Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mrvolkan

sanırım 200 yada 250 gb hardıskle bız denemısdık hardiski görmedi
    cok nadir 100 gb cıvarındakı hdd leri tanıyor olabılır
    ama takılmalar oluyormus

Ben 500 GB WD kullanıyorum gayet akıcı ve problemsiz suanda.....

bu arada Alonzo 10.4 sifresi ile ilgili herhangi bir bilgi bulamadım,
    yardımcı olacak olan babayigit varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galates -- 9 Eylül 2008; 10:32:47 >
  • Bazılarınız çok ayrıntıya iniyor arkadaşlar .

Araba almıyorsunuz tipik bir DVD Player,tek yapılacak olan yeni yazılımı yüklemek ve keyfinize bakmak,kılı kırk yaran sorulardan gına gelmedimi
  • Aldığım günden beri hiç bir güncelleme yapmadım. Aynen aldığım gibi duruyor. Arada çıkan gücellemeleri yapmadan direkt alonzo ile güncellesem sorun olur mu?
  • sorun olmaz..
  • Piyasada bu fiyata HDMi çıkışlı benzer özelliklere sahip bi tek bu cihaz var sanırım.??
    Bende daha önce premier dvd player vardı 6 ayda mort oldu...
    Bunu alsakmı yoksa 150 civarı verip HDMi çıkışlı bi LG veya Samsung mu alsak??
  • arkadaşlar HOMETECH dvd aldım birde 5.1 creztive t6060 modelini aldım
    ama link te resmini verdiğim kaplolar dan 3 tane aldım ama dvd ye nasıl bağlayacağımı resimli olarak gösterebilirmisiniz lütfen yoksa kafayı yicem bir haftadır uğraşıyorum ama hala bağlayamadım lütfen yardım şimdiden teşekkürederim yardımlarınız dan dolayı cevap bekliyorum

• herkezin aradıgı şifresiz yazılım biraz arayınca buldum....
    http://rapi*dshare.de/files/40435376/HDMI_DivX_567_Mod_10-4.rar.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: asso111

herkezin aradıgı şifresiz yazılım biraz arayınca buldum....
    http://rapi*dshare.de/files/40435376/HDMI_DivX_567_Mod_10-4.rar.html

arkadaşlar selamlar bi arkadaşım sagolsun bana hediye olarak HOMETECH DivX 765 serisi almış güncel yazılımını bir türlü bulamadım altyazılar karınca gibi. 567 için vermiş olduğunuz bu yazılımı ben 765 e yüklersem desteklermi yada 765 e uygun yazılımı nereden bulabilirim teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

sorun olmaz..

Cevap için teşekkür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugiboy

Piyasada bu fiyata HDMi çıkışlı benzer özelliklere sahip bi tek bu cihaz var sanırım.??
    Bende daha önce premier dvd player vardı 6 ayda mort oldu...
    Bunu alsakmı yoksa 150 civarı verip HDMi çıkışlı bi LG veya Samsung mu alsak??

Ben çok araştırdım. HDMI, VGA, USB ve SD/MMC özelliklerinin hepsini tek cihazda barındıran bir ürün daha bulamazsınız. Yok.
  • Bu alet UDF diskleri okuyormu acaba?
    Daha önce çektiğim ve içinde 2.18gblık bir filmi okudu. Herzaman nero kullanırım ve o diski iso yazmış olamam. (hatırlamıyorum açıkçası)
    Fakat şimdi içinde 2.34gblık film olan bir UDF disk yazdırdım ve bu diski şuan okumuyor. Her iki disktede kullandığım boş medyalar aynıdır.
  • E ne oldu şimdi. Firmanın yaptığı o kadar dalavereyi göre göre üç kuruşluk bir cihaza sahip olabilmek için el birliği ile altın yumurtlayan tavuğu kestiniz.
    Alonzo ve Sidekick bu güne 8-10, belki daha fazla cihazın yazılımını adam etti ve şifre mifre koymadan bizlerle paylaştı. Bu olay sadece bu cihazda yaşandığına göre elbet haklı bir sebep vardır diye düşünmek yerine, çirkefin bini bir para oldu.
    Ne olurdu yani üç kuruşluk menfaatlerinizi düşünmek yerine destek verseydiniz. Varsın bu cihazdan almayıverseydiniz, zaten hergün yeni bir cihaz çıkmıyor mu? Bir diğerinden alırdınız, ölmezdiniz.
    Bende bu cihaz yok, firmanın diğer forumdaki dalaverelerini görünce almadım, almam da.
    Alonzo yazılımı ile birlikte firmanın hemen cihaza zam yaptığından da(siz tüketicileri çok seviyor ya) haberiniz vardır umarım?
    Bu arada, geliştirilen aynı yazılımla, çok daha randımanlı çalışan, aynı özelliklere sahip ve bu cihazdan önce piyasaya çıkmış, çok daha ucuz fiyatlı iki adet cihaz daha olduğunu da belirteyim sizlere.
    İyi yaptınız arkadaşlar, iyi yaptınız, piyasaya çıkan yeni cihazların yazılımını artık bu bulunmaz cihazın firması sizin için geliştirir. Yok yaa siz kendiniz de kendiniz yaparsınız artık:)))
    Allah için şu forumda bu güzel paylaşımcı arkadaşların bir kerede bir yazılım geliştirdiklerini görmedik ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stentli -- 12 Eylül 2008; 2:43:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aaa

Bu arada, geliştirilen aynı yazılımla, çok daha randımanlı çalışan, aynı özelliklere sahip ve bu cihazdan önce piyasaya çıkmış, çok daha ucuz fiyatlı iki adet cihaz daha olduğunu da belirteyim sizlere.

Bu cihazlar hakkında bilgi verebilirmisiniz. Marka ve Modelleri Nedir, Nerde satılıyor ?
  • quote:

E ne oldu şimdi. Firmanın yaptığı o kadar dalavereyi göre göre üç kuruşluk bir cihaza sahip olabilmek için el birliği ile altın yumurtlayan tavuğu kestiniz.
    Alonzo ve Sidekick bu güne 8-10, belki daha fazla cihazın yazılımını adam etti ve şifre mifre koymadan bizlerle paylaştı. Bu olay sadece bu cihazda yaşandığına göre elbet haklı bir sebep vardır diye düşünmek yerine, çirkefin bini bir para oldu.
    Ne olurdu yani üç kuruşluk menfaatlerinizi düşünmek yerine destek verseydiniz. Varsın bu cihazdan almayıverseydiniz, zaten hergün yeni bir cihaz çıkmıyor mu? Bir diğerinden alırdınız, ölmezdiniz.
    Bende bu cihaz yok, firmanın diğer forumdaki dalaverelerini görünce almadım, almam da.
    Alonzo yazılımı ile birlikte firmanın hemen cihaza zam yaptığından da(siz tüketicileri çok seviyor ya) haberiniz vardır umarım?
    İyi yaptınız arkadaşlar, iyi yaptınız, piyasaya çıkan yeni cihazların yazılımını artık bu bulunmaz cihazın firması sizin için geliştirir. Yok yaa siz kendiniz de kendiniz yaparsınız artık:)))
    Allah için şu forumda bu güzel paylaşımcı arkadaşların bir kerede bir yazılım geliştirdiklerini görmedik ya.

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charliezy -- 12 Eylül 2008; 22:21:52 >

• quote:

E ne oldu şimdi. Firmanın yaptığı o kadar dalavereyi göre göre üç kuruşluk bir cihaza sahip olabilmek için el birliği ile altın yumurtlayan tavuğu kestiniz.

+1 tebrikler çok güzel yazmışsınız.

• Öncelikle aynı özelliklere sahip olduğunuz cihazlar nedir ? hdmi çıkışının bozuk olduğunu inatla söylediğiniz forumda size öncelikle hdmi özelliğini açmanız tavsiye edilmiş ? Merak edenler aaa adlı üyenin daha evvelden yazdığı forumlara bakabilirler.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=20099792

Benim ucuz yada pahalı ürün almam sizi niye bu kadar ilgilendiriyor anlamadım. Aynı şekilde Alonzoyu da ilgilendirmez. daha evvelden de söylendiği gibi yazılımı internet sitesinden çekseydi firmaya gerekli cezayı vermiş olurdu. Herhalde elinde koz olarak tutmak istedi.
  • bu aaa nın ne olduğu belli fırsat bulmuşken çaktırmadan firmaya giydirip,diğer modelleri !!!!!
    tavsiye ediyor ve maskesi düşüyor.

biz tüketiciler için şu bir gerçek ki fiyat performans olarak en iyi cihaz bu, en azından şu an için.
    yok orası sorunlu,yok burası sorunlu diyerek milleti yanıltmaya çalışıyorsunuz.

Güya alonzoyu savunuyorsunuz ama sizin amacınız belli...

Burda herşey sanal olduğu için millete atış serbest gibi geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSCeNT

quote:

Bu cihazlar hakkında bilgi verebilirmisiniz. Marka ve Modelleri Nedir, Nerde satılıyor ?

Üzgünüm marka ismi kesinlikle vermem, yoksa beni hemen bu firmaların temsilcisi ilan ederler.
    Satıştaki cihazları biraz dikkatli incelerseniz dediğim cihazları kolaylıkla farkedebilirsiniz. Yalnız dikkatimi çeken diğer iki cihazı nedense firmaları web sayfalarına koymamışlar. Hele bir tanesini internet üzeri mağazalarda hiç görmedim ama evkur ve bir mahalle arası mağazada gördüm. Üstelik çoktandır da piyasada imiş.
    Bir zahmet şu çok paylaşımcı arkadaşlar bulurlar artık.

• quote:

Orjinalden alıntı: ter77
    Benim ucuz yada pahalı ürün almam sizi niye bu kadar ilgilendiriyor anlamadım. Aynı şekilde Alonzoyu da ilgilendirmez. daha evvelden de söylendiği gibi yazılımı internet sitesinden çekseydi firmaya gerekli cezayı vermiş olurdu. Herhalde elinde koz olarak tutmak istedi.

Niye üzerine alındın anlamadım. Ben belli bir kişiye hitaben bir şey yazmadım ki.
    Ne alırsan al, bana ne.
    Diğer konuya gelince, sonuna kadar haklıydım ama bir yerde sıkıldım, bıktım, konuyu kapattım. Ne yapsaydım, işim yok yıllarca insanlarla forumlarda tartışsamıydım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stentli -- 17 Eylül 2008; 0:51:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyndgls
    bu aaa nın ne olduğu belli fırsat bulmuşken çaktırmadan firmaya giydirip,diğer modelleri !!!!!
    tavsiye ediyor ve maskesi düşüyor.

Tebrik ederim arkadaşım, çok güzel teşhis koymuşsun.

Maskem düştü.

İki tane firma hariç, diğer player üreticilerinin hepsine ortaklığım var.

Ben neymişim bea

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.