Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vehbi

Arkadaşlar, geçen gün hometech 567 alayım dedim satıcı bana HDMI girişlerinin sorunlu olduğunu, alanların da bu cihazı component girişlerini kullanmak üzere aldığını söyledi. Bu cihazı kullanıp da HDMI girişini kullanamayan, yada kullanıp da yeterli performans alamayan var mı?

Kafadan atmış adam. Öyle bir sorun yok. İki üç kişiden şikayet gelmiştir belki, ondan öyle söylemiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Arkadaşlar, geçen gün hometech 567 alayım dedim satıcı bana HDMI girişlerinin sorunlu olduğunu, alanların da bu cihazı component girişlerini kullanmak üzere aldığını söyledi. Bu cihazı kullanıp da HDMI girişini kullanamayan, yada kullanıp da yeterli performans alamayan var mı?

Kafadan atmış adam. Öyle bir sorun yok. İki üç kişiden şikayet gelmiştir belki, ondan öyle söylemiştir.

Bence de atmış kafadan,
    aldığımdan beri hdmi la kullanıyorum bir sorun yok.
  • Yanıtlar için teşekkürler. Bence de sanki salladı. HDMI kalitesi sanırım component'den daha iyi, değil mi? Gözle görülür bir fark var mı?
  • bende forumdaki incelemeleri okuduktan sonra hometech aldım.benim birkaç sorum olacak.hd mode aldığımda ekran simsiyah oluyor ve ortada beyaz çizgiler oluşuyor.birde tv de vga girişi var ama vga ile bağladığımda out of range yazıyor.daha önce bir arkadaş aynı soruyu sormuş cevap olarak çözünürlüğü değiştirmesini belirtmişler ama tvde çözünürlük ayarı yok maalesef.birde hdmi ile bağladığımda görüntü scarta göre oldukça bozuluyor çözünürlüğü değiştirmeme rağmen.bu yazdıklarımın hepsini cd ve divx te denedim dvd de deneme şansım olmadı.bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • şu şifreyi pm me atacak bidelikanlıyokmu...
  • hdmi ile gözle görülür fark oluyor çok daha net..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 29 Ağustos 2008; 21:20:03 >
  • arkadaşlar benim soruma cevap verebilecek birileri yokmu.benim cihazmı arızalı yoksa.eğer öyleyse aldığım yere geri götürecem.lütfen yardım edin.
  • elinde en son yazılım olan varsa pm le link vs atarsa sevinirim.
  • selam enteresan bi durum aktarayım
    yazlıkta 51 ekran schaub lorenz tv var . tv iyi çalışıyo.5 senelik falan.arkasında iki adet scart, yanında da svideo var.hometech i tv ye nasıl bağlarsam baglayayım siyah beyaz gösteriyo. tv nin bütün ayarlarına baktım pal secam ayarları svideo scart vesaire hepsini denedim.olmadı.enteresan olan asıl şu. tv yi kapatıp açtığımda kapalı kalma süresi kadar renkli gösteriyo sonra tekrar siyah beyaz oluyo. yani tv yi iki dk kapalı tutup açarsam iki dk renkli gösyeriyo, beş dk kapalı tutarsam açınca beş dk renkli seyredebiliyorum sonra yine siyah beyaz. cihazı başka tv de denedim sorun yok.evde eski bir trident vcd var onda gayet normal. neyse cihazıda tv yide alıp edremitteki sony yetkili servisine götürdüm. adam hayatında ilk defa böyle bişleyle karşılaştığını söyledi. biraz kurcaladı ama bişey yapamadı.yani 25 gün boyunca elimdeki 30 tane filmin hiçbirini seyredemedim. bi hevesle de gitmiştim taile yaaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slbn -- 1 Eylül 2008; 2:13:26 >

• Bende de aynı şey oldu bir şekilde cihazın hdmi çıkışını aktif hale getirmen gerekiyor ama nasıl olduğunu bende bilmiyorum. ben yazılımla bu sorunu çözdüm yazılımda direk hdmi açık oluyor. Bende bir soru sorayım bu cihaz hd-dvd leri açıyormu hafta sonu deneme amaçlı birçok şey denedim sadece hd-dvd yi açmadı.
    quote:

Orjinalden alıntı: cancin

arkadaşlar benim soruma cevap verebilecek birileri yokmu.benim cihazmı arızalı yoksa.eğer öyleyse aldığım yere geri götürecem.lütfen yardım edin.
  • ben divx kullanmıyorum. sadece hdmi dan dvd izleyecem. bu yazılımın bi faydası olurmu? yoksa sadece divx filmler için mi
  • evet google da aratınca var

quote:

Orjinalden alıntı: geccekusu1

Mrb. Arkadaşlar. Bu alonzo nun yazılımı için Dvd aldım (yorumları okuyarak) ama şifreyi bir türlü alamadım. Ha burada emek dürüstlük diye ahkam kesenler bilgisayarında ne kadar yasal program kullanıyorlar ona baksınlar. Çünkü bu sitedeki insanların çoğu bilgisayar konusunda iyiler. Yazılımı alamadığım zoruma gitti. Dünde donanımforumda yazıları ve yorumları görünce iyice canım sıkıldı. google da arattım bir linkte şifresi olmayan alonzo yazılımı diye bi dosya buldum. Tüm riskleride alarak(tabi dosya boyutları ve tarihlerinin aynı olduğunu gördüm) Hometech 567 ye yükledim çok güzel oldu. Ha şimdi alonzo'ya mı müteşekkir olayım yoksa linki verenemi diye düşünürken ikisinede teşekkür edeyim dedim. Darısı tüm arayanlara

• quote:

Orjinalden alıntı: qrbaa

Bende de aynı şey oldu bir şekilde cihazın hdmi çıkışını aktif hale getirmen gerekiyor ama nasıl olduğunu bende bilmiyorum. ben yazılımla bu sorunu çözdüm yazılımda direk hdmi açık oluyor. Bende bir soru sorayım bu cihaz hd-dvd leri açıyormu hafta sonu deneme amaçlı birçok şey denedim sadece hd-dvd yi açmadı.
    quote:

Orjinalden alıntı: cancin

arkadaşlar benim soruma cevap verebilecek birileri yokmu.benim cihazmı arızalı yoksa.eğer öyleyse aldığım yere geri götürecem.lütfen yardım edin.

öncelikle soruna cevap vereyim.hd-dvd yi maalesef açmıyor.bildiğim kadarıyla en yüksek 720 çözünürlükleri açabiliyor.bu arada bana yardımcı olmaya çalışmışsın fakat ben hdmi zaten açıyorum sadece görüntü bozuk.yinede teşekkürler.

• quote:

Yanıtlar için teşekkürler. Bence de sanki salladı. HDMI kalitesi sanırım component'den daha iyi, değil mi? Gözle görülür bir fark var mı?

HDMI kalitesi tabi ki daha iyi. Çünkü sinyaller dijital iletiliyor. Pürüzsüz, parazitsiz ve çok net görüntüler elde ediyorsunuz.
  • iyi cihaz
  • Cihazı kurdum ve çalıştırdım. Yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkürler. Cihazzdan anlayan arkadaşlara bazı sorularım olacak:

1- En iyi ayarlarla seyretmek için menülerde hangi değerleri seçmeliyim. HD Ready bir Samsung (42C91 model) plazma televizyonum var. Özellikle HDMI, ses ve altyazı ayar sayfalarındaki en uygun değerleri belirtirseniz sevinirim.

2- Cihazın fw versiyonunu nereden görebiliyoruz?

3- Uzun altyazıların sonlarındaki harfler ekranda gözükmüyor, kırpılıyor. Cihazın 3 satır altyazı destekleme özelliği var mı? Eğer varsa bu özellik seçilerek altyazılar kesintisiz şekilde gösterilebilir mi?

4- Altyazı fontları açık renkli arka planlarda pek seçilemiyor. En uygun altayzı font seçeneği hangisidir?

Sorularımın fazla ve uzun olduğunun farkındayım, ama konuya hakim arkadaşlar yardımcı olursa, bana ve benim gibi bu sorunları yaşayan arkadaşlara büyük yardımı dokunacaktır.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vehbi -- 2 Eylül 2008; 15:09:13 >

• Arkadaşlar aramızda Alonzonun 10-4 sürümünün şifresi olan varsa lütfen pm olarak atsın
  • google da aratınca çıkıyor

sifresiz alonzo hometech 10.4

yazman yeterli
  • Arkadaşlar elindeki hometech'i satmak isteyen olursa alabilirim. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevz@t -- 3 Eylül 2008; 11:11:41 >
  • Arkadaşlar selam,
    Teknosa`dan LG dv380 aldım hem kullanılmış hemde beğenmedim iade için gittik iade alıyorlar fakat %15 kesiyorlar hemde para iadesi yok çek veriyorlar.
    Mecburen LG dv392 philips 5980 yada hometech 567 arasında kaldım , dv380 beğenmedim sesi net çıkmıyor 392 ona benzer mi acaba daha çok müzik ve DVD
    bilgiler için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Begonvill -- 3 Eylül 2008; 15:49:22 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.