Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılımı yapan kişinin izni olmadan, marifetmiş gibi "işte gerçek paylaşım" diyerek paylaşmak bence hiç de hoş bişey değil. Kendi alternatif bi yazılım yaparak paylaşıma açsa tamam ama bu şekilde çok yanlış bi durum.
  • Emek hırsızlığı bu. Yazılımı hazırlayan kişinin yazılımının korsan bir şekilde çalınmasıdır. Tek kelime ile ayıp. Kaldı ki bunun nedenleri uzun uzadıya açıklandı. Bunu yapan insanın da Aral Elektronik çalışanı olması muhtemeldir.
  • SELAM ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAŞILDIYSAM ÖZÜR DİLERİM AMA BU YAZILIMI GEREK DİĞER TARAFTA GEREKSE BU FORUMDA BEKLEYEN BİR SÜRÜ İNSAN VAR. VE BENDE BU İNSANLARDAN BİRİYİM. VE AYRICA BEN AKLIMDA HİÇ DVD ALMAK YOKKEN BURADA FORUMDA YAZILANLAR VE YAPILAN YORUMLAR KARŞISINDA FORUMA VE ÇALIŞANLARINA OLAN GÜVENİM SONUCU GİDİP HİÇ TEREDDÜT ETMEDEN GİTİİM ALDIM .BU ŞEKİLDE BU DVD Yİ ALAN BİR SÜRÜ İNSAN VAR .ACABA YALNIŞMI YAPTIIIIK.

BELKİ PROFESYONELCE DÜŞÜNEMEDİM AMA SONUÇTA BUNUN YAYINLANMASINDA YAPIMCININ FORUMU KULLANILMIŞ VE BUNUN ÜZERİNDEN PAYLŞAIM YAPILMIŞ.
    VE BURASIDDA PAYLAŞIM İÇİN YÖNETİLEN VE BİR SİTE OLMASI KONUMUYLA BU OLABİLİR.
    AYNI ZAMANDA DİKKATİNİZİ ÇEKERİM Kİ ; YAZMIŞ OLDUĞUM MESAJDA YAZILIMI YAPAN ARKADAŞIN EMEĞİNE SAĞLIK DİYE BİR KÜÇÜCÜKTE OLSA ONUN EMEĞİNİN KARŞILIĞI BU OLMASADA ONUN HAKKININ UNUTULMADIĞI GÖZETİLEREK BU MESAJI YAZDIM.

YAYINLLAYAN KİŞİNİN ARAL ELEKTRONİK ÇALIŞANI OLMASI MUHTEMEL ÇÜNKÜ BU FORUMDAKİ İLK MESAJI VE İLK MESAJI OLMASINA RAĞMEN SADECE YAZILIM LİNKİ VERİLMİŞ. VVE BASİT BİR YORUM YAPILMIŞ BU KONUDA HAKLISINIZ .

AMA HER ŞEYE RAĞMEN BEN BU CİHAZI BURADAKİ YORUMLARA VE YAPILAN GÜNCELLEME YAZILIMI ÇALIŞMALARINA GÜVENEREK ALDIIM VE AYNI ZAM ANDA İKİ ARAKADAŞAIMA DAHA ALDIRDIM. BURDA CİHAZI 79YTL VEYA 89 YTL GİBİ Bİ FİYATA ALANLAR OLURKEN BİZ TEKNOSADAN HİÇ KAYITSIZ 100 YTL YE ALDIK.

NEYSE ARKADAŞALAR BU TARZ BİR KONUDA YER ALMAK İSTEMEZDİM ÖÜZR DİLERİM .
    ALONZO USTANIN DA EMEĞİNE SAYGISIZLIK ETMEK İSTEMEDİM ONDAN ÖZÜR DİLERİM ÇOK ÜZGÜNÜM

• herkesden saklanan yazılım diğer sayfadaki demek. vay be, geç oldu ama sonunda şifresiz olarak nette. hayırlı olsun.deneyen var mı? gerçekten doğru yazılım mı?
  • Emek hırsızlığı dünyanın en ş*****iz işlerinden biridir.

Ve bu hırsızlığa prim verenlere akıl sır erdiremiyorum.

Yazık çok yazık kimseye birşey yapmaya değmez.

Hırsız çok nasıl olsa.

Ayrıca buna burda izin veren "sözde" yöneticilerede bravo.

Onlarda bu prime katılmış oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patience -- 12 Ağustos 2008; 9:48:25 >
  • firma çalışanı değilim, bnede şifreyi alamamıştım email attığım bir kişi bana adresi verdi.

timsah001 de ilk mesajı olması ilginç

bunun dışındaki yorumlarınız site sahibini ilgilendirir.
  • Evet çok doğru olmamakla birlikte bu cihazı kullanan iki grup arasındaki ayırım bitmiş oldu. Bu linki kullananlar yazılımda sorun olup olmadığını yazarlar umarım.
    Yazılımı çalanın değil ama (ne olsa bir gün biri şifreyi veya yazılımı verecekti), Alonzo'nun eline sağlık..
  • Arkadaşım buradaki ilk mesajım. Sonuçta her 2 forumda da yazılanları okuyorum. Ve Sidekick'den rica edince şifreyi aldım. Mesajları okuyunca olayın nerelerden nerelere geldiğini anlayabilirsiniz. Aral Elektronik çalışanları Alonso nun yazılımını izinsiz para karşılığı Hometech'lere yüklemekte ve bu nedenle aralarında anlaşmazlık çıkmış. Ve Alonso üstadın emeğinden para kazanan kişiler var ortalıkta. Buna rağmen Alonso üstad bunu karşılıksız yapmakta. Enayi yerine konmak var sonuçta. Kendinizi Alonso üstadın yerine koyun lütfen.
  • tamam da bunun çözümü insanlara şifreyi vermemek midir? parayla yükleyen Aral Elektronik çalışanları yine o yazılımı eninde sonunda ele geçirirler ve şifreye ulaşamayan kullanıcılar da gidip para vermek zorunda kalırlar yazılıma ulaşmak için. işin bir de bu tarafı var.
  • Sidekick sadece kendi yazılımının şifresini veriyor. Alonzo'nunkini vermiyor. Aral servisleri de ayıp etmiş doğrusu. Ancak tüme yakınını okumama rağmen ben bunu bilmiyordum.
    Bu linkteki yazılımı deneyen varmı? OK mi?
    16:9 yüklenince istendiğinde 4:3 üstüne yüklenebiliyormu?, ya da tersi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

tamam da bunun çözümü insanlara şifreyi vermemek midir? parayla yükleyen Aral Elektronik çalışanları yine o yazılımı eninde sonunda ele geçirirler ve şifreye ulaşamayan kullanıcılar da gidip para vermek zorunda kalırlar yazılıma ulaşmak için. işin bir de bu tarafı var.

Tahminimce kime güvenip kime güvenemeyeceklerini bilmiyorlar ve yazılım geliştiren onlar. Onlar buralarda olmayabilirlerdi de. Hiç uğraşmayabilirlerdi. Ne yapacaklarına kendileri karar verirler. Benim demek istediğim budur yoksa onları haklı çıkarmak değil. Yazılımlarını tüm forumlardan da çekerler ve kimse şifreli de olsa download edemez tüm emekler çöpe de gidebilir. Ve kimse bu konuda birşey diyemez.
  • Alonso ve Sidekick'e emekleri nedeniyle teşekkür ediyorum ama aradaki ayrımı onlar açısından düşünün. Aldıkları karar var ve bu karara en azından ben saygı duyuyorum. Emeğe saygı derken asıl onların emeğine çok saygı duyuyorum. 2 forumu da benim gibi baştan sona okusanız Alonso ve Sidekick üstadların geceyarıları attıkları mesajları görürsünüz.

Hala hatırlıyorum da Sidekick mesela bu akşam yazılım yükleyeceğim demiş. Dediği vakit o zamanın geceyarısı. Böyle emekler var bunların ardında bunu bilin istiyorum.

Herşeye rağmen elinize emeğinize sağlık üstadlar.
  • tabiki burda yapılan işte çok çok büyük bir emek söz konusu bunu da hiç kimsenin gözardı ettiğini sanmıyorum. ben sadece uygulamaya çalıştıkları sistemin (şifreyi herkese vermemek) yanlış olduğunu düşünmekteyim. illaki birileri çıkıp yayınlacaktı şifresiz halini bu kaçınılmaz birşey. bence kolay ulaşılabilir olması yapılan bu emek hırsızlığının önüne daha fazla geçerdi.
  • emek hırsızlığı adı üstünde hırsızlık adi bir suçtur.bunu yapan adamın tabii olarak şifreleme hakkı vardır.istediğine verir istediğine vermez.bunu bi şekilde ele geçirip public etmek iyi birşey değildir heralde.
  • quote:

emek hırsızlığı adı üstünde hırsızlık adi bir suçtur.bunu yapan adamın tabii olarak şifreleme hakkı vardır.istediğine verir istediğine vermez.bunu bi şekilde ele geçirip public etmek iyi birşey değildir heralde.

bunu yapan kişinin iyi bir şey yaptığını kimse söylemiyor zaten fakındaysan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 13 Ağustos 2008; 8:43:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: imsg

firma çalışanı değilim, bnede şifreyi alamamıştım email attığım bir kişi bana adresi verdi.

timsah001 de ilk mesajı olması ilginç

bunun dışındaki yorumlarınız site sahibini ilgilendirir.

Bir şekilde şifreyi eline geçirmişsin, sonrasında yazılımı şifresiz bir halde başka bir yerde yayınlamışsın, bu hakkını sana kim verdi. Bu ne saygısızlıktır, bu ne terbiyesizliktir. Senin ne emeğin varki bu yazılımda alenen yayınlıyorsun veya yayınlanan bir yerin adresini buraya yazıyorsun. Diğer forumda olan gelişmeleri tamamını okumadan, nasıl oluyorda kendi başına buyruk davranıyorsun, sen nasıl bir insansın.
    Bu forumlarda bu kadar saygı ve sevgi içinde olan bunca insana nasıl oluyorda böyle saygısızlık ediyorsun. Şimdi aklını başına topla mesajında yazmış olduğun link'i oradan sil, yoksa seninle yasal yollardan uğraşırım, neye uğradığına şaşırırsın. Buradaki ve diğer forumdaki saygı değer arkadaşlar için geliştirdiğim bu yazılımdan, bazı kendini bilmezlerin menfaat sağlama çabası içinde olmaları beni çok fazla rahatsız ediyor. Ayrıca ben ve benim gibi bu işleri gönüllü yapan diğer arkadaşların da hevesini kırıyorsun ve işte bu sebepten bunca saygı değer insana saygısızlık ediyorsun. Çünkü bir daha buna benzer paylaşımlar içine girmememiz için neden oluşturuyorsun.

Bu yazılıma, gerek bu forumda gerekse diğer forumda sahip çıkan, yapılan emeğe saygı duyan, mesajlarında teşekkür eden ve diğer bütün katılımcı bütün arkadaşlarımdan özür diliyor, hepsini ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum.

Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonzo -- 13 Ağustos 2008; 12:20:36 >

• yorum yapmıyorum mesaj silinmiştir
  • alonzo; senin emeğine sahip çıkanlar dediğin yazılımın şifresini yolladığın arkadaşlar.benim en büyük şüphem senin aral ile anlaşıp bu dvd playerı sattırma girişimin umarım insanları kandırmamışsındır.
  • quote:

alonzo; senin emeğine sahip çıkanlar dediğin yazılımın şifresini yolladığın arkadaşlar.benim en büyük şüphem senin aral ile anlaşıp bu dvd playerı sattırma girişimin umarım insanları kandırmamışsındır.

bu tamamen mantık dışı bir suçlama olmuş.
    bu dvd playerı alıp da memnun olmayanların oranı %10 u geçmez. sonuçda 80 lira civarı bir fiyatı var ve sergilediği performans fiyatının çok üstünde.
    insanları tanımadan böyle suçlamalar yöneltmek gerçekten çok ayıp. lütfen herkes lafını bilerek konuşsun.
  • durum benim dediğimi gösteriyor.yazılımı yayınladığı forumda aral ile anlaşmazlıktan dolayı vermediğini söylüyor.araldan bişey istedi demek yerine gelmeyince kullanıcıları böyle zor durumda bıraktı.ayrıca yine yazılımları yayınladığı forumda yazılım yüklenebilir halde duruyo ama şifre var,yani gösteripte vermemek gibi bişi oluyor madem şifreli sil açtığın konuyu hiç etik değil ayıp. yakında şifre için para talep ederse şaşmayın belki de ediyordur.
    sorrowfulbackgarlic bu çıkışınla sana yeni yazılımı gönderir merak etme böyle devam et sen.senin aklına tavsiyelerine ve yalakalıklarına ihtiyacım yok.senden mi öğrenicem nasıl konuşacağımı terbiyeni takın haddini bil.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.