Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Plenus

bugun bimeks e gittim. aleti ilk defa gördüm ama pek için ısınmadı.
    philips ve lg nin yanında çok sıradan kalıyo. işçiliği pek ii değildi.
    vazgeçtim almaktan. philips yada lg bakıcam. sanırım sıralamada en başta vestel sonra lg en son bu vardı.

LG'yi alın bence. İşçilik konusunda da altyazılar konusunda da oldukça iyi. Herhangi bir sorun yaşamazsınız ve uzun süre de kullanırsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orjinalden alıntı: Plenus

bugun bimeks e gittim. aleti ilk defa gördüm ama pek için ısınmadı.
    philips ve lg nin yanında çok sıradan kalıyo. işçiliği pek ii değildi.
    vazgeçtim almaktan. philips yada lg bakıcam. sanırım sıralamada en başta vestel sonra lg en son bu vardı.

LG'yi alın bence. İşçilik konusunda da altyazılar konusunda da oldukça iyi. Herhangi bir sorun yaşamazsınız ve uzun süre de kullanırsınız.

teşekkürlr. ama lg ve vesteli karşılaştırdığımızda vestel önde . ama bence vestel den sonra philips gelicek.
  • Benim bu cihazda anlamadığım 720p nasıl destekliyor? Çünkü standart dvd çözünürlüğü 720x576 iken bu cihaz nasıl 720p ve 1080i desteği veriyor?
  • Desteklemiyor aslında. Olay şu bu marka orite philips lg gibi ürünler component veya hdmi bağlantı ile görüntüyü 720p veya 1080i upscale yapmaktadırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patience -- 5 Ağustos 2008; 14:21:29 >
  • selam arkadaşlar şuan hangi sürümü kullanıyorsunuz ve ben kendi sürümümün kaç olduğunu nasıl öğlreneceğğim?

ii çalılmalar.

en problemsiz sürüm hangisi
  • şifreyi bilen biri pm den bize de atsa olmaz mı arkadaşlar.. aldık adam gibi kullanamıyoruz aleti
  • quote:

Orjinalden alıntı: *AYTACH*

selam arkadaşlar şuan hangi sürümü kullanıyorsunuz ve ben kendi sürümümün kaç olduğunu nasıl öğlreneceğğim?

ii çalılmalar.

Sizde orjinal yazılım yüklüdür herhalde. Modlanmış yazılımların en sonuncusu 10.4 ama o da şifrelenmiş durumda. Eski şifresiz yazılımlar da paylaşımdan kaldırıldı sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

selam arkadaşlar şuan hangi sürümü kullanıyorsunuz ve ben kendi sürümümün kaç olduğunu nasıl öğlreneceğğim?

ii çalılmalar.

Sizde orjinal yazılım yüklüdür herhalde. Modlanmış yazılımların en sonuncusu 10.4 ama o da şifrelenmiş durumda. Eski şifresiz yazılımlar da paylaşımdan kaldırıldı sanırım.

HOCAM VERDİĞİNİZ CEVAP VE İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
    PEKİ GÜNCELLEMEK GEREKİYORMU? VEYA ARAL.COM DA Bİ GÜNCELLEME DOSYASI VAR BUNU KULLANAYIMMI ?
    BİRDE BENDE WD 250 GB HARİCİ HARDDİSK VAAR ONU DVD YE TAKTIĞIMDA HARDDİSKİ GÖRÜYOR FAKAT İÇİ BOŞ OLARAK . HD FAT32 DEĞİL ÖTEKİ FORMAT AAKLIMA GELMEDİ. NEYSE İÇİNDEKİ FİLMLERİ NASIL İZLEYEBİLİRİM. İÇERİSİNDE MP4 DVİX VE DVD OLMAK ÜZERE BAYA Bİ FİLMİM VAR .

ÇOK SORU SORDUM BİLİYORUM BENİ AFFEDİN . CEVAPLARINIZ VE İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

İİ ÇALIMALAR.

• quote:

HOCAM VERDİĞİNİZ CEVAP VE İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
    PEKİ GÜNCELLEMEK GEREKİYORMU? VEYA ARAL.COM DA Bİ GÜNCELLEME DOSYASI VAR BUNU KULLANAYIMMI ?
    BİRDE BENDE WD 250 GB HARİCİ HARDDİSK VAAR ONU DVD YE TAKTIĞIMDA HARDDİSKİ GÖRÜYOR FAKAT İÇİ BOŞ OLARAK . HD FAT32 DEĞİL ÖTEKİ FORMAT AAKLIMA GELMEDİ. NEYSE İÇİNDEKİ FİLMLERİ NASIL İZLEYEBİLİRİM. İÇERİSİNDE MP4 DVİX VE DVD OLMAK ÜZERE BAYA Bİ FİLMİM VAR .

ÇOK SORU SORDUM BİLİYORUM BENİ AFFEDİN . CEVAPLARINIZ VE İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

İİ ÇALIMALAR.

Diski Fat32 olarak formatlamanız gerekiyor.. Bu durumda içerisindeki bilgilerin kaybedileceğini unutmayın lütfen..

• teşekkürler Sympatique hocam. fat 32 yenasıl geçiş yapabilirim. ve bu geçişi yaparken hdd boş mu olması gerekiyor.

şimdiden teşekkürler. dip nt: harddiskimi okuyor.pencere görünüyor fakat içerisindeki dosyaların hiç birini göstermiyor.

ii çalışmlar
  • pardon arkadaşlar yine ben birşey sorabilirmiyim. hdd teki filmlerimin hepsi altyyazılı ve alt yazı dosyaları .srt bu konuda bi sıkıntı yaşarmıyım yoksa cihaz kendisi alt yazıyı direk açarmı.?
  • Altyazı konusunda bir sıkıntı olacağını sanmam.
    Yazılımı illa güncelleyeceksin diye bir şart ancak yeni versiyonlarda altyazılar daha okunaklı ve seçenek fazla forumlarda ayrıntılı olarak bahsedilmişti.
    Aralın kendi sunmuş olduğu bir güncelleme de olması lazım.
    Hdd yi fat32 yaparken içindeki bilgileriniz muhtemelen silinir.
  • quote:

pardon arkadaşlar yine ben birşey sorabilirmiyim. hdd teki filmlerimin hepsi altyyazılı ve alt yazı dosyaları .srt bu konuda bi sıkıntı yaşarmıyım yoksa cihaz kendisi alt yazıyı direk açarmı.?

Alt yazı ve film ismi aynı olmak şartıyla sorunsuz oynatır.
  • quote:

teşekkürler Sympatique hocam. fat 32 yenasıl geçiş yapabilirim. ve bu geçişi yaparken hdd boş mu olması gerekiyor.

şimdiden teşekkürler. dip nt: harddiskimi okuyor.pencere görünüyor fakat içerisindeki dosyaların hiç birini göstermiyor.

ii çalışmlar

Fat32 olması için Harddiski formatlamanız gerekir. HDD , PC'ye bağlı iken sağ tıklaytıp açılan pencereden biçimlendir'i seçmeniz gerekiyor. biçimlendirme ile ilgili pencere açılınca da oradan Fat32'ye seçerek başlat'ı tıklıyorsunuz.. Ama HDD'de kayıtlı olan tüm bilgiler silinecektir. Sorumluluk kabul etmiyorum.

• arkadaşlar yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkür ederim.

ilginiz için de teşekkürler.

hemen deniyeceğim .
  • Alonzo nun verdiği karardan sonra almaktan vazgeçmiştim ama carrefoursa da 66 ytl ye düşmüş fiyatı. Yine almayı düşünmeye başladım..
  • selam
    merhaba . zeus hocam sizi çok rahatsız ediyorum ama ben forumu 7. sayfadan buraya kadar tek tek okudum ve sadece indirebilldiğim 9.0 beta sürümü. şimdi biz bu sürümü yükledikten sonra final sürüme ulaşamayacakmıyız.bu sürümle karşılaştığımız problemleri gideremiyecekmiyiz.
    birde bir iletinizde demişsini ki 10. olanlar deneme sürümü, 9. olanlar ise full sürüm diye , biz bu deneme sürümlerini yüklesek bir sıkıntı yaşarmıyız.

ve 9.0 beta mı daha ii yooksa 10.2 mi ?

cevaplarınız ve emeğinşz için teşekkürler. ii çalışmlar

ha bu arada alonzo ustayı ikna edip son sürümü bizlerede paylaşıma açtırabilirseniz seviniriz

• quote:

selam
    merhaba . zeus hocam sizi çok rahatsız ediyorum ama ben forumu 7. sayfadan buraya kadar tek tek okudum ve sadece indirebilldiğim 9.0 beta sürümü. şimdi biz bu sürümü yükledikten sonra final sürüme ulaşamayacakmıyız.bu sürümle karşılaştığımız problemleri gideremiyecekmiyiz.
    birde bir iletinizde demişsini ki 10. olanlar deneme sürümü, 9. olanlar ise full sürüm diye , biz bu deneme sürümlerini yüklesek bir sıkıntı yaşarmıyız.

ve 9.0 beta mı daha ii yooksa 10.2 mi ?

cevaplarınız ve emeğinşz için teşekkürler. ii çalışmlar

ha bu arada alonzo ustayı ikna edip son sürümü bizlerede paylaşıma açtırabilirseniz seviniriz

Bir zamanlar 9 tam sürüm, 10.1 ise deneme sürümdü ama daha sonra geliştirmelere 10.x üzerinden gidildi ve 10.4 son sürüm olarak yayınlandı. Eski sürümleri yüklemek de altyazı konusunda size çözüm olacaktır ve çoğu sorunsuz kabul edilebilir. Son sürümler konusunda ikna çabasına girmiştim bir ara ama maalesef yayınlanmaktan vazgeçildi. İlerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum.

• zeus hocam çok teşekkür ederim.

ilginize müteşekkirim. ben 9.0 beta yı kullanacağım . sizin tavsiyeniz ne olabilir bulabildiğim birde 10.1 var. hangisini önerirseniz onu yükleyeceğim.

çok teşekkür ederim .
  • hocam ellerine ve emeğine sağlık tabiiki bu yazılımı hazırlayan arkadaşında ellerine sağlık
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.