Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fatih_celik

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Olabilir. Genelde yüksek kapasiteli diskler adaptör bağlantısı veya ekstra USB bağlantısı istiyor. Siz aynı kapasitede başka bir marka disk ile deneme yapmalısınız. Böylece sorunun diskten mi veya cihazdan mı kaynaklandığını daha kolay anlayabilirsiniz.

-------------
    Cihazın Harici Disklerle Uyumluluğu

Tüm testlerden sonra, Flash diskler ve harici HDD'lerle de denemeler yaptım. Toshiba, AData, Kingston ve markasız bir Flash bellekle yaptığım denemelerde, genelde aynı sonuçları aldım. 2GB diskin içerisine atılan 2 adet DivX filmi görebildi. Sorunsuz şekilde çalıştırdı. İlk aşamada filmleri çalıştırması 10-14 saniye arası sürüyor. Kingston belleklerde 14 saniye iken, Toshiba'da 10 saniye sürdü. 4GB belleklerde bu süre biraz daha uzadı. 4 GB belleğe yüklü film sayısı, yüklenme süresini değiştirmedi. Tek film yüklü olsa da aynı sürede açıyor, yüklü 5 filmden birini açarken de aynı sürede açıyor.

160GB WD Passport sürücüyü tanıdı. Filmleri oldukça hızlı bir şekilde açtı (6 saniye) ve sorunsuz çalıştırdı. 120Gb Mikrobox ve 100Gb Smartdisk de sorunsuz şekilde okundu. Harici HDD kutusuna takılmış 160GB Samsung 7200rpm disk de sorunsuz bir şekilde tanındı ve çalıştı. 500 GB HDD denendiğinde, tanımadı. Büyük ihtimalle 300Gb ve yukarısında sorun yaratabilir.

SD/MMC belleklerde de 2Gb ve 1Gb bellekleri sorunsuzca tanıdı. Filmleri yeterli hızda tanıdı, sorunsuz çalıştırdı. Resim ve mp3 dosyalarını da sorunsuzca çalıştırdı. SD belleğe kayıtlı mp4 dosyasını da çalıştırdı ve tam ekran oynattı. Çözünürlük düşük olduğundan, görüntü kalitesi oldukça kötüydü.

---------

Yaptığınız testte yukarıdaki bölümde vermiş olduğunuz "160GB WD Passport sürücüyü tanıdı" adaptörsüz müydü ya da adaptörsüz bir taşınabilir harddisk ile test etme imkanınız oldu mu?

Olumlu ya da olumsuz bir cevap alabilir miyim?

• 9.4 yazılımının linki var mı acaba?
  • Yazılımlar şifreli olduğundan, paylaşıma da açık değildir.
  • altazi boyutu rengi ve altyazi konumu kumandadan ayarlaniyor mu oritedeki gibi? bu iki cihaz arasinda kaldim hala karar veremedim.
  • arkadaşlar dvdyi usb ile bilgisyara takıp filmi bilgisayara kaydedebilirmiyim izleyebilirmiyim saygılar
  • Böyle birşey mümkün değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROLEX2216

arkadaşlar dvdyi usb ile bilgisyara takıp filmi bilgisayara kaydedebilirmiyim izleyebilirmiyim saygılar

böle birşeye ihtiyaç olunmaması gerek bilgisayardaki dvdromnuzla zaten filmi bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz
  • bigisayarda dvd rom yok asıl sorun burda sanırım yanlış anladnız harici disk olarak görürümü bilgisayar onu paylaşmak isitiyorum usb kablosuyla bağladımda bilgisyara dvd yi iöçindeki filmide çalıştırdığımda görüntüyü bilgisyar menüsünde alsam kafi.
  • 250 gb 2.5 tek parça olarak görüyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROLEX2216

bigisayarda dvd rom yok asıl sorun burda sanırım yanlış anladnız harici disk olarak görürümü bilgisayar onu paylaşmak isitiyorum usb kablosuyla bağladımda bilgisyara dvd yi iöçindeki filmide çalıştırdığımda görüntüyü bilgisyar menüsünde alsam kafi.

Hayır böyle bir şansın da yok ancak alette VGA çıkışı var. Direk monitörden görüntü alabilirsin. Ama kayıt işlemlerini yapamazsın. TV kartı falan alırsan PC için, o karta bağlantı yaparak görüntü alır ve görüntüyü capture yapabilirsin. Ama kalitesi bir hayli düşer. TV kartı alana kadar 40 liraya falan bir DVDRW alsan bence fena yapmazsın

• quote:

Orjinalden alıntı: incele

250 gb 2.5 tek parça olarak görüyormu?

Görebilir de görmeyebilir de. Markaya göre değişiyor. FAT olarak format atıp denemek lazım.
  • okay anladım peki bu cihaz vr formatındaki dosyalar çalıştırıyormu yani dvd kameram var onda iki seçenek var birisi vr yani çektiğin görüntüyü kameranda düzenleyebiliyosun ikincisi dvd aygıtlarında oynatabiliyosun ama onuda görüntüyü çektin kamerada silemiyosun bu yüzden ben vr formatını kullnıyorum.bu formatı çalıştırabiliyormu bu cihaz toshıba 199 ytlhd olan cihazda çalıştırıyor diyor.sizce tabiki dvd kamerada kapatma seçenği var kapatma yapıyosun görüntüleri birleştiriyo yani bu cihaz vr uyumlumu
  • arkadaşlar 765 ile 567 arasındaki tek fark HDMI mı? geri kalan tüm özellikleri ve kalitesi aynı mı? 765 te olduğu gibi 567 nin de yazılım güncellemeleri mevcut mu?
  • hometech 567'nin yazılımını artık modlayıcılar serbestçe dağıtmıyor.
    yazılım güncellemelerinin cazibesine kapılıp sırf o sebepten sakın almayın patlarsınız benim gibi.

standart yazılımın size yeteceğini düşünüyorsanız, fena bir seçim değil.
  • Cihazın D&R daki internet fiyatını 79 dan 85 e çektiler. Azıcık şımartmaya gelmiyor valla!
  • %20 ÖTV zammındandır.

quote:

Orjinalden alıntı: xantia

Cihazın D&R daki internet fiyatını 79 dan 85 e çektiler. Azıcık şımartmaya gelmiyor valla!

• merhaba yanlış anlamayın ama ben bu yazılım dagıtılmaması işini anlıyamadım sanki devlet sırrıymıs gibi bir hava var her seyimiz yasal bir bu sifre saklı hepimiz p2p kullanıyoruz illa yazılımı almak için diğer forum oo baba buyuksun tarzı konusma yapıp yazılımımı almamız mı lazım sonucta herkesin istediği belli ddv divx filmi güzel izlemek ama bunu saklamak anlamsız kime sorsam sanki sozleşmiş gibi soz verdim diyor ama desem su seri key var mı hemen verilir.(forum dısında tabi yazmak yasak yasal kullanalım lutfen:) )
    Ayrıca soylemeliyimki yazılımı yapan arkadasa gercekten tesekkur lakin gerisi anlamsız.
    hometechle ilgili daha ilk bir kac sayfa oldugunda bu cihazı aldımki gayet memnunum.Daha sonra burdaki ustadlar sayesinde yazılımın cıkacagını duyduk ve aa süper dedim sonra meshur test yazılımı geldi ve ben de yukledim hatta 10.0 denilendi
    yanlıs hatırmaıyosam yine burda bekleyin dedinler daha iisi cıkacak ki ben bu arada diğer forumuda takip ediyoruma ama cihazla ilgili sadece bana lazım olanı alıyordum tıpkı her internet kullanıcısı daha sonra bir baktım bizim geliştirilen yazılım sifreyle dagıtılıyo sonucumuz ne ben yenilikten mahrum kaldım
    Ne yapmalıyım simdi illa diğer foruma uye olup gayet anlamsız yazılar yazıp sifre istemek doğru mudur??

beni simdi eleştireceksiniz bunu da biliyorum ve sizlerden cvplarınızı pm olarak bekliyorum ki forumumuz anlamsız bir karsılık verme dalaveresinin içine girmesin

mail adresim aygun@live.com isteyenler benim istediğimi bana yollarlar ki benim de onlara ilerde bir faydam olsun
    edit mail değişikliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepland -- 30 Haziran 2008; 14:14:51 >

• Hem haklısın hem de haksız. Ben de şifre olmaması taraftarıyım ama yazılımı yazan kişi şifre koyduysa ve bunu paylaşmak istemiyorsa, onun kurallarına da uymak zorundayız. Şu sıralar yeni bir yazılım üzerinde daha çalışıyor. Yazılımdan Hometech ibaresini kaldıracakmış galiba. Onu belki paylaşır. O da istemiyor çünkü şifre koymak ama ürünü ithal eden firma ile yaşadığı sorunlar yüzünden böyle yapmak durumunda kaldı.

Zamanla şifre olayı kalkabilir. Bekleyip görelim bakalım.
  • Millet bu HDMI olayı nedir ya,bakın kaç kişi sormuş bende soruyorum .

765 ile 567 arasındaki tek fark HDMI mı?

HDMI olunca boyumuzmu uzuyor noluyor ?

Siteyi taradım bazı açıklamalar gördüm ama pek kavrayamadım.

Kısa ve net birşekilde bu konuyu açıklığa kavuşturursanız çok sevinirim,zira bende Hometech almayı düşünüyorum ama iki model arasındaki farkın sebebini anlamış değilim halen
  • hdmi nediri google amcaya sordum ve en güzel cevabı wikipedia verebileğini düşünüp
    http://tr.wikipedia.org/wiki/HDMI linkine bakmana oneririm
    hdmi gunumuzun yeni goruntu ve ses stardartıdır. aynı anda hem goruntu hem sesi tek kablo uzerinden iletimini ve yuksek yozunurluklere cıkılmasını sağlar.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.