Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boş ve bilmeden konuşuyorsunuz arkadaşlar,Alonzo bu yazılımı ilk çıkardığında serbestçe dağıtıyordu,isteyen kişi yazılımı yükleyebiliyordu,fakat ARAL bundan rahatsız oldu ve ALONZO'yu uyardı,o da bundan dolayı yazılım paylaşımını kısıtladı

Ben ALONZO'nun avukatı değilim ama akıl mantık var,eğer ALONZO'nun ARAL'dan bir kazancı,menfaati olsaydı şuan herkes yazılımı şifresiz rahat bir şekilde kuruyor olacaktı çünkü ben dahil birçok kişi ARAL'ın beş para etmez Player'ını ALONZO'nun kaliteli yazılımı olduğu için satın aldı,dahada komple teorisi üreten varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious47 -- 15 Ağustos 2008; 1:34:05 >
  • Bence cihaza "beşparalık" demeyelim. Verdiğimiz 79-90 ytl arasındaki rakamı fazlasıyla ediyor. Örneğin ben bu ürünü yazılım Alonzo vs. olduğunu bilmeden bilerek inceleyerek ve isteyerek 2.DVD player olarak aldım. Evdeki diğer Philips (Ona 190 ytl vermiştim)'ten farkı yok. İkiside HDMI çıkışlı ve upscale yapıyor.
    Tamam Alonzo iyi iş çıkarmış ancak o olmasaydı da bu cihaz bu paraya yine 10 numaraydı. Bu ithalatı yapan firmada tebriği hakeder bu açıdan.
  • @burakssavar

Bilmeden konuşuyorsun. Eğer çok istiyorsan kendin yazılım geliştirebilirsin. Alonzo nun para mara istediği yok ve hala aklı başında "insan"lara şifreyi vermeye devam ediyor keza sidekick te aynı şekilde.
  • patience nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun alonzonun başını bekliyosun sanki nerden bileceksin ne olup bittiğini.
    belki alonzo aralı arayıp ,benim sayemde bu kadar dvd sattınız banada bir tane yollayın demiştir adamlarda göndermemiştir mesela.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Patience

Bilmeden konuşuyorsun. Eğer çok istiyorsan kendin yazılım geliştirebilirsin. Alonzo nun para mara istediği yok ve hala aklı başında "insan"lara şifreyi vermeye devam ediyor keza sidekick te aynı şekilde.

Biz insan değiliz o zaman şifreyi alamadık öbür tarafta. Alonzo ya gereken yağı yakmadığımız için olabilir mi? şifre alan da sanki yıldızlı komutan edasıyla konuşmaya başlıyor, çok garip !

Arkadaşların hatası var alonzo hometech sattırmıyor kötülüyor önerisi ise hdmi çıkışı olmayan goldstar . firma ile olan ilişkisi başka bir olay diğer forumu dikkatli okuyanlar bazı ufak detaylar yakalayabilirler.

yapacağı şey çok basit aslında sadece kendi etrafına dağıtmak istiyorsa private forum kursun . 5 senedir turkeyforum.com a üye olan adamlara bile şifre vermiyor. politikacı gibi konuşuyor çok bayık.

sidekick 'e lafım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ter77 -- 15 Ağustos 2008; 13:34:07 >

• ben sidekick i dışarıda tutuyorum. onun dışında dediklerine katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali.gunduz -- 15 Ağustos 2008; 13:04:50 >
  • terr77 onlar gelecekte çıkacak yazılımı alonzodan almak için yardakçılık yapıyo anlamıyo musun.
  • Arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum,çünkü bende çok uğraştım şifre için ama kalkıpta ALONZO'ya çamur atmadım,burda gelip şifre isteyebilirsiniz normaldir ama ben sizin yerinizde olsam boş yere tartışma yaratmam hele şifreyi biliyorsam bazıları gibi şifre budur diyede burada belirtmem,PM diye bir olay vardır,çok acilse bilen kişilere PM çekersiniz eminimki biri yardımcı olur

Dipnot: burakssavar kimmiş yalakalık yapan,bende ALONZO'dan şifreyi istedim ama bildiğin sebeplerden dolayı vermedi,sonra kazara birine rastladım ve şifreyi aldım,şimdi sen bu kadar çamur attıktan sonra kaç kişi sana şifreyi söyler,şimdi kalkıp çokta umrumdaydı diyeceksin,o zaman rahat dur kendine

• çamur atmıyorum beyin jimnastiği yapıyorum :) .
  • PM diye bir olay vardır,çok acilse bilen kişilere PM çekersiniz eminimki biri yardımcı olur

işte buna katılıyorum bravo sonucta gormedim duymadım bilmiyorum

bu arada siz saygıdeger kullanıcılar tum yazılımlarınız legal mi hiç mi torrent emule mp3 falan indirmezsiniz cdnizi muzik marketten windowsunu 100dolara ofis yazılımınız 500 dolara daha sayamayacagum bier suru basit ama paralı programı satın mı alıyorsunuz ki burda yazılım için emek hırsızlıgı falan diyosunuz. ha alonsodan almısım sifreyi ve kullanmısım ve tesekkur etmisim yada baska bir pm kanalından bulmusum ve tesekkur etmisim dolaylı yoldan.Bu kadar tantana yerine alonso basit bir paypal işi yapa bu sorunlara gelmezdik. Yazılım eger parasız yayınlanıyorsa freeware kullanımdır. ve herkesin kullanmaya hakkı vardır aksi halde trial sürüm yapılır.İş ahlakı boyledir bence begenen alır begenmeyen almaz .Ama durum ne sanki devlet sırrı
    Bence herkes sifre falan talep etmemeli pm atın cozun işinizi.

• quote:

Orjinalden alıntı: deepland

PM diye bir olay vardır,çok acilse bilen kişilere PM çekersiniz eminimki biri yardımcı olur

işte buna katılıyorum bravo sonucta gormedim duymadım bilmiyorum

bu arada siz saygıdeger kullanıcılar tum yazılımlarınız legal mi hiç mi torrent emule mp3 falan indirmezsiniz cdnizi muzik marketten windowsunu 100dolara ofis yazılımınız 500 dolara daha sayamayacagum bier suru basit ama paralı programı satın mı alıyorsunuz ki burda yazılım için emek hırsızlıgı falan diyosunuz. ha alonsodan almısım sifreyi ve kullanmısım ve tesekkur etmisim yada baska bir pm kanalından bulmusum ve tesekkur etmisim dolaylı yoldan.Bu kadar tantana yerine alonso basit bir paypal işi yapa bu sorunlara gelmezdik. Yazılım eger parasız yayınlanıyorsa freeware kullanımdır. ve herkesin kullanmaya hakkı vardır aksi halde trial sürüm yapılır.İş ahlakı boyledir bence begenen alır begenmeyen almaz .Ama durum ne sanki devlet sırrı
    Bence herkes sifre falan talep etmemeli pm atın cozun işinizi.

Yav ben ALONZO'nun mazur görülmesi gerektiğini kastediyordum,sen kalktın bana dayandırarak ALONZO'yu suçladın babam

Neyse,herkes duruma kendi açısından bakıyor,yapacak bişey yok

• Anlayamıyorum... Şifreler falan yazılımlarda.. Madem paylaşılmayacak neden yeni yazılım için arkadaşlar çalışıyor. Eğer amatör ruhla dehilde profoyonel amaçla bu yazılımlar yapılıyor ise bu forum neden kullanılıyor. Yıllarca yabancı forumlardan bir çok yazılım aldık ve birbirimizle paylaştık emek verenlerede teşekkür ettik ama bu gizlilik niye anlamış değilim..

Madem paylaşmayacaksınız yazılımda yapmayın..
  • Yazılımı yapın satın veya dağıtacaksanız efendi gibi dağıtın.
  • Saçma sapan konuşmalardan öteye gitmeyen konu olmuş.
    İsteyen kendi yazılımını yazar kullanır madem çok biliyorsunuz.
    Mp3 vb olayla bunun ne alakası varsa.Mp3ler cihazınızı bozabiliyor mu? Garanti kapsamı dışına çıkartabiliyor mu?
    Şimdi güncellemeyi kurmaya çalışanlar cihaz çökerse ne olacak?
    Sorumlusu kim ?
    Ee bu seferde diyeceksiniz ki bu adamın yazdığı şey cihazımı bozdu.
    Servise göndereceksiniz ilgilenmeyecekler ondan sonra oturup zırlamaya başlayacaksınız.
    Alonzo ve Sidekick arkadaşlar zaten kendimiz yazdık kendimiz kullanalım demiyor. Hakedenlere veriyorlar.Zaten tecrübeli bir kullanıcıysanız yazılımlar bir şekilde paylaşılır.
    Bazı gereksiz yazan arkadaşlara cevap verip prim yaptırmayın.
  • daha evvelden bir arkadasin da söylediği gibi turkeyforum a yıllardır üye olan (elektronik ve yazılımla ilgilenen insanlara bile) şifre verilmediğini

hatırlatmak isterim. Daha çok

"-Kardeşim benim yazılımıma güvenip mi aldınız benim desteklemediğim markayı !"

denmek isteniyor. o zaman bende derim ki git arkadaşınla paylaş; hatta forumu sil kimse böyle bir firmware olduğunu bilmesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Opt

Saçma sapan konuşmalardan öteye gitmeyen konu olmuş.
    İsteyen kendi yazılımını yazar kullanır madem çok biliyorsunuz.
    Mp3 vb olayla bunun ne alakası varsa****ler cihazınızı bozabiliyor mu? Garanti kapsamı dışına çıkartabiliyor mu?
    Şimdi güncellemeyi kurmaya çalışanlar cihaz çökerse ne olacak?
    Sorumlusu kim ?
    Ee bu seferde diyeceksiniz ki bu adamın yazdığı şey cihazımı bozdu.
    Servise göndereceksiniz ilgilenmeyecekler ondan sonra oturup zırlamaya başlayacaksınız.
    Alonzo ve Sidekick arkadaşlar zaten kendimiz yazdık kendimiz kullanalım demiyor. Hakedenlere veriyorlar.Zaten tecrübeli bir kullanıcıysanız yazılımlar bir şekilde paylaşılır.
    Bazı gereksiz yazan arkadaşlara cevap verip prim yaptırmayın.

hemen anlatayım arkadasım bilgisayarında mp3 var mı var yasal mı deil tabiki ha bu güncelleme için alonzo arkadastan yazılım alanlara bakarsan sorumluluk tarafıma diyerekten alıyorlar.Zaten bilmeyen bunu yapmasını bilmez ve yapmaz bu cihazı alanlar yazılımla super oluyor diye aldılar.Nedir bu hakeden lafı arkadasım kim hakediyor sen ben o kim

bu arada soyliyim yetkili servis vb tarafından kurulmayan herturlu yazılım cihazı garanti kapsamı dısında bırakır.sewgili windosumuzun oem lisans anlasmasına bakarsan bilgisayarının fare yahut klavyesini bile değiştirsen garantisi bitiyor

Zaten tecrübeli bir kullanıcıysanız yazılımlar bir şekilde paylaşılır.
    kendin bu lafı ediyorsun demekki alonzo ve sidekick dısında da sen hakedenleri belirleyip dagıtıyorsun

• Öncelikle forumları uzun süredir takip eden biri olarak deepland ın yorumlarına katılmamak elde değil.Yazılım şifresini elde eden arkadaşlar sınıf atlamış gibi şifreyi elde edemeyenlere karşı,hak hukuk hikayesi yapıyorlar.Sanki kendileri herseyi legal kullanıyormus gibi tavır takınıyorlar.Bu forumlarda amaç paylaşmak ticaret yasaksa alonzonun ne işi var burda,yok eğer ticaret yapmıyorsa paylaşım bunun neresinde??Neye göre paylaşım...Paylaşım sitesinde yazılıma şifre koymak ne demek?
    Ama kabahat o kişi de değil,o kraldan çok kralcı ortamını yaratan o forumun işgüzar yöneticilerinde...
  • opt az yala :)
  • arkadaşlar bu player'a elimdeki 2 tane sony SS-J20 kolonu bağlayabilir miyim? O kolonların arkasından 2 tane tel çıkıyor, onları lale jaka dönüştürecek aparatı alıp, stereo ses elde edebilir miyim?

Kumandasında ses açıp kapama tuşları var mı?
  • bimeks, teknosa ve carefourlarda bulabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.