Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hometech ve WD 160 GB yi birlikte sorunsuz kullanıyorum. Hometech' i ben de D&R dan aldım fakat sorun yaşamadım. Şanssızlık herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archi 67

Hometech ve WD 160 GB yi birlikte sorunsuz kullanıyorum. Hometech' i ben de D&R dan aldım fakat sorun yaşamadım. Şanssızlık herhalde.

saol kardeş bende almayı düünüyorum fat32 mi yaptınız acaba?

d&r dan kaç günde gelsi size. yani ne zaman verdiniz ne zaman geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunerozcan -- 8 Temmuz 2008; 18:13:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Yazılım güncellemesi yapmak bence şart. Çünkü alet mükemmel oluyor. Yazılım güncellemesini doğru yaparsanız bozulma ihtimali yok. Güncelleme esnasında elektrik giderse bozulabiliyor alet. UPS varsa sizde, güncelleme yaparken ona bağlayın. Sorun kalmaz.

dün bu mesajı görmeden yazılım güncellemesi yaptım.bugün de sizin bu yazdıklarınızı yazmak için girdim ama siz çoktan yazmışsınız. yani kesinlikle yapılması şart makina resmen çağ atlıyor.o cd kapağının dışarda olduğu 1 dk zor geçti korktum ama şimdi alet süper oldu.

dostum hangi sürümü yükledi. süper yapan sürüm 10.3 mü 10.4 mü

• Merhaba arkadaşlar ben de maalesef Piranha mağduruyum.Alalı henüz birkaç ay olduki makine artık hiçbir cdyi okumuyor.Az çok okuyordu ancak optik temizleme cdsi ile temizleyeyim dedim artık hiçbirşey okumuyor:D Bu nedenle ben de Hometech almaya karar verdim.Birkaç gün içinde alacağım ancak birşey kafama takıldı.Açılan konuyu okudum güzelce makine çok hoşuma gitti ve yazılım güncellemesiyle daha da harika olacağı kanısındayım.Bu konuyla alakalı olarak makineyi aldığımda sorunsuzca kullanacağım yazılımın versiyonu nedir acaba? Bana sıkıntı yaratmayacak,yazı fontu ideal,setupla ilgili sorunların ortadan kalktığı yazılım hangisi yani?? 84 ekran tüplü beko televizyon kullanıyorum ancak arasıra 82 ekran plazmada da kullanmam gerekiyor.Bunuda gözönünde bulundurarak yardımcı olursanız sevinirim.Kolay gelsin herkese..
  • quote:

Hometech ve WD 160 GB yi birlikte sorunsuz kullanıyorum. Hometech' i ben de D&R dan aldım fakat sorun yaşamadım. Şanssızlık herhalde.

Selam,
    Harddiskiniz 2,5" mi yoksa 3,5"mi? Yani adaptörü var mı yok mu?

Saygılarımla,
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih_celik

quote:

Selam,
    Harddiskiniz 2,5" mi yoksa 3,5"mi? Yani adaptörü var mı yok mu?

Saygılarımla,

WD 160 adaptörsüzdür. harici disk yani
  • bu son yazılım olayı noldu hala şifre ilemi dağıtılıyor?
    bu şifreyi temin etmek için ne yapmak lazım?
    temin etmek çokmu zordur?
    birde bu cihaza çağ atlatan yazılım hangi sürüm pek takip edemedimde :(
    merterdeki migrosta bulabilirmiyim bu cihazı?
    teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: smoker_1979

bu son yazılım olayı noldu hala şifre ilemi dağıtılıyor?
    teşekkürler...

araştırmak lazım nerde bulman konusunda. ama internetten alıcam dersen Buradan bakabilirsiniz.

bu yazılımı buradan tıklayarak siteye üye ol ve o konuda ki alonzo kardeş ten şifreni al. bende bu hometech cihazından alıyorum. daha gelmedi gelicek yakında inşallah.

saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: gunerozcan

quote:

Orjinalden alıntı: smoker_1979

bu son yazılım olayı noldu hala şifre ilemi dağıtılıyor?
    teşekkürler...

araştırmak lazım nerde bulman konusunda. ama internetten alıcam dersen Buradan bakabilirsiniz.

bu yazılımı buradan tıklayarak siteye üye ol ve o konuda ki alonzo kardeş ten şifreni al. bende bu hometech cihazından alıyorum. daha gelmedi gelicek yakında inşallah.

saygılar...

teşekkürler..
    elden bulabilirsem elden almayı düşünüyorum migrosa felan bakcaam..
    senin cihazda hayırlı olsun şimdiden

• teşekkürler...
  • quote:

saygılar...

Diğer foruma yeni üye olanlar ya da olacaklar.. Orada yazılım güncellemesi yapan arkadaş bir takım haklı sebeplerden dolayı maalesef yeni üyelere şifre vermiyor..Bilginize...

• quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

saygılar...

Diğer foruma yeni üye olanlar ya da olacaklar.. Orada yazılım güncellemesi yapan arkadaş bir takım haklı sebeplerden dolayı maalesef yeni üyelere şifre vermiyor..Bilginize...

çok iyimi yapıyor matah bir şey gibi burnu havada galiba o arkadaşın

• rica ederseniz verirler. acele etmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunerozcan -- 10 Temmuz 2008; 9:11:03 >
  • cihazı yeni alıp yazılım bekleyen arkadaşlar.yazılım şifresi şimdilik verilmiyor.şimdilik diyorum çünkü ilerisi belli olmaz.ilk olarak firmanın yazılımını yükleyin,ama zaten beyenmeyeceksiniz.o nedenle firmaya ısrarla "forumdaki yazılımı" istiyorum diyeceksiniz.olumsuz yanıt almanız büyük olasılık.çinden gelecek meşhur yazılımı beklemeniz gerekecek.belki forumdaki yazılımdan bişeyler kapmış olabilirler.

şifre verilmemesinin sebebi oldukça önemli arkdaşlar.firma ile yaşanan sorun nedeniyledir bu durum.

kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losthan -- 10 Temmuz 2008; 10:13:10 >
  • 10.1 şifresiz yayınlanmıştı sanırım hatta bu başlıkta buldum diye hatırlıyorum.10.4, 10.1 den ne kadar gelişmiştir bilemem ama 10.4 için o kadar da uğraşmaya gerek yok bence 10.1 çok çok yeterli.
  • bende aldım bu cihazı yarın gelecek kargoda teknosadan aldım.Alonzo da saolsun yeni yazılım konusunda yardımcı oldu.
  • arkadaşlar bu cihazı yeni aldık ve samsung plazma tvde kullanıyoruz. ayarlarında hdmi özelliğini açtım ama 720p 1280x544 çözünürlüğündeki bir dosyayı onatamadı. resolution not supported diye bir hata verdi ve sadece ses geldi görüntü gelmedi. ayrıca başka bir mp4 dosyasını da codec not supported diyerek oynatmadı. yardımlarınızı rica ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: boo

arkadaşlar bu cihazı yeni aldık ve samsung plazma tvde kullanıyoruz. ayarlarında hdmi özelliğini açtım ama 720p 1280x544 çözünürlüğündeki bir dosyayı onatamadı. resolution not supported diye bir hata verdi ve sadece ses geldi görüntü gelmedi. ayrıca başka bir mp4 dosyasını da codec not supported diyerek oynatmadı. yardımlarınızı rica ederim

cihazın maksimum oynatabileceği çözünürlük 720 x 576 dır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakaboli

quote:

arkadaşlar bu cihazı yeni aldık ve samsung plazma tvde kullanıyoruz. ayarlarında hdmi özelliğini açtım ama 720p 1280x544 çözünürlüğündeki bir dosyayı onatamadı. resolution not supported diye bir hata verdi ve sadece ses geldi görüntü gelmedi. ayrıca başka bir mp4 dosyasını da codec not supported diyerek oynatmadı. yardımlarınızı rica ederim

bu durum sadece bu alete mi özeldir yoksa bu tip aletlerde genel olarak desteklenen çözünürlük bu mudur?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jakaboli

quote:

bu durum sadece bu alete mi özeldir yoksa bu tip aletlerde genel olarak desteklenen çözünürlük bu mudur?

normal dvd playerların hepsi bu çözünürlüğü destekler.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.