Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bende dvd divx player almaya niyetliyim ama kafam karışık orite mi alıyım yoksa bu markadanmı? 32"samsung lcd tv kullanıyorum dvd ve divx filmlerde ses, görüntü ve altyazı sorunu olmasın bana yeter.

errayn ikisi arasında kesinlikle hometech tercihin olsun hiç düşünme bile bence..
    son yazılımı yüklersen eğer altyazıları film ile aynı yapman gerekiyor bunun dışında hiçbir sorun yaşamazsın..görüntü konusunda gayet başarılı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

quote:

Arkadaşlar bende dvd divx player almaya niyetliyim ama kafam karışık orite mi alıyım yoksa bu markadanmı? 32"samsung lcd tv kullanıyorum dvd ve divx filmlerde ses, görüntü ve altyazı sorunu olmasın bana yeter.

errayn ikisi arasında kesinlikle hometech tercihin olsun hiç düşünme bile bence..
    son yazılımı yüklersen eğer altyazıları film ile aynı yapman gerekiyor bunun dışında hiçbir sorun yaşamazsın..görüntü konusunda gayet başarılı..

Bilgisayarımdaki divxler zaten altyazıyla aynı onda sorun olmazda, bu yazılım yükleme işi nasıl oluyor hiç bir bilgim yok?
  • Bir forumda Nero'dan UDF formatını manuel seç diye bir bilgi okudum. Kitapçığında hangi udf formatı olduğunu bulamadım. Bilen biri varmı yoksa 6 udf formatını deneyip yanılarak öğrenmek durumunda kalacağım.
    USB Bellekten DVD kalitesindeki Mpeg2 videoları donarak oynatıyor onuda ekleyeyim.
  • hometech'imi aldım sonunda.. malum yazılımı bir şekilde buldum ve yükledim..hepimizin kopya windows kullandığı bir ortamda lisansçılığı savunmayacağım.. sonuçta bizim için uğraşan alanzo'ya teşekkürü borç bilirim.. cihazda hiçbir sorun yok.. altyazı, USB, kart sorunsuz çalışmakta.. kozyatağı carrefour'dan 89YTL'ye alındı.. tereddütte kalan arkadaşlara tavsiye ederim..
  • Chazı aldım herşeyi çalışıyor bir sıkıntı yok.bende vestel 4550 divx player vardı,onun yerine kullanacağım cd yazmaktan bıktım çünkü.yalnız bir sorunum var.usb flash diski görüyor.ama ne samsung 7200,, 200 gb fat32 harddiski nede sırf yine bu iş için aldığım 160 gb philips fat 32 hd yi görmüyor ---waiting diyo bekliyor.öylece kalıyor.ne yapacam şimdi.pmagic yerine disketlemi format atamlıyım.samsungda harici güç beslemesi var.philipsde yok.samsung beslemeyi takınca zaten tv karıncalanıyor.phlipse 5v dc adaptör alıp takmadığım kaldı.başka yapacak birşeyim yok.bu alonzo yazılımını yüklesem faydası olurmu.yok olmaz diyorsanız bu alonzo yazılımı ne için saygılar............
  • Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. belki yeri burası değil ama, hometech 567 ile philips 5980 arasında kararsız kaldım. bu konuda tavsiyelerinizi alabilirmiyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: neville

Arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. belki yeri burası değil ama, hometech 567 ile philips 5980 arasında kararsız kaldım. bu konuda tavsiyelerinizi alabilirmiyim...

5980 i boşver 5990 al
  • Merhaba,
    160 GB lık hardiski playera bağladığımda divx filmler ara takılıyor (sanki cd çizikmiş gibi) bu sorunu yaşayan veya çözen var mı? hardiskin 32 gb tını fat32 yaptım.
    teşekkürler.
  • dun akşam bir dc adaptor aldım denedim yine olmadı.bende elimde olan ve izlemediğim (sırf bu cihazı beklemiştim) filmleri data olarak dvd ye yazdım.Bir baktım açmadı (bilinmeyen disk biçimi dedi) .ee ne olacak şimdi.tabiki vestel divxplyerimi taktım.ve hulk ile iron manı, iron man 2.17 gb ve tek part idi.izledim.alanzo yazılımı atarsam dvd ye 5-6 film atıyorum.bunları izleyebilirmiyim.bari bunu yapabilsin.bence hiç de anlatıldığı gibi bir cihaz değil.üzerine bazı fonsiyonlar ilave edilmiş.ama bunlar çalışmıyorki :) .yani sahte bir dvd player bu.yok fat 32 yok harici besleme.ses sorunlu.neyin reklamı ya bu.Bakın imalatcı yada ithalatcı firmalar.biz film severlerin hepsinin elinde dvd-divx player var zaten.bize usb si ntfs fat32 yi destekleyen.5+1 optik sesi,300 mb filmleri dahi gösteren.filmlerin alt yazılarının filmin içinde olmayan.500 gb disklerde bile takılmadan oynayan. 1 gb flash diskte bile takılıyoda bu meret :) bir cihaz yapın yada getirin ya.ne bu bayram sadakasımı topluyorsunuz bizden.var bunlar çalışıyor diye piyasaya cıkıyorsunuz.ama yok kardeşim çalışmıyor.bu cihazı alacaklara nasihat olsun bu kardeşim.

• quote:

Bilgisayarımdaki divxler zaten altyazıyla aynı onda sorun olmazda, bu yazılım yükleme işi nasıl oluyor hiç bir bilgim yok?

yazılım yükleme gayet basit yazılımı bir cd ye yada usb ye atıp dvd playera takıosun bir iki tuşa baısnca güncelleniyor gayet basit önceki sayfalarda anlatılmıştı tam olarak..1-2 dakikalık bi olay..
  • Bu cihazda kullanılan chip nedir? Bilen var mı?
  • mtk
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray_dogu

dun akşam bir dc adaptor aldım denedim yine olmadı.bende elimde olan ve izlemediğim (sırf bu cihazı beklemiştim) filmleri data olarak dvd ye yazdım.Bir baktım açmadı (bilinmeyen disk biçimi dedi) .ee ne olacak şimdi.tabiki vestel divxplyerimi taktım.ve hulk ile iron manı, iron man 2.17 gb ve tek part idi.izledim.alanzo yazılımı atarsam dvd ye 5-6 film atıyorum.bunları izleyebilirmiyim.bari bunu yapabilsin.bence hiç de anlatıldığı gibi bir cihaz değil.üzerine bazı fonsiyonlar ilave edilmiş.ama bunlar çalışmıyorki :) .yani sahte bir dvd player bu.yok fat 32 yok harici besleme.ses sorunlu.neyin reklamı ya bu.Bakın imalatcı yada ithalatcı firmalar.biz film severlerin hepsinin elinde dvd-divx player var zaten.bize usb si ntfs fat32 yi destekleyen.5+1 optik sesi,300 mb filmleri dahi gösteren.filmlerin alt yazılarının filmin içinde olmayan.500 gb disklerde bile takılmadan oynayan. 1 gb flash diskte bile takılıyoda bu meret :) bir cihaz yapın yada getirin ya.ne bu bayram sadakasımı topluyorsunuz bizden.var bunlar çalışıyor diye piyasaya cıkıyorsunuz.ama yok kardeşim çalışmıyor.bu cihazı alacaklara nasihat olsun bu kardeşim.

Kaliteli markaları alın.. Bu paraya bunca fonksiyon ülkemizde çok bile .. Yazılım geliştirmeseler 50 YTL den bir kuruş fazla etmez. Yurt dışında bu tip cihazlar 30-40 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 29 Eylül 2008; 20:39:03 >

• Bende memnuniyetimi kaybetmeye başlıyorum. UDF disk sorununu bir türlü çözemedim. CDBurnerXP diye bir program indirdim onunla yazdım 2gbtan büyük filmi. Bu sefer filmlerden 2gbtan büyük olanının sesini açmadı. USB'den zaten okumuyor. Keyfimi kaçırdı valla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtem

Bende memnuniyetimi kaybetmeye başlıyorum. UDF disk sorununu bir türlü çözemedim. CDBurnerXP diye bir program indirdim onunla yazdım 2gbtan büyük filmi. Bu sefer filmlerden 2gbtan büyük olanının sesini açmadı. USB'den zaten okumuyor. Keyfimi kaçırdı valla.

Tavsiye markan varmı,,beni cd yazmaktan kurtaracak,hd ile çalışan dr.power
  • ürün iyi ben memnunum sadece hdmı baglamak zor oldu ama genel anlamda iyi
    EGER HDMI INIZ YOKSA HİÇ Bİ İŞE YARAMAZ BU MAKİNE

42LG5000 KULLANIYORUM YA SİZE BİŞEY SORCAM... LCD DE İYİ Bİ GÖRÜNTÜ ALMAK İÇİN HDMI ÇIKIŞLI UYDU ALMAK GEREKLİ ONUN YERİNE SERVİS LCD Yİ KURARKEN Bİ KABLO SATIYO VE O KABLOYU TAKINCA GÖRÜNTÜ BAYA Bİ DEGİŞİYO LCD LER İÇİN SİZCE NE YAPMALIYIM ALMALI MIYIM?? ŞU AN GÖRÜNTÜ ÇOK KÖTÜ GELİYO LCD KULLANAN VARSA BANA YARDIM ETSİN SİZ KULLANIYO MUSUNZ??????

• Arkadaşlar ben D&R mağazasından HOMETECH DivX 567 ürününü 90 YTL ye aldım.
    Bugüne kadar çeşitli formatlarda indirdiğim bütün filimler gayet iyi bir şekilde çalıştı.
    Sadece Recep İvedik filmi donuk donuk gösterdi onuda filmin formatını değiştirerek çalıştırdım.
    Ürünü JVC 42'' LCD TV 'ye HDMI çıkışla bağlantısını yaptım.
    Filim kalitesine , formatına görede güzel gösteriyor.
    GELELİM SORACAĞIM SORUYA ???????
    Ürünü Tv ye bağladığımda ilk gösterdiği aral.com.tr diye bir görüntü , Bu adrese girdim ve bu adresde
    http://www.aral.com.tr/elektronik/divx567.zip
    diye bir yazılım var.
    Diğer tarafdan da bu forumda sürekli ismi bahsedilen Alanzo yazılım var.
    Bu DVD nin eğer firması yada distiribütürü ARAL sa biz bu durumda firmanın kendi orjinal yazılımını
    http://www.aral.com.tr/elektronik/divx567.zip adresinden yüklememiz gerek miyor mu?
    Haa eğer Alanzo yazılımı daha iyi bir yazılım ve bu DVD dede eğer sorunsuz bir şekilde çalıştırıyorsa ozaman
    başka.
    Kısacası biz hangi yazılımı yüklememiz gerekiyor?
    NOT:Ben Homotech DVD almaya Ankaradaki büyük elektronik mağazaların hepsini gezdikten ve internetten iyice araştırdıktan sonra almaya karar verdim.
    DVD almayı düşünen önce USB ve kart okuyucu ve HDMI çıkışı va mı ? diye araşltırma yapsın .
    Bunuda uygun fiyata sadece HOMOTECH DivX 567 de bulabilir.
    Saygılar..........

• quote:

Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

Bu konuda kafam karıştı.Voxline kullanıcı olarak tüm divxlerimi altyazısı farklı olsa da açan bir cihaz kullandım.Şimdi hometech alırsam altyazıları aynı isimle olmadığı için görmeyecek mi?

Yoksa son yazılımı yüklediğim de bu sorun ortaya çıkacak?Anlamadım.Peki neden böyle bir uygulama yapıldı anlamadım.O zaman son yazılımı yüklemeye ne gerek varki?Madem film altyazıları aynı olması gerekiyorsa?
  • ducatine,

eğer alonso yazılımını yüklerseniz alet baya değişiyor yeni menuler, ayarlar, ekranlar geliyor..özellikle altyazı konusunda birçok seçenek şahsen benim için önemliydi fontlar, renkler vs.. ama sizin için çok önemliyse altyazı ve film aynı olmadığında da kendiliğinden göstermesi o sizin kişisel tercihinizle alakalı yüklememelisiniz..yada alonson yazılımın başka sürümlerinde altyazı ve film adnın aynı olmasına gerek olmayabilir onun hakkında bir bilgim yok ama vardır öyle bir sürümü diye düşünüyorum..

göhan çevik,

alonso yazılımıyla aralın kendi yazılımı kıyaslanmıyacak kadar farklı..aral yazılımında hiçbir şey yok diyebilirim. gönül isterdiki aleti saattıktan sonra gerekli desteği verselerdi..ama pek salladıklarını düşünmüyorum yazılım konusunda özellikle hiçbir geliştirme yapılmıyor.
    alonso yazılımı ile ise baya gelişmekte cihaz.tabi alonso yazılımını yüklerseniz cihaz garanti kapsamından çıkıyor. alonso yazılımı ile herşey sorunsuz çalışıyor değişen tek şey altyazı ve filmin adının aynı oldugunda otomatik açıyor altyazıyı tabi gelen extra özellikler haricindeki tek fark bu..

• quote:

Orjinalden alıntı: eray_dogu

quote:

Orjinalden alıntı: mrtem

Bende memnuniyetimi kaybetmeye başlıyorum. UDF disk sorununu bir türlü çözemedim. CDBurnerXP diye bir program indirdim onunla yazdım 2gbtan büyük filmi. Bu sefer filmlerden 2gbtan büyük olanının sesini açmadı. USB'den zaten okumuyor. Keyfimi kaçırdı valla.

Tavsiye markan varmı,,beni cd yazmaktan kurtaracak,hd ile çalışan dr.power

HDMI için philips 5990 , sade bir divx player için philips 3260 veya 3264 her 3 modelde USB 2.0 ve hard disk ten rahatbir şekilde film seyredilebiliyor. forumdan diğer özelliklere bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 4 Ekim 2008; 17:03:06 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.