Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son paylaştığım yazılım için düşüncelerinizi bekliyorum. Elinizden geldiğince bütün fonksiyonları deneyin. USB ve diğer hafıza kartları denemeleriniz özellikle çok önemli. Bunları burada paylaşırsanız yazılımın gelişmesine katkıda bulunmuş olursunuz.
  • altyazıların hızlı geçmesi sorununu yaşayanlardan biri olarak bu yazılımla bu sorunun tamamen ortadan kalktığını söyleyebilirim..bu sorunu yaşayanlar yazılımı yükleyip aradaki farkı görebilirler.(en son yazılım 10.1)
    bir takım eksiklikler mevcut.mesela setup'a girilince altyazıların ortadan kalkması, başlarken altyazının seçilmesi, vs.gibi ama alonzonun bu gibi eksiklikleri gidereceğinden eminim.altyazıların büyüklüğü ve fontunda bana herhangi bir değişiklik gelmedi, (9 nolu yazılımla aynı gibi) gayet iyi, altyazılarda kesmede sözkonusu değil ve altyazılar ekranın ortasında çıkıyor. usb ile ilgili testlerde yapacam. emeği geçen arkadaşımıza teşekkürler...
  • Update'in nasil yapildigini onlarca mesaj arasinda bulamadim bu aksam yapmak niyetindeyim ..
    Bir arkadas paylasirsa sevinirim..
  • orjinal yazılımda eğer altyazıyı biz kendimiz filme yapıştırırsak erken kaybolma vs . bi problem olmuyordu değil mi??
  • skywalkertr yukarda zeus banada açıklamişti görmedin herhalde alinti yaptim

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

MEDIATEK olarak adlandırılmış bir CD'ye mtk.bin dosyasını atarak diski cihaza yerleştirin. Disk tepsisi dışarı çıkınca diski alın ve hiçbir müdahelede bulunmadan bekleyin. Tepsi kapanıp yeni yazılımı görene kadar hiçbir tuşa basmayın. Ardından cihazı fabrika ayarlarına döndürüp, kapatın açın.
  • arkadaşlar cihaz external hard diski ve mp3 playerımı görmüyor. ne yapmam gerekiyor?
  • FAT32 format atman gerek, eğer öyle değilse.
  • quote:

Yazılımın yeni versiyonu çıktı...

Bu versiyonda,

- Yarım saniye erken çıkan ve erkenden kaybolan altyazı problemi giderildi.
    - USB'den okunan filmlerde takılma olmuyor.
    - Aralıklı görünen harfler, sıkıştırıldı. Daha düzgün ve okunaklı görünüyor.
    - Cihaza spectrum analyzer eklendi. Bu sayede müzik dinlerken S.A. size eşlik edecek.

http://www.filefactory.com/file/bb58eb/

http://www.sendspace.com/file/aqjlwq

Bu yazılım ile yukarıda bahsettiğim sorunum çözüldü.
    .ZeuS. , Alonzo arkadaşımıza çok teşekkür ettiğimi söylersen sevinirim. Ayrıca linkler için teşekkürler.

• Yeni yazılım güzel fakat yeni yazılımdaki hatalar diğer forumda da belirtilmiş. Bunlar:

1. USB'de hala takılma var fakat takılma miktarı orjinaldeki kadar. Bu sorunun yazılımla halledilebilecek birşey olduğunu zannetmiyorum. Yapılabilecek bir şey yok.
    2. Film oynarken setup'a basarsanız altyazı kayboluyor.
    3. Altyazı otomatik açılmıyor.
    4. Bütün film simgeleri .mpg formatında gözüküyor.

Bunlar da halledilince güzel bir yazılım olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 4 Haziran 2008; 9:12:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutku

Yeni yazılım güzel fakat yeni yazılımdaki hatalar diğer forumda da belirtilmiş. Bunlar:

1. USB'de hala takılma var fakat takılma miktarı orjinaldeki kadar. Bu sorunun yazılımla halledilebilecek birşey olduğunu zannetmiyorum. Yapılabilecek bir şey yok.

Bunlara ek olarak subtitle tuşuna bir kez daha basıp açık olan altyazıyı kapatınca tekrar açamıyorsunuz.
  • Alonzonun bundan önceki yaptiği yazilim ile yenisi arasindaki farklılıklar nelerdir acaba ?
  • alt yazı bende önemli olmadığı için orjinali kullanmaya devam edeceğim.

@alonzo ya ve Zeus kardeşe teşekkürler bu kadar bilgi verdikleri için.
  • Alonzo'nun yapmiş olduğu Firmware'i kullaniyorum bende Hometech_DivX-567_Alonzo_Mod-10-0

Yeni yapmiş olduğunu deneme şansim olmadi henüz fakat şuan kullandiğimdan memnunum hiç bi sorun yok yanii :)
  • Alonzo kardeşin yaptığı şu anki yazılım gerçekten baya iyi çoğu sorun giderilmiş özellikle altyazı ile ilgili.
  • benm için önemli olan usb bellekteki performans. en son olarak sonuç ne??
  • Son yazılımda usb ve altyazı sorunları giderilmiş durumda.

Ama bende bir defa takılma yaptı 10.1 yazılımı ama gerçekten güzel yazılım olmuş alrt yazı ve usb performansı iyi .
  • quote:

Orjinalden alıntı: carabiner1

quote:

Orjinalden alıntı: mutku

Yeni yazılım güzel fakat yeni yazılımdaki hatalar diğer forumda da belirtilmiş. Bunlar:

Bunlara ek olarak subtitle tuşuna bir kez daha basıp açık olan altyazıyı kapatınca tekrar açamıyorsunuz.

Böyle bir sorun yok. Sadece setup ekranına girdiğinde sorun oluyor. Altyazı açıp kapamak sorun yaratmıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: thuglife

Alonzo'nun yapmiş olduğu Firmware'i kullaniyorum bende Hometech_DivX-567_Alonzo_Mod-10-0

Yeni yapmiş olduğunu deneme şansim olmadi henüz fakat şuan kullandiğimdan memnunum hiç bi sorun yok yanii :)

10.1 versiyonunda çok daha fazla gelişme var. özellikle USB ve altyazılarda. En kısa zamanda kurmalısın.
  • bugün usbtest dosyasını 2gb SD Kingston hafıza kartı ile deneme yapcam bakalm sonuçlar nasıl olacak bir de böyle riplerin izlemesi çok zevkli oluyor.bazı dvdler bile bu netlikte olmayabiliyor.Her ne kadar 70ekran crt den 55 e düşmüş olsam da :)
  • quote:

FAT32 format atman gerek, eğer öyle değilse.

teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.