Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Anadolu

aman ne değerli yazılımmış arkadaş. sonuçta forum burası. paylaşım amacını gütmesi gerek. bu arada neden görmedi acaba flashları?

quote:

Orjinalden alıntı: electro2001

Bende chazı yeni aldım aranıza katıldım.

Bir arkadaşta aynı sorunu yaşamış Corsair 2GB flash diski görmedi, 3 parça halindeki WD 160GB Passport'u da görmedi, ama tek parça yapsam göreceğini umut ediyorum. Görmesini beklemediğim OCZ 8GB SDHC hafıza kartını denedim onuda görmedi. Bunlar dışında cihaz gayet güzel, fiyat performans olarak zaten açık ara bir numara!

Son olarak alonzo'nun yeni yazılımını (10.3) arıyorum ama kimse vermiyor.

Bırak da buna yazılımı yazan kişinin kendisi karar versin

• Bir sorum olacak. Bu player in adı Divx Dvd player ve yüksek çözünürlükte video upscaling de yapıyor peki orjinal HD-DVD video gösterebiliyor mu? Bir yerlerde yazıyordur muhtemelen ama kaçırdım herhalde. Speclerinde yazmıyor böyle bir şey. Ben gösteremiyor gibi anlıyorum. Bu da saçma geldi bana. Madem bu kadar yüksek çözünürlüğe çıkabiliyor... Okuyan lensin mi farklı olması gerek acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhatsukrurende

Bir sorum olacak. Bu player in adı Divx Dvd player ve yüksek çözünürlükte video upscaling de yapıyor peki orjinal HD-DVD video gösterebiliyor mu? Bir yerlerde yazıyordur muhtemelen ama kaçırdım herhalde. Speclerinde yazmıyor böyle bir şey. Ben gösteremiyor gibi anlıyorum. Bu da saçma geldi bana. Madem bu kadar yüksek çözünürlüğe çıkabiliyor... Okuyan lensin mi farklı olması gerek acaba?

Maalesef HD-DVD okuyamıyor.Bu hem donanımsal hemde yazılımsal bir durum.
  • 1 hafta önce aldım ben de yazılım güncellemesini yapıp yapmamakta kararsız kaldım.işlemleri gerektiği gibi yapsak da bozulma ihtimali var mı?yeni aldım şimdi direk çöpe gitsin istemiyorum ama güncellemesem de sürekli aklımda kalcak delircem ha.
  • Yazılım güncellemesi yapmak bence şart. Çünkü alet mükemmel oluyor. Yazılım güncellemesini doğru yaparsanız bozulma ihtimali yok. Güncelleme esnasında elektrik giderse bozulabiliyor alet. UPS varsa sizde, güncelleme yaparken ona bağlayın. Sorun kalmaz.
  • voxline dvd 933 ve hometech 567 kullananlar hangisini tavsiye eder?voxline dan iyi bir cihaz ise almayı düşünüyorum.voxline çok iyi bir cihaz hometech voxline dan iyi ise olağanüstü bir cihaz demektir.voxline da beğenmedeğim özellikler sinemaskop gösterim,bu playerda mevcut mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Yazılım güncellemesi yapmak bence şart. Çünkü alet mükemmel oluyor. Yazılım güncellemesini doğru yaparsanız bozulma ihtimali yok. Güncelleme esnasında elektrik giderse bozulabiliyor alet. UPS varsa sizde, güncelleme yaparken ona bağlayın. Sorun kalmaz.

dün bu mesajı görmeden yazılım güncellemesi yaptım.bugün de sizin bu yazdıklarınızı yazmak için girdim ama siz çoktan yazmışsınız. yani kesinlikle yapılması şart makina resmen çağ atlıyor.o cd kapağının dışarda olduğu 1 dk zor geçti korktum ama şimdi alet süper oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakssavar

voxline dvd 933 ve hometech 567 kullananlar hangisini tavsiye eder?voxline dan iyi bir cihaz ise almayı düşünüyorum.voxline çok iyi bir cihaz hometech voxline dan iyi ise olağanüstü bir cihaz demektir.voxline da beğenmedeğim özellikler sinemaskop gösterim,bu playerda mevcut mu?

voxline ın bu kadar güzel yazılım güncellemeleri var mı bilmiyorum ama hometech yazılım güncellemesinden sonra gerçekten güzel oluyor.Bence şuan bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi player.
  • Mağazada yaptığım testte, WD 1 TB Harici Harddiski görmedi.
  • sanırım bu cihaz sadece usb den çalışanları görüyor yani adaptör ile güç almayan harci diskleri görmüyor. sanırım bende tam bilmiyom yeni alıcam inşallah. testlerini paylaşıcam burada...
  • D&R'dan Hometech Alacaklar Bunu Okusun !!!

Bende geçen hafta Salı günü Hometech 567 sipariş ettim.
    Çarşamba günü öğleden sonra Havaleyi yaptım.
    Perşembe günü Müşteri Hizmetlerini aradım Siparişm Halen Onaylanmamış gözüküyor dedim,akşama doğru onaylanır dediler.
    Cuma günü yine onaylama yok,3-4 defa görüştüm bana tlf numaranızı verin,info@dr'a mail atın bugün sorunu çözüp sizinle irtibata geçecez dediler ama ne sorun çözüldü nede bana bilgi verildi.
    info@dr'a 4 tane mail attım,1 tane bile cevap gelmedi.
    Cumartesi günü aradım bana haftasonu olduğu için işlem yapamıyoruz Pazartesi dediler.
    Bugün yani Pazartesi aradım bana haveleniz ulaşmamış dediler(Halbuki aynen onların dediği gibi Havaleyi yaparken Sipariş Numaramı,Gönderen,Alıcı v.s hepsini belirttim)

Ve bugün yine bana bugün araştırıp sizinle irtibata geçecez dediler.
    Şuan bekliyorum,eğer yine aramazlarsa ben arayacam ve bu defa sövecem artık,kimse enayi değil

Bir Site Ancak Bu kadar İlgisiz ve Beceriksiz Olabilir ...

İşin Özeti D&R'dan İnternette Sipariş Verirken 2 Defa Düşünün,Benim Durumuma Düşmeyin !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious47 -- 7 Temmuz 2008; 12:46:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: burakssavar

voxline dvd 933 ve hometech 567 kullananlar hangisini tavsiye eder?voxline dan iyi bir cihaz ise almayı düşünüyorum.voxline çok iyi bir cihaz hometech voxline dan iyi ise olağanüstü bir cihaz demektir.voxline da beğenmedeğim özellikler sinemaskop gösterim,bu playerda mevcut mu?

Hometech almanı tavsiye ederim. Donanımsal olarak aynılar bu cihazlar ama yazılım olarak Hometech çok ilerledi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selodonanımhaber

Mağazada yaptığım testte, WD 1 TB Harici Harddiski görmedi.

1TB biraz fazla kaçmış. Adaptör desteği gerekebilir. 500GB falan deneyin. Onu görebilir. Maxtor iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunerozcan

sanırım bu cihaz sadece usb den çalışanları görüyor yani adaptör ile güç almayan harci diskleri görmüyor. sanırım bende tam bilmiyom yeni alıcam inşallah. testlerini paylaşıcam burada...

Adaptörlü olsa da olmasa da görebiliyor. Markaya göre değişiyor. Emin olmak için deneme yapmak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jingo

D&R'dan Hometech Alacaklar Bunu Okusun !!!

Bende geçen hafta Salı günü Hometech 567 sipariş ettim.
    Çarşamba günü öğleden sonra Havaleyi yaptım.
    Perşembe günü Müşteri Hizmetlerini aradım Siparişm Halen Onaylanmamış gözüküyor dedim,akşama doğru onaylanır dediler.
    Cuma günü yine onaylama yok,3-4 defa görüştüm bana tlf numaranızı verin,info@dr'a mail atın bugün sorunu çözüp sizinle irtibata geçecez dediler ama ne sorun çözüldü nede bana bilgi verildi.
    info@dr'a 4 tane mail attım,1 tane bile cevap gelmedi.
    Cumartesi günü aradım bana haftasonu olduğu için işlem yapamıyoruz Pazartesi dediler.
    Bugün yani Pazartesi aradım bana haveleniz ulaşmamış dediler(Halbuki aynen onların dediği gibi Havaleyi yaparken Sipariş Numaramı,Gönderen,Alıcı v.s hepsini belirttim)

Ve bugün yine bana bugün araştırıp sizinle irtibata geçecez dediler.
    Şuan bekliyorum,eğer yine aramazlarsa ben arayacam ve bu defa sövecem artık,kimse enayi değil

Bir Site Ancak Bu kadar İlgisiz ve Beceriksiz Olabilir ...

İşin Özeti D&R'dan İnternette Sipariş Verirken 2 Defa Düşünün,Benim Durumuma Düşmeyin !!!

Şanssızlık. DnR normalde iyi iş yapan ve ilgili bir sitedir.

• voxline 933 ümü satışa çıkarıyorum 80 ytl bilginize.
  • Hangi markaları gördüğünü yzasanız benim için çok iyi olur.Bende taşınabilir hardadisklerden almak istiyorum.Bende ona göre alırım.

Bende d&r dan kredi kartına taksitle bu ürünü aldım.Bir problem yaşamadım.İnşallah siparişiniz sorunsuz elinize ulaşır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orjinalden alıntı: selodonanımhaber

Mağazada yaptığım testte, WD 1 TB Harici Harddiski görmedi.

1TB biraz fazla kaçmış. Adaptör desteği gerekebilir. 500GB falan deneyin. Onu görebilir. Maxtor iyidir

Adaptörlü denedim zaten. Dosya formatı Fat32 üstelik.
  • çooook uzun zamandır philips 720 sahibiyim cihazımdan çok çok memnunum usb flash bellekten film ve dizi izlemek istemem sonucu önce prinha daha sonra hometech aldım şu an hometech sistemimde hdmi ile tv ye optik philips kablo ilede sony STR-DB900 receiverime bağlı.demin yaptığım denemelerde görüntü kalitesinin philipse yakın olduğu gördüm .ancak DD filmlerde ses kalitesi ve seviyesinin philips in yanına bile yaklaşamayacak durumda olduğunu tespit ettim.Hometech de ses cılız ve hele center kanaldaki etki hiç yok.Fracture filminin başında Anthony Hopkins in spor arabası ile pistteki kalkışı aynı ses seviyesinde philips 720 sa da motorun içindeymişiz etkisi yaratırken hometech de maalesef 5 km ilerden spor araba benzeri bir şey geçti etkisi yarattı..artık kesinlikle ne idiğü belirsizçin markalarını almayacağım.Hometech yarın yolcu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lujin

Hangi markaları gördüğünü yzasanız benim için çok iyi olur.Bende taşınabilir hardadisklerden almak istiyorum.Bende ona göre alırım.

Bende d&r dan kredi kartına taksitle bu ürünü aldım.Bir problem yaşamadım.İnşallah siparişiniz sorunsuz elinize ulaşır.

Ben hangi markaları çalıştırdığınızı ilk sayfada yazdım zaten. Başka denemeler yapan ve başarılı olanlar da yazsalar iyi olacak.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.