Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orjinalden alıntı: thuglife

Alonzo'nun yapmiş olduğu Firmware'i kullaniyorum bende Hometech_DivX-567_Alonzo_Mod-10-0

Yeni yapmiş olduğunu deneme şansim olmadi henüz fakat şuan kullandiğimdan memnunum hiç bi sorun yok yanii :)

10.1 versiyonunda çok daha fazla gelişme var. özellikle USB ve altyazılarda. En kısa zamanda kurmalısın.

Sen söylersinde biz kurmazmiyiz .ZeuS.

Hemen kuruyorum. :) Deneyimlerimi paylaşirim
  • Zeus son yazilimi az önce sorunsuz bir şekilde yükledim fakat alt yazilar çıkmıyor nedendir acaba bi bilgin varmi ?
  • Arkadaşklar bana acil yardım gerekli. Alonzonun güncellemesini yapmak icin dosyayı ındırdım herşey kurallara uygun cdye cektim alete taktım cdyı tespit etti güncelleme için oynata bas da dedi tam basacakken cd yi cıkardı sonra kitlendi 15-20 dk sonra aleti kapattım daha sonra açmaya kalktığımda ise mavi veya pembe bir ekran cıkıyo karsıma ve hiç bir hareket olmuyo tuslarda calışmıyo ne yapıcam sımdı gittimi alet lütfen bi el atın. Şimdiden teşekkürler
  • cihazın uçmuş gözüküyor sanırım ancak kablo ile yazılım ataak kurtarabileceksin, ayrıntılar ici alonzo ustaya danışmalısın
  • @sparhawk3 cihazı açıp dvd kısmını açmaya çalışıp cd yi tekrar yuvaya koyup göndermeye çalıştınmı cihazı açıp cd gözünü açmaya çalış belki bu şekilde düzelir yoksa cihaz uçmuştur.
    @alonzo usta bu konuda yardımcı oluyor.Eğer cihazı ona gönderirsen tamir ediyor.
  • wegburak_3081 onuda denedim denemediğim yol kalmadı yıne olmuyo. artık cenaze törenı ypıcam alete beklerim helvasını yemeye
  • Arkadaşlar usbtest dosyasını dün söylediğim gibi denedim ve hiç bir takılma olmadı.Ayrıntılar aşşağıda.
    Dosya:usbtest.avi
    Çözünürlük:720x296
    Süre:00:00:08
    Bit Değeri:448kps
    Ses biçimi:AC-3 ACM Codec
    Resim Karesi Hızı:25kare/saniye
    Veri Hızı:886kps
    Video örneği boyutu:24 bit
    Video sıkıştırma XVID

Cihaz:Hometech 567
    TV:55ekran Vestel Crt
    Ses Sistemi:Logitech X-540
    Depolama: Kingston 2GB SD
    Yazılım : Orjinal ilk hali

Durum:
    Seste takılma yok gayet akıcı.
    Görüntüde bahsedilen takılmaların hiçbiri yaşanmadı senkronizasyon uygun.Karelenme yok.

Arkadaşlar çalışmalar süper gidiyor ellerinize sağlık.
  • o gibi filmlerde sorun yok bende cmyylmz nin gösterisi var 1.32 GB onda acayip takıldı 10.1 ve orjinal yazılım ikisindede aynı.
  • @sparhawk3 istersen @alonzo ile bir görüş sana yardımcı olabilir.
  • O gibi derken? elinizdeki dosyanın içeriğini yazarsanız iyi olur.
    Bu denediğimiz video takılma var diyen arkadaşın eklediği bir bölümdü.
    Sizde denerseniz daha sağlıklı olabilir.
  • @wegburak_3081 önerilerin için saol sabah aldıgım yere götürdüm arkadaslar yenisiyle değiştirdi anlayacagın alonzo'yu rahatsız etmeme gerek kalmadı
  • önceki yorumlara göre bu cihazda usb 1.0 mevcut sanırım. usb 1.0 maximum 1536 kbps bitrate veri akışı destekler. eğer cihaz usb 1.0 ise bu ve buna yakın bitrateli videolarda takılma yapar. bu takılma donanıma bağlı olduğu için herhangi bir yazılımla düzelmez. donanımsal desteklemesi gerekir.
  • usb 2.0 diye yazıyor kılavuzda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wegburak_3081

usb 2.0 diye yazıyor kılavuzda.

kağıt üzerinde usb 2.0 yazarda her cihaz kağıt üzerinde yazan özelliklere sahip değildir. önceki sayfalarda kullanıcı yorumlarına bakılırsa cihaz usb 1.0 gibi görünüyor. kağıt üzerindeki özelliklere sahip olsa bu cihaz bu fiyata alınmaz. yok öyle 3 kuruşa 5 köfte hesabı ...
  • merhabalar,
    arkadaşlar bir sorum olacak..Bu ürünü alıp HDMI çıkışını bir HDMI-DVI convertere bağlayıp,direkt DVI lı bir lcd monitöre girsek,görüntü alabilir miyiz?Yoksa illa ki TV box mı lazım.Bildiğim kadarıyla tv box ların hepsi analog çıkışlı..DVI destekli bir LCD monitöre e DVD player dan dijital görüntü sağlayabilmek için,ne gibi alternatiflerimiz bulunuyor?
    Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: thuglife

Zeus son yazilimi az önce sorunsuz bir şekilde yükledim fakat alt yazilar çıkmıyor nedendir acaba bi bilgin varmi ?

A evet bundan bahsetmeyi unutmuşum. Bu yazılımda altyazılar çıkmıyor, filmleri altyazısız izlemek lazım

Şaka tabi. Subtitle tuşuna bir kere basmak gerekiyor maalesef. Bu düzeltilecek. Altyazılar süper olduğundan, bu yazılımın bu bug'ına bir süre katlanmak gerekecek.
  • Bugün benim hometech geldi kargodan. Yani bende aranıza katılmış oldum. Akşam olsada gitsem bağlasam projeksiyona diye sabırsızlanıyorum. Sinema günleri başlıyor
  • 300 GB lik External USB disk ile sorunsuz videolari izleyebiliyorum

Ancak kumanda da garip bir sorun var bazen iletisim kuramiyor gibi

caprazdan daha iyi kumanda edebiliyorum ama tam akrisinda devamli sorun yasiyorum...

Birde soyle bir sorum olucak:

MKV uzantili 720P filmleri izleyebiliyormuyuz?
    Bende Black Hawk down indirmisim Cihaz bunu MKV uzantili oldugu icin okumuyor! Acaba uzantizini AVI yapsam filmi okuyabilirmi:)

MKV yada HD filmler icin ne yapmak gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordhamroad -- 6 Haziran 2008; 13:58:10 >
  • Maalesef mkv dosyaları oynatma şansınız yok hiçbir şekilde. Normal standartlarda olan filmleri indirmeniz gerekmekte. HD olmaması lazım yani.
  • Peki MKV formati icin bir tavsiyeniz varmidir?

HDMI cikisli laptop almak disinda:) aklima ilk gelen sey bu oldu
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.