Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır uğramıyordum buraya bir bakayım dedim. Pek bir hareket yok gördüğüm kadarı ile
  • artık su sürümler konusunda bi yardım edin...lcd tv me baglı hometech im ben ne yüklücem lütfen allah rızası için bi link atın da indirelim

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: trader32

artık su sürümler konusunda bi yardım edin...lcd tv me baglı hometech im ben ne yüklücem lütfen allah rızası için bi link atın da ****

saygılar

Google dan aratın yazılımı bulursunuz. Sır gibi saklanmasının bir anlamı yok
  • 10.2 yi mi kullanacagım..wakti zamanında bişiyler indirmiştim burda ama hatırlamıyorum..10.2 wide screen mi indircezzz ne yapcaz...devlet sırrı sanki

saygılar
  • Ya arkadaşlar bende babamın verdigi harçlıklarla 94 ytl biriktirip bu 567 aldım ama sadece iyi oldugunu okudum gerisini ise sonra farkettim,buna hiç bir yazılım yükleyemiyorum,nereden bulacagızki,servisi aradım 10 ytl istiyorlar onda tamam ama bana çok uzak servis,babam salmaz oda götürmez,ne olacak bu halimiz,ben cihazdan memnunumda sadece alt yazı olayını begenmedim,beyaz oldugu için beyaz sahnelerde okuyamıyorum,yoksa önemli degil,ama bazı sitelerde yazılımla gelen halinide begenmedim degil tabiikide,eger birileri bu yazılımı bana PM ile verirse ona çok büyük iyilik borcum olacak,yada bana izmirde bunu para ile yapacak dahi varsa para vermeyede razıyım bana bu yazılımı gelsin atsın taksi parasına kadar vermeye razıyım,o gün yemek ısmarlamada içinde
  • 10.4 lcd ile kullanıcaksan widescreen olanını, kare tüplü tv ile kullanacaksan normal versiyonunu yükleyeceksin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 6 Ekim 2008; 8:07:14 >
  • bulsak yükleyecegiz ama bulamıyoruzki yazılımı,dandik alt yazı ile idare edecegiz sanırım
  • Bu yazılım konusu da işin tadını kaçırdı. Tamam bir program yazmışsın anladık ama bu kadar havaya girip de devlet sırrı gibi herkesten gizlemenin, vermemenin anlamı ne anlamış değilim, bence çok yanlış

İşte bu yüzden Türkiye olarak bir adım ileri gidemiyoruz ya, birbirimizin ipini çekiyoruz. Yurt dışında olsa adam ya para ister ya da parasız verirdi, böyle tanıdık muhabbeti sadece bizde var zaten

Yazılımı geçenlerde temin ettim ancak hatalı mıdır nedir bilmiyorum cihaza yüklenmedi. Hata aldım, şimdi sorayım diyeceğim ama... kimden bir cevap gelecek ki !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakkan

Bu yazılım konusu da işin tadını kaçırdı. Tamam bir program yazmışsın anladık ama bu kadar havaya girip de devlet sırrı gibi herkesten gizlemenin, vermemenin anlamı ne anlamış değilim, bence çok yanlış

İşte bu yüzden Türkiye olarak bir adım ileri gidemiyoruz ya, birbirimizin ipini çekiyoruz. Yurt dışında olsa adam ya para ister ya da parasız verirdi, böyle tanıdık muhabbeti sadece bizde var zaten

Yazılımı geçenlerde temin ettim ancak hatalı mıdır nedir bilmiyorum cihaza yüklenmedi. Hata aldım, şimdi sorayım diyeceğim ama... kimden bir cevap gelecek ki !!!

valla aynı ya ben bunu 1 haftaya kadar geri verecegim,bana böyle afralı tafralı adamlar gelmez,yok vermemden etmemde,bilsem almazdım elim kırılsın,zorla parayı denk getirdim oda olmadı,bir arkadaş yazmış emege saygı,yazılımlar çalınmasın,yazılımı yapana saygı falanda,iyide bu türkiyede herkes örjinal yazılımmı kullanıyor herkesin bilgisayar programları korsan burada gelipte ahkam kesiyorlar insan buna katıla katıla gülüyor,ben önümüzdeki hafta karşıyakada servisine verecegim 10 ytl yaparım dedi,ben alonzo yazılımı varmış dedim tamam hallederiz ama bende cihaz 3 gün duracakmış dedi,bakacagım oraya gidebilirsem,ters yer bana,birde arayacagız bulacagız 2 dakikalık iş için 3 gün duracak keşke 20 ytl desede hemen alsam,

• arkadaşlar bu aletin 765i çıkmış. o aletede bu bahsettiğiniz yazılımlar yüklenebiliyor mu? bi kaç gün önce minton1013 aldım alt yazıları o kadar dandikdi ki sinir oldum geri verdim. aynı sorunu bunda da yaşamak istemiyorum. 765 benim işimi görür. benim uzun bi süre hdmi la işim olamyacak. bi yardımcı olun arkadaşlar...
  • 765 yeni çıkmadı, daha ucuz bir modeli.
    15 ytl fazla ver 567 modelini al derim,
    yazılım yükleniyor mu bilemiyorum.
  • önceki sayfalarda link vardı arkadaşlar !

Orjinalden alıntı: ali.gunduz

google da aratınca çıkıyor

sifresiz alonzo hometech 10.4

yazman yeterli

dediğini yaptığımda bu çıkıyor
  • 10.4 wide screen indircez hadi bıraktık sifreyi programın linkini weren bilem cıkmadı....yazılımcı arkadaslar parası neyse werecem tas catlasa 100ytl lik aletin yazılımı için kac lira istenirki..nokia tel bile alsan gittin mi 5e 10 a yazılım yüklenio:)
    ayıp artık ajanlık mı yapcaz sifreyi almak için
  • Arkadaşlar öncelikle herkese selam arkadaşım dvd player alacaktı donanımhabere bakıncada bu cihazda karar kıldık eminim bu sorular çok sorulmuştur ama bu bizim ilk cihaza versiyon yüklememiz olacak sorun olmazsa biraz ayrıntılı bir şekilde biz iki CAHİL bu cihaza nasıl yazılım yükler anlatabilir mi? İndirilebilecek en iyi yazılım nedir ayrıca ve nasıl ulaşabilirz bu yazılıma yardımcı olursanız çok sevinirim
  • arkadasım yazılım yüklemekte bişi yok ama yazılımı elde edende yok malesef.devlet sırrı mübarek
  • yazılım linki önceki mesajlarda verilmiş !!!

http://forum.donanimhaber.com/m_22935913/mpage_16/key_/tm.htm#26201295

mavi "bu" ya tıklamanız yeterli !
  • quote:

Orjinalden alıntı: wallace_son

765 yeni çıkmadı, daha ucuz bir modeli.
    15 ytl fazla ver 567 modelini al derim,
    yazılım yükleniyor mu bilemiyorum.

öyle yaptım kardeş. bende 567cilerdenim. :D hadi hayırlısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ter77

yazılım linki önceki mesajlarda verilmiş !!!

http://forum.donanimhaber.com/m_22935913/mpage_16/key_/tm.htm#26201295

mavi "bu" ya tıklamanız yeterli !

arkadaşım ne mavisi anlamadım nerede mavi var nereye tıklayacagız yardımcı olsanızda 1 haftalık magduriyetimiz bitse.
  • selamlar..

enteresan ve sinir bozucu bir sorunla karşı karşıyayım,
    Alanzo 10.4 sürümünü kullanan ustalarımdan yardım rica ediyorum:

cihazım kendi içinden çıkan HDMI kablo ile Philips 106 plazmaya bağlı..
    Audio CD, orjinal DVD, divx vs vs.. ne takarsam takayım TV sesi MONO olarak algılıyor..
    velhasıl cihazımdan STEREO ses alamıyorum..

TV'de bir arıza yok, zira dijitürk'e geçtiğim zaman ses modu STEREO olarak değişiyor ayrıca ses farkını da anlıyorum..cihazı HDMI'dan söktüm ve yalnızca scart'tan bağladım, ses yine mono.. diyebilirsibiz ki, arkadaki L/R çıkışlarını kullanarak anfiye bağla..öyle bir şansım yok maalesef, ayrıca olsa bile neden MONO ses aldığımı bilmek istiyorum..cihazın setup'unda ses ve HDMI ayarları sekmesinde bazı seçenekler var, hepsinle oynadım ama bir türlü düzeltemedim;

velhasıl cihazım HDMI ile TV'ye bağlı ve ben MONO ses alıyorum, nasıl STEREO yapabilirim?
    umarım cihazın çıkışı arızalı değildir, hem HDMI'da hem de scart'ta aynı sorun olması tuhaf geldi bana..

ilginize şimdiden teşekkür ederim....

• arkadaşlar.hometech-567 nin beyezından almayı düşünüyorum.ama bir yerde beyazlara yazılım yüklenemiyor diye duydum.bu doğrumu acaba.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.