Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alonzo yazılımı ile birlikte firmanın hemen cihaza zam yaptığından da(siz tüketicileri çok seviyor ya) haberiniz vardır umarım?

demişsin sonrada ben ne karışırım diyorsun. Yani insanlara kazıkladınız diye laf atıp sonrada birşey yok diyorsun.

size gereken cevap yazılmış

msaltik adlı üyenin dediği gibi vidi vidileri okumak zorunda değiliz.

--------------------------------------------------------------------------------

yaw kardeşim senin işin gücün yok mu? bırak da insanlar doğru olanı görsünler siteden. kardeşim başka sitelere de "sakın bu playerdan almayın" diyen sen değilmiydin. şimdi özellikle seçtiğin kendi cümlenle insanları doğruya yönelten adam mı oldun. komedisin yaa.
    senin gibi vidi vidi edeceğime aldım elime kağıt kalemi player hakkında test edebildiğim kadar şeyi test ettim kendime görüşlerimi yazdım. fotoğraflar çektim koydum. o yazıyı da görmüşsündür heralde forumda. ama sen ne yaptın sadece kendinin, şu kadar adamdan sadece kendinin başına gelen bir durumdan dolayı "sakın almayın" yorumu yaptın. şimdi eğri otur doğru konuş. hangimiz forum mantığına daha uygun hareket ettik, hangimiz diğer kişilere daha faydalı olabildik. bi de madem HDMI çalışmıyo, böyle çok zoruna giden bi durum var. niye gidip illa bu üründen alıyosun. madem chipset'e önem verdin. koy verdiğin paranın üstüne azcık daha al sağlam bi player. ne yaptığını bilmez bi haldesin. çok ilginç. HDMI olayını da yarın deneyeceğim, çalışmayabilir sonuçta elektronik bi üründür. arızalı, ayıplı olanı denk gelmiş olabilir. ama öyle bişe olursa aynen kutusunda geri gönderirim, onlar da yenisini gönderirler. diyelim ki onda da sıkıntı oldu. o zaman da baktım sıkılıyorum para iadesi isterim. bu kadar basit. çok fazla zihin yoracak bi durum yok.
    bu arada dentist ile ahbaplık çavuşluk bişeler demişsin. kendisini tanımam ama daha uygar olarak bilgi alışverişi yapabildiğim birisi olduğunu söyleyebilirim. lütfen bu konunun işleyişini daha fazla bozma. millet senin vidi vidilerini okumak zorunda değil.

• nero 8 ile yazılmış udf diskleri okuması gerekiyor

quote:

Orjinalden alıntı: mrtem

Bu alet UDF diskleri okuyormu acaba?
    Daha önce çektiğim ve içinde 2.18gblık bir filmi okudu. Herzaman nero kullanırım ve o diski iso yazmış olamam. (hatırlamıyorum açıkçası)
    Fakat şimdi içinde 2.34gblık film olan bir UDF disk yazdırdım ve bu diski şuan okumuyor. Her iki disktede kullandığım boş medyalar aynıdır.
  • arkadaşalr 1 ay önce aldığım hometech567 cihazımı satmaktayım.Almak isteyen ilanıma bakabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_26588464/tm.htm
  • NTFS formatlı HdD leri okuyormu harici E sata ve usb 2 girişli hardisk aldım..
  • bu cihazı aldım, fakat ses sistemim yetersiz, bu cihaza uygun ses sistemi tavsiye edebilir misiniz?
  • valla 50 ytl. ye aldığım markasını bile hatırlamadığım 5+1 kullanıyorum ve sesi gayet iyi hemde tek kabloyla, bana sorarsan çok pahalı bir şeye gerek yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: wallace_son

bu cihazı aldım, fakat ses sistemim yetersiz, bu cihaza uygun ses sistemi tavsiye edebilir misiniz?
  • yalnızca Fat32 formatlı diskleri okur ;ntfs okuyan divx player şu anda yok

quote:

Orjinalden alıntı: ironman

NTFS formatlı HdD leri okuyormu harici E sata ve usb 2 girişli hardisk aldım..
  • bu oynatıcıyı olmak isteyen arkadaşlara şunu söylemek isterim. filmle altyazı dosyasının adının aynı olması gerekiyor. yukarıda bu konuda iki fikir var ama ben geçn hafta içinde bu oynatıcıdan aldım. güncellemesini de yükledim... güncellemenin de bu konuda bir yardımı yok. altyazı adı filmle aynı olmazsa açmıyor bu oynatıcı...

bilginize.
  • Arkadaşlar yanlışlıkla yazılım cdsi koymuşlar içine aleti uçurdu çocuklar, nasıl çözerim bu problemi bilen var mı?
  • en bastan yazılım yukleme islemini yapmanı oneririm. ayrıca ithalatcı firmanın sitesinden indirebilecegin yazılımı da kullanabilirsin.
  • Nero 8 ultra edition kurdum öyle yazdım gene UDF disk okumadı. Bilinmeyen disk dedi. Artık usbden izlicez. 8gblık usb bellek aldım. Şu her tür formatı okuyan aletler ucuzla yakında onlara takılırız.
  • 1-2 sayfa önce 10.4 yazılımı verilmiş. indirdim yükledim. çalışıyor. haberiniz olsun.

tamam emeğe saygı, anlıyorum ama nereye kadar. internetin ucu, bucağı, sınırı yok. bilgiye isteyen bir şekilde ulaşabiliyor.
    genede alonzo üstad. teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wallace_son

bu cihazı aldım, fakat ses sistemim yetersiz, bu cihaza uygun ses sistemi tavsiye edebilir misiniz?

bu cihazın bukadar çok kullanıcısı var, ses sistemi olan yok mu arkadaşlar,
    ses sisteminden memnun olan arkadaşlar yardımcı olunda alayım birtane.
    teşekkürler.
  • logitech z5500 tavsiye edrim.Bende var ikisi birden ortalığı yıkıyor.
  • Cihazın Harici Disklerle Uyumluluğu

Tüm testlerden sonra, Flash diskler ve harici HDD'lerle de denemeler yaptım. Toshiba, AData, Kingston ve markasız bir Flash bellekle yaptığım denemelerde, genelde aynı sonuçları aldım. 2GB diskin içerisine atılan 2 adet DivX filmi görebildi. Sorunsuz şekilde çalıştırdı. İlk aşamada filmleri çalıştırması 10-14 saniye arası sürüyor. Kingston belleklerde 14 saniye iken, Toshiba'da 10 saniye sürdü. 4GB belleklerde bu süre biraz daha uzadı. 4 GB belleğe yüklü film sayısı, yüklenme süresini değiştirmedi. Tek film yüklü olsa da aynı sürede açıyor, yüklü 5 filmden birini açarken de aynı sürede açıyor.

160GB WD Passport sürücüyü tanıdı. Filmleri oldukça hızlı bir şekilde açtı (6 saniye) ve sorunsuz çalıştırdı. 120Gb Mikrobox ve 100Gb Smartdisk de sorunsuz şekilde okundu. Harici HDD kutusuna takılmış 160GB Samsung 7200rpm disk de sorunsuz bir şekilde tanındı ve çalıştı. 500 GB HDD denendiğinde, tanımadı. Büyük ihtimalle 300Gb ve yukarısında sorun yaratabilir.

SD/MMC belleklerde de 2Gb ve 1Gb bellekleri sorunsuzca tanıdı. Filmleri yeterli hızda tanıdı, sorunsuz çalıştırdı. Resim ve mp3 dosyalarını da sorunsuzca çalıştırdı. SD belleğe kayıtlı mp4 dosyasını da çalıştırdı ve tam ekran oynattı. Çözünürlük düşük olduğundan, görüntü kalitesi oldukça kötüydü.

Arkadaşlar bende 160GB WD Passport disk denedim çalıştırmadı nedendir acaba disk ntfs formatında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emraheren -- 26 Eylül 2008; 15:09:37 >

• sizi sıkmaz isem 4 tane önemli sorum olucak:

1) philips 106 ekran plazma TV sahibiyim ve vestel 4500 player'im var..bu şekilde X bir divx film yada orjinal DVD izliyorum.. aynı divx yada DVD'yi homotech HDMI bağlantı ile izlediğimde arada fark ne kadar olucak?
    yani "vay bee" dedirticek mi yoksa " evet biraz daha net işte" mi diyeceğim?
    0-10 arası düşünürsek bu güzelleşme kaç puan alır sizce?

2) homotech ile unseen, prodoji gibi 2GB ve üstü divx filmleri takılmadan izleyebilir miyim? (.mkv izlemeyeceğim.)
    yüksek çözünürlük film diye bahsedilen bu 2GB üstü filmleri mi yoksa .mkv'ler mi?

3) USB'nin 1.1 olduğunu biliyorum..ben USB'den sadece 350MB'lık lost gibi dizileri yada arada sırada 700MB'lık film izleyeceğim.. takılma yapar mı yada herhangi bir sorun var mı?

4) cihazı aldığımda hangi sürüm yüklü olduğunu nasıl öğrenicem, kumanda kodu nedir ?

beni ikilemde bırakmayacak netlikte cevaplar gelirse ben de hemen ürünü alacağım..
    ilginize teşekkür ederim..

• quote:

Orjinalden alıntı: nek

sizi sıkmaz isem 4 tane önemli sorum olucak:

1) philips 106 ekran plazma TV sahibiyim ve vestel 4500 player'im var..bu şekilde X bir divx film yada orjinal DVD izliyorum.. aynı divx yada DVD'yi homotech HDMI bağlantı ile izlediğimde arada fark ne kadar olucak?
    yani "vay bee" dedirticek mi yoksa " evet biraz daha net işte" mi diyeceğim?
    0-10 arası düşünürsek bu güzelleşme kaç puan alır sizce?

2) homotech ile unseen, prodoji gibi 2GB ve üstü divx filmleri takılmadan izleyebilir miyim? (.mkv izlemeyeceğim.)
    yüksek çözünürlük film diye bahsedilen bu 2GB üstü filmleri mi yoksa .mkv'ler mi?

3) USB'nin 1.1 olduğunu biliyorum..ben USB'den sadece 350MB'lık lost gibi dizileri yada arada sırada 700MB'lık film izleyeceğim.. takılma yapar mı yada herhangi bir sorun var mı?

4) cihazı aldığımda hangi sürüm yüklü olduğunu nasıl öğrenicem, kumanda kodu nedir ?

beni ikilemde bırakmayacak netlikte cevaplar gelirse ben de hemen ürünü alacağım..
    ilginize teşekkür ederim..

1. Bende bu cihazdan henüz yok ama tam senin gibi 42 plazma sahibi bi arkadaşta deneme imkanım oldu. Genelde hiçbir türlü vay be dedirtmiyor hdmi bağlantısı ancak elinizdeki divxler yüksek bitrate ise fark kendini daha fazla belli ediyor. Ama asıl farkın orjinal dvd de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle dvd9 olanlar sizin eh işte tanımınızdan biraz daha iyi oluyor.

2. Mkv oynatmıyor ama bahsettiğiniz unseen prodji gibi büyük boyutlu kalite sunumlarda sorun yok. 720*576 sanırım üst çözünürlük avi dosyalarda. Misal 800*... waf sunumları oynatamadık.

3. Belki çok yüksek bitrateli dosyalarda yavaş bir usb bellekle tekleme yapabilir ama böyle bir durumla karşılaşmadım.

4. Sürümü bilmiyorum ama kendi yazılımı ile alonzonun 10.4 yazılımı arasında dağlar kadar fark var belirteyim.

Ekstra olarak belirteyim. Cihaz tuhaf bir şekilde altyazı ve film ismi farklı olan bazı dosyalarda sorun yaratmazken bazılarında altyazıyı göstermedi. oysaki her iki altyazıda aynı formatta idi. Bu seçiciliğe anlam verebilmiş değilim.

Bana sorarsanız bu cihaz bu paraya alınır diyebilirim. Bende panel ekran alınca sanırım bu aleti tercih edeceğim zaten. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

• quote:

Orjinalden alıntı: xantia

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. .

cihazı alacağım ve sonrasında izlenimlerimi aktaracağım...
    görüşmek üzere..
  • Arkadaşlar bende dvd divx player almaya niyetliyim ama kafam karışık orite mi alıyım yoksa bu markadanmı? 32"samsung lcd tv kullanıyorum dvd ve divx filmlerde ses, görüntü ve altyazı sorunu olmasın bana yeter.
  • Sandisk 8gb bellekten BR Rip Prodiji filmi izmeye çalıştım 10dk bekledi ve hala yükleyememişti sıkıldım vazgeçtim izlemekten. UDF diskte okumuyor şuan. Yeni yazılım yükleyince düzelicekmi şimdi bu UDF sorunu?
    Kendim yapıp bozarım diye korkuyorum servise götürsem onlar yaparmı?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.