Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kumandanın o sorunu, benim ikinci resmi yazılımı yükleyince geçti. Ben de değiştirdiler diye düşündüm. Zaten yazılımı edit ettiğinizde, kumanda sinyalleriyle de oynama şansınız oluyor. Büyük ihtimalle değiştirmişlerdir. Bende hem aletin kumandası TV'yi hem de TV'nin kumandası aleti etkilemiyor artık.

Kumandanın zor çektiği doğru. Nişancılık kabiliyetim gelişmeye başladı son günlerde bu alet yüzünden
  • beyler ben bişey soracamda yav bu hometech güzelde vestelde hdmıli bi tane çıkaracakmış onu mu bekleyeyim yoksa bu hometech mi alayım tavsiyelerinizi bekliyorum
  • şimdi piyasadaki alınabilir f/p divx player bu mu? pioneer dv-600k almaya gerek yok yani. sonuçta ikiside 720'nin üstündeki çözünürlüğü açmıyor değil mi?
  • vestelin var zaten hdmi'li playeri.DVD 6600 e 6700 DMP DivX Player (HDMI Bağlantısı) ama yaklaşık 180-200 YTl , bu cihaz ise 80 ytl. Karar senin

DVD 6600 DMP DivX Player (HDMI Bağlantısı)
     HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

Vestel DVD 6700 HDMI,USB,DMP,DivX Player

quote:

Orjinalden alıntı: firazor007

beyler ben bişey soracamda yav bu hometech güzelde vestelde hdmıli bi tane çıkaracakmış onu mu bekleyeyim yoksa bu hometech mi alayım tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 10 Haziran 2008; 23:50:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Galates

merhabalar,

yeni aldigim ve PC den yaklasik 100 GB film yukledigim Western Digital 500 GB MyBook2 Essential Edition external HDD bir turlu calismadi

denemelerim devam ediyor...

HDD nin hizi ve goruntusu cok iyi ama esas isini simdilik yapamiyor...

Diskinin dosya sistemi NTFS ise görmez. FAT32 yapman lazım. Ama 500GB diski FAT32 yapamazsın. Ancak 32GB'lık parçalara ayırarak FAT32 yapabilirsin.Yani FAT32 yapabilmen için o partition'un boyutunun 32Gb veya daha altında olması lazım.

• vestele baktim ve bu cihaza aslinda hep hometeche niyetliydim ama bulamam diye endise ettim ..
    Buldum aldim.
    Bu gecis doneminde alinabilecek en iyi cihaz sanirim.
    Herseyi tikir tikir, upscale mukemmel ..
    Fiyati cok cok uygun ..

Millet upscale icin hd dvd falan alıyor ya hangi akla hizmet bilemiyorum bu cihaz dururken .. :D
  • Arkadaşlar harici disk alıp, bu cihaza bağlayıp kullanmak istiyorum. Aklımdan geçen Microbox 320 GB Mascot super slim. (Bu konuda varsa tavsiyelere açığım)

Bu konuda çok bilgim olmadığından soruyorum. DVD player USB'den harici güç olmaksızın hangi tür ve boyuttaki hard diskleri okuyabiliyor. Yoksa diskin harici beslemesi olması şart mı?

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erergin

Arkadaşlar harici disk alıp, bu cihaza bağlayıp kullanmak istiyorum. Aklımdan geçen Microbox 320 GB Mascot super slim. (Bu konuda varsa tavsiyelere açığım)

Bu konuda çok bilgim olmadığından soruyorum. DVD player USB'den harici güç olmaksızın hangi tür ve boyuttaki hard diskleri okuyabiliyor. Yoksa diskin harici beslemesi olması şart mı?

Şimdiden teşekkürler.

Diğer forumda da cevap vermeye çalıştım ancak bir türlü sayfa yüklenmedi.

Microbox 160GB kullandım ben sorunsuz çalıştı. 320 de çalışır. Olur da besleme gerekirse, şu USB'leri elektrik prizine çeviren adaptörlerden alırsın. Cihaz üzerinde tek USB var çünkü.
  • teşekkürler .ZeuS. diğer tarafı da okudum şimdi. demek ki iki USB girişli bir harddisk daha iyi olacak.
  • Son yazılımı cihaza atıcam da bekliyorum hala, şu birkaç prolem var dediniz altyazı setup falan. Yeni düzeltilmiş versiyon çıkacak mı? Yoksa ben bu akşam atıyorum yeni yazılımı
  • Final sürümü çıktı ancak yayınlanması biraz zaman alabilir veya hiç yayınlanmayabilir. Gerekli açıklamaları yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 13 Haziran 2008; 21:29:01 >
  • Diğer siteye ulaşabilen var mı? 3-4 gündür kapalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

quote:

Orjinalden alıntı: Galates

merhabalar,

yeni aldigim ve PC den yaklasik 100 GB film yukledigim Western Digital 500 GB MyBook2 Essential Edition external HDD bir turlu calismadi

denemelerim devam ediyor...

HDD nin hizi ve goruntusu cok iyi ama esas isini simdilik yapamiyor...

Diskinin dosya sistemi NTFS ise görmez. FAT32 yapman lazım. Ama 500GB diski FAT32 yapamazsın. Ancak 32GB'lık parçalara ayırarak FAT32 yapabilirsin.Yani FAT32 yapabilmen için o partition'un boyutunun 32Gb veya daha altında olması lazım.

teşekkürler ,

önce fat32 olayini hallettim şöyleki;
    http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=110&sid=34&lang=en
    WD nin kendi yazilimi ile 500 GB hdd yi tek seferde yaklasik 10 sn. icerinde FAT32 ye cevirdim.

daha sonrasinda firmware update (ver. 10.2 - @alonzo ya ve Zeus a sevgiler saygilar) ile cihazın hdd tanimasi saglandi..

HDD nin performansida cok iyi cıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galates -- 11 Haziran 2008; 23:54:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mutku

Diğer siteye ulaşabilen var mı? 3-4 gündür kapalı.

Kapalı değil. Sadece sunucular çok kalabalık. Birkaç deneme ile girilebiliyor.
  • Arkadaşlar selam.. Bir süredir takip edemiyorum..Yazılımlarla ilgili son durum nedir ? En son çıkan yazılımda hangi güncellemeler yapıldı bilgi verebilir misiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orjinalden alıntı: mutku

Diğer siteye ulaşabilen var mı? 3-4 gündür kapalı.

Kapalı değil. Sadece sunucular çok kalabalık. Birkaç deneme ile girilebiliyor.

O dediğin birkaç gün önce oluyordu fakat şu an bende sürekli opendns hatası veriyor.
  • Ben de OpenDNS ile giriyorum, sorun yok.
  • Şu anda 10.2 sürümü yükleme şansınız var. Final için beklemeniz gerekmekte biraz daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 13 Haziran 2008; 21:29:44 >
  • Evet sorun benden kaynaklanıyormuş sorun düzeldi girebiliyorum şu an.
  • Zeus, hookman ve alonso herkese emegi icin tesekurler.
    Zeus benim bir sorum olacak. Tuplu televizyonda orjinal yazilimi ve hookmanin yazilimini oynattigimda sorunsuz film izleyebiliyorum. Ama alonzo ustanin hazırladigi altyazilarda pek bir guzel fakat ne zaman alonsonun yazilimini yuklesem film baslayinca her sey siyah beyaz oluyor, film den cıkıp menuye gelince default yapıoyorum renkler geri geliyor fakat filmde default yapınca yine siyah beyaz kaliyor. Bunu alonsonun 10.1 ve 10.2 yaziliminda denedim hepsinde durum ayni. Ne yapmam gerekiyor bi sey mi kaciriyorum acaba? yazilim yuklemelerini aynen yazdigi gibi yapıyorum. Lutfen bi yardim et kardes...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.