Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acıklamaların için cok tesekkür ederim dediklerini harfiyen yapacagım...orjinal yazılımın ve alonzo kardesin yazılımını bir de link atarsınanız sevinirim..elimizde bulunsun ben 10.2 versiyonu indirmiştim forumdan ama işimi yinede saglama almak isterim..

saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: trader32

zaten forumdan 2 tane 10.2 versiyon indirmiştim biri 10.2 diğeride 10.2 wide screen versiyonu ben sadece 10.2 versiyonu yüklücem değil mi...yükleme işlemide bir cd ye mediatek adı wercez mtk.bin dosyasını yazacaz sonra cihaza takıp beklicez..aynen daha önce yaptıgım yüklemede yaptıgım gibi mi olacak...extra yapmam gereken bişi war mı sana zahmet bir yol gösterirsen memnun olurum cihaza zarar wermeyelimde bide senden ricam su versiyonun linkini yazar mısın..yanlıs bişi yüklemiş olmayayım..simdiden tesekkürkler

saygılarımla

Her zamanki yoldan yükleyebilirsin. CD'den yüklenememe gibi bir sorun yok. Alonzo bazen ISO formatında yayınlıyor yazılımları, direk diske basmak kolay olsun diye. Bazen de bin uzantısında direk yazılımı yayınlıyor. mtk.bin dosyası varsa, dediğin gibi diskin içine atıp direk yükle.

• quote:

Orjinalden alıntı: bourneparty

Zeus, hookman ve alonso herkese emegi icin tesekurler.
    Zeus benim bir sorum olacak. Tuplu televizyonda orjinal yazilimi ve hookmanin yazilimini oynattigimda sorunsuz film izleyebiliyorum. Ama alonzo ustanin hazırladigi altyazilarda pek bir guzel fakat ne zaman alonsonun yazilimini yuklesem film baslayinca her sey siyah beyaz oluyor, film den cıkıp menuye gelince default yapıoyorum renkler geri geliyor fakat filmde default yapınca yine siyah beyaz kaliyor. Bunu alonsonun 10.1 ve 10.2 yaziliminda denedim hepsinde durum ayni. Ne yapmam gerekiyor bi sey mi kaciriyorum acaba? yazilim yuklemelerini aynen yazdigi gibi yapıyorum. Lutfen bi yardim et kardes...

PM' ne bir yazılım attım onu bir dene istersen. (Not: Alonzo'nun son yayınlamış olduğu final yazılımı değildir.O yazılımın dağıtımını ancak kendileri yapmaktadır.Lütfen bu konu hakkında soru sormayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 13 Haziran 2008; 16:13:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: iNGiLiZKEMAL

öncelikle yazılımı düzenlemek için karşılıksız mücadele eden yazılım hakkında yorumlar yapan incelemeler yapan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler
    aranıza yeni katıldım 10,2 yazılımını yükledikten sonra orijinal yazılıma dönmek istesem orijinal makinenin yazılımı varmı tekrar yükleniyormu orijinal yazılım aral sitesinde göremedim yükseltme yazılımı var.
    orijinal yazılım ellerinde olan arkadaşım varsa ondan rica etsem yazılım için
    saygılarımla

Orijinal fabrikadan çıkış yazılımı bende var fakat bu çalışmalar nedeni ile bilgisayarım o kadar karıştı ki anlatamam. Bilgisayarda biraz temizlik yaptıktan sonra bulduğumda gönderirim
  • arkadaşlar 4-5 gündür avrupa maçları nedeniyle diğer forumda yoğunluk yaşanıyor ve ben giremiyorum.diğer tarafta ne olup bitiyor haberim yok.4-5 gün öncesinden başka yazılım çıktımı acaba bilen varmı?
  • Final sürüm çıktı ancak yazılımcılar tarafından şifrelenmiş durumda. Bu yüzden yazılımcı arkadaşların izni olmadan burada paylaşamıyorum. İlerleyen zamanlarda gerekli izin çıktığında sizlere yazılımı ulaştıracağım. Bu zaman zarfında zaten denemeler de yapılmış olur ve yazılım daha rafine hale getirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 13 Haziran 2008; 19:31:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

Bu codec ile sıkıştırılmış filmi oynatırken film yavaşlıyor, takılmalar meydana geliyor. Sebebi nedir?

Bu cihazda gmc desteği yoktur. Qpel filmleri açıyor fakat gmc takılma yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 13 Haziran 2008; 18:31:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mutku

quote:

...

Bu codec ile sıkıştırılmış filmi oynatırken film yavaşlıyor, takılmalar meydana geliyor. Sebebi nedir?

Gmc'yi Qpel'a yada bu cihazın açabileceği formata nasıl getirebiliriz? Sıradan bir video encode programı bu işi yapar mı? Yoksa önerdiğin bir program var mı?
  • @mutku, @zeus, @hookman

Sorun mutkunun basta bahsettigi gibi yazilim da NTSC ayarinin varsayilan olarak atanmasindanmis, tekrar PAL a getirince sorunum cozuldu. Hepinize sabriniz, ilgi ve alakaniz icin cok tesekkur ederim...
  • quote:

quote:

quote:

...

Gmc'yi Qpel'a yada bu cihazın açabileceği formata nasıl getirebiliriz? Sıradan bir video encode programı bu işi yapar mı? Yoksa önerdiğin bir program var mı?

Bu işleri biraz biliyorsan virtualdub programını öneririm. Tabi sistemine codeclerin de yüklenmesi lazım. xvid, ac3, mp3 codecleri yeterli olur. Eğer acemiysen standart encode programlarını deneyebilirsin. Tabi reencode işlemi sonrası kalite kaybı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 13 Haziran 2008; 21:34:07 >

• Rica ederiz. Sorunların hallolmasına sevindim.
  • Cihaz vob uzantılı dosyaları destekliyor arkadaşlar... 720 x 480 çözünürlükteki vob uzantılı dosyaları sorunsuz oynatıyor.. 720 x 576 çözünürlükte takılmalar olabiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 13 Haziran 2008; 22:31:07 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

...

Bu işleri biraz biliyorsan virtualdub programını öneririm. Tabi sistemine codeclerin de yüklenmesi lazım. xvid, ac3, mp3 codecleri yeterli olur. Eğer acemiysen standart encode programlarını deneyebilirsin. Tabi reencode işlemi sonrası kalite kaybı olabilir.

Video'yu Xvid, ac3 ve mp3 ile encode etmek için gerekli codecler yüklü. Virtualdub programı ile encode etmeyi deneyeceğim. Teşekkürler.

• quote:

gmc ve qpel, xvid/divx codecleri gibi bişemi bilmiyorum ama video encoding konusunda autogk çok iyidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoker_1979 -- 14 Haziran 2008; 1:57:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Losthan

arkadaşlar 4-5 gündür avrupa maçları nedeniyle diğer forumda yoğunluk yaşanıyor ve ben giremiyorum.diğer tarafta ne olup bitiyor haberim yok.4-5 gün öncesinden başka yazılım çıktımı acaba bilen varmı?

diğer forum neresi?
  • eve gidip ilk denememi yaptım.sorunsuzca yükleme gerçekleşti.(final versiyon)
    incelememi yalnızca altyazı üzerine yaptım.ve sonuç mükemmel.ayrıca 4 gb kingstone belleği artık daha hızlı görüyor.oynatmasındada bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losthan -- 19 Ağustos 2008; 16:24:36 >
  • Güzel ekran görüntüleri ancak Alonzo bu forumda değil

Edit: Diğer foruma da yazmışsın tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 14 Haziran 2008; 19:11:15 >
  • diger foruma neden uye olamiyorum ben kayit kurallarini kabul etmediiniz diyip duruyo? bu kacinci denemem oldu! final surumu icn sifre istycm ama uye olamiyorum ki!
  • diğer forum neresi arkadaşlar ???
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.