Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

alonzo ısımlı arkadasın bu player ıcın yazdıgı yazılımda ne gıbı degısıklıkler yapmıs sıralayabılırmısınız.. bu kadar tartısılıyor burda merak ettım.. ayrıca bu cıhaz cıdden ıyımı bende almayı dusunuyorum.. bunumu tavsıye edersınız
  • Arkadaşlar
    Bu cihazın USB girişini gösteren bir fotoğraf upload edebilir misiniz_?
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • usb girişi sağ yan tarafta. yanında kart okuyucu girişi de var.
  • cihaz fiyatına göre oldukça başarılı bir cihaz. yani daha önce daha pahalı modeller kullanmıştım ve onlardan az da olsa daha başarılı buldum görüntü kalitesi olarak. ses olarak çok iyi değil. eğer dvd playerdan çok büyük beklentileriniz yoksa kesinlikle bu ürünü tavsiye edebilirim. alonso yazılımına gelince benim açımdan altyazı seçenekleri (farklı fontların seçilebilmesi vs) ve ekstra birkaç ayar seçeneği daha işime yaradı o kadar.
  • Mrb. Arkadaşlar. Bu alonzo nun yazılımı için Dvd aldım (yorumları okuyarak) ama şifreyi bir türlü alamadım. Ha burada emek dürüstlük diye ahkam kesenler bilgisayarında ne kadar yasal program kullanıyorlar ona baksınlar. Çünkü bu sitedeki insanların çoğu bilgisayar konusunda iyiler. Yazılımı alamadığım zoruma gitti. Dünde donanımforumda yazıları ve yorumları görünce iyice canım sıkıldı. google da arattım bir linkte şifresi olmayan alonzo yazılımı diye bi dosya buldum. Tüm riskleride alarak(tabi dosya boyutları ve tarihlerinin aynı olduğunu gördüm) Hometech 567 ye yükledim çok güzel oldu. Ha şimdi alonzo'ya mı müteşekkir olayım yoksa linki verenemi diye düşünürken ikisinede teşekkür edeyim dedim. Darısı tüm arayanlara

• quote:

Orjinalden alıntı: burakssavar

çamur atmıyorum beyin jimnastiği yapıyorum :) .

Şurada firmayı eleştirmek yerine, günlerce bu konularda emek sarfeden birine çirkince, pislikçe ve de çirkefçe iftira atanlara söyleyecek söz bulamıyorum. Bir de bunu "beyin jimnastiği" diye yorumlamak!
    Eh be kardeşim sen ona jimnastik yaptırmadan evvel önce bir kullanmayı dene istersen. Önce oku, araştır, firmanın ne yaptığını bir gör, o jimnastik yaptırıyorum dediğin zıkkıma bir yerleştir, ondan sonra jmnastiğe geç.

Şimdi belki bana da Alonzo'nun başını mı bekliyordun diye soracaksın ama sormadan önce şu senin jimnastikçiyi biraz hareketlendir de:
    Sana da "firmadan kaç para aldın da bunları söylüyorsun" denebileceğini bir düşün istersen.
    Yuh be, nankörlüğün bu kadarı, pes valla.

• Arkadaşlar,
    Evdeki Piranha DivX player okumamaya başladı. Hometech 567 player alacağım. Alanzo'nun şifre istemeyen 10.4 versiyonunu kişisel mesajdan gönderirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar bu dvd yi 17 crt monitöre bağlasam görüntü alırmıyım...
  • alırsın
  • Arkadaşlar, burada kimsenin emeğine haksızlık yapmak istemiyorum. Sadece tüm sorumluluğu üzerime alarak firmware upgrade etmek, bozulan divx player'ımın yerine kullanabileceğim yeni bir cihaz edinmek istiyorum. Eğer bu 10.4 versiyonunu bir şekilde bulabilirsem bu cihazı satın alacağım. Bulabileceğim bir yer veya kişi var mı? Nasıl temin edebilirim? Teşekkürler...
  • monitörü bağlıyorum ancak görüntüyü bi türlü göremedim....

monitörün ışığı yanıp sönüyo sadece...?yardım edin...
  • slm ben monitorden cozum denemiş deilim ama once normal tvye bağlayıp oradan video ayarları kısmından monitorle cıkıs ile ilgili bi ayar var mı diye kontrol et istersen hdmi ozelligi de bu sekilde acılıyodu cunku
  • görüntü geldi sonunda

vga çıkış yaptım oldu ....
  • arkadaslar bu aleti teknosadan baska nerde bulabilirim?
    teknosadan alısveris yapmak istemiyorum.
    100 ytl den daha uygun satan bir yer var mı?

bu arada bu alet wmv, avi, mpeq dosyalarını oynatabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flo_Rida -- 26 Ağustos 2008; 15:15:44 >
  • bimeks,hepsiburada.com
  • iki gün yoktum bayaa laf eder olmuşsunuz ne kadar güzel.

Arkadaşım sen tecrübeliysen zaten bunu alonzoya ya da sidekicke söylersin onlarda şifreyi verir.

Niye burda artistlik yapıyorsunuz anlamıyorum ki. Bilinçsiz kullanıma karşı alınmış önlemler çoğu yoksa lisans ikinci planda eğer para pul derdine düşseydi bu arkadaşlar o kadar karşılıksız emek vermezlerdi.

Monitöre bağlayınca görüntü çıkışlarını kontrol ediniz orada ayarı olması lazım.
    Usb standart bilgisayarınızdaki usb ile aynı.
    Kart okuyucu mevcut.
    Geçenlerde 66ytl ye satılan yer var diyorlardı ama nedir ne değildir ayrıntılara bakmadm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Opt

iki gün yoktum bayaa laf eder olmuşsunuz ne kadar güzel.

Arkadaşım sen tecrübeliysen zaten bunu alonzoya ya da sidekicke söylersin onlarda şifreyi verir.

Niye burda artistlik yapıyorsunuz anlamıyorum ki. Bilinçsiz kullanıma karşı alınmış önlemler çoğu yoksa lisans ikinci planda eğer para pul derdine düşseydi bu arkadaşlar o kadar karşılıksız emek vermezlerdi.

Monitöre bağlayınca görüntü çıkışlarını kontrol ediniz orada ayarı olması lazım.
    Usb standart bilgisayarınızdaki usb ile aynı.
    Kart okuyucu mevcut.
    Geçenlerde 66ytl ye satılan yer var diyorlardı ama nedir ne değildir ayrıntılara bakmadm.

Arkadaşlar eskiden böyle şeyler olmazdı paylaşım ruhu gitti Yazılıma emek verenler bunu dağıtırlar veya dağıtmazlar onların bileceği iş. Ancak herkezin birbirine düşmesi birbirini suçlaması daha önce bu forumlarda olmayan şeylerdi. Biraz kendimize çeki düzen verelim lütfen

• arkadaslar bu alet ankara antares avm deki electroworld de 84 ytl ye dusmus,bir kac saat once gitme sansım oldu. 15-16 tane kalmıs ellerinde. esasında alacaktım ama memnun kalmama durumunda iade islemi yapmadıklarını soylediler, bu yuzden vazgectim.
    hala kararsızım dvd player konusunda. philips5980 e baktım,biraz pahalı geldi. yorumlarınıza acıgım. usb ve hdmi ozellikli bi player arıyorum. hometech e pek guvenemedim acıkcası, bi de iade olayının olmadıgını duyunca icime sinmedi...
  • klunkeğer 5980 e pahalı diyorsan hiç düşünmeden hometech alabilirsin. fiyatının üstünde bir performans sunuyor. yani 80 liraya beklediğinden çok daha fazlasını karşılar. daha fazla para vermene gerek yok bence, artık basit aletler bunlar çok daha komplikeleri çıktı (yüksek çözünürlüklü oynatabilen, hardiskli olan vs). o yüzden hometech uygun fiyatı ve iyi performansıyla tercih edilebilir.
  • Arkadaşlar, geçen gün hometech 567 alayım dedim satıcı bana HDMI girişlerinin sorunlu olduğunu, alanların da bu cihazı component girişlerini kullanmak üzere aldığını söyledi. Bu cihazı kullanıp da HDMI girişini kullanamayan, yada kullanıp da yeterli performans alamayan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.