destek vermediği için standart kullancıların yükleme sonucu olacak hataları mağduriyet yaratmaktadır.

arkadaşıma katılıyorum.
    hiç dikkat edildimi acaba,sayfa 6'da ilk hookman arkadaşımız yazılımı geliştirmeye başlamıştı.acaba geliştirmeyi neden bıraktı.destek verilmediğinden olabilirmi.kimler bu yazılımı yükleyip denemelerinde hookman arkadaşa yardımcı oldu.oysa hookman arkadaş işe iyi başlamıştı.

ayrıca ilk göze batan sorun altyazı boyutu.bu doğru.peki sayfa 6 dan sonra alonzo'nun deneme sürümlerini gören olmadımı.madem son versiyonlara ulaşamıyorsunuz,şifresiz olan bu yazılımları yüklemeyi deneyin.altyazı sorunları bunlarda ortadan kalkmıştı.en azından bunlar sorunlarınıza az da olsa bir çözüm olur.ama yükleme talimatlarına dikkat etmeniz önemli.

bu yazılımları denemenizi tavsiye ederim.kolay gelsin.

• merhaba lcd monitör kullanıyorum ve hometech vga çıkışından görüntü alamıyorum hmi da sorun yok ama vga ya alığıma out of range diyo ve ekran yeşil oluyo bi türlü net görüntü alamadım acba setup an bi ayarmı yapılması gerek
  • Out of Range dediğine göre, çözünürlüğü monitörün desteklediği şekilde ayarlamalısınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal2339

merhaba lcd monitör kullanıyorum ve hometech vga çıkışından görüntü alamıyorum hmi da sorun yok ama vga ya alığıma out of range diyo ve ekran yeşil oluyo bi türlü net görüntü alamadım acba setup an bi ayarmı yapılması gerek

Kumandadaki video tuşuna sırayla basın.
  • bende alonzo nun 10.1 versiyonunu yükledim.eskisinden iyi oldu tabiki ama keşke şu yeni yazılıma da ulaşabilseydik. yazık oldu. ayrıca bendeki bazı filmlerin altyazıları ne yaptıysam hala daha sığmıyor ekrana. mp4 filmlerime yazık oldu bide.aslında niye oynatmadığınıda anlayamadım. ama cihaz iyi bir seçim
  • resimdeki 40 gb lık usb diskimi bu cihaz görmüyor.neden dolayı görmüyor olabilir görmesi için ne yapmak gerekir?cihazımın kablosunda iki adet usb girişi var yeni bilgisayarlarda tek usb ile bilgisayarlar rahatlıkla görürken eski bilgisayarlada 2 usb yide bilgisayara bağlamak gerekiyor.divx567 de tek usb girişi var ve ben denemeler yaptığımda bir türlü görmedi ne yapmam lazım?
  • 567'nin yazılımı 765'te kullansam sorun çıkar mı?765'in yazıları çok küçük okunmuyor.Bileniniz varsa ve cevap verirse çok sevinirim.
  • Bilen cevap verirse çok sevinirim.
  • sakın deneme
  • peki 765 inkini nereden bulabilirim.
  • arkadaslar merhaba 2-3 aydır hometechi kullanıyorum gayet sorunsuzdu ama son 1-2 gündür hem flash bellekten hemde dvd den film izlerken görüntüde gidip gelme oluyor ekran donuyor renk hüzmeleri cıkıyor bunun sebebi ne olabilir acaba son 1 hafta öncesine kadar böyle bi sorun yoktu..yardımlarınızı bekliyorum

saygılar
  • artık klasikleşti diyebilirz buna da.. efsaneleşti gibi..
  • trader32'nin sorunu mu klasikleşti?

quote:

Orjinalden alıntı: metinT

artık klasikleşti diyebilirz buna da.. efsaneleşti gibi..
  • aksam default yaptım sonra ayarlarımı eski haline getirdim simdilik düzeldi..Klasik derken herkeste görülen bir sorun mu yahu...bide alonzo nun son yazılımının sifresini kimsecikler wermiyor devlet sırrı sanki:) parası neyse verelim o zaman!!
    madem vermiyor kimse 10.2 mi yükleyelim bizdeee
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.