Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mkv oynatan birkaç cihaz var. Yurt dışından almak gerekiyor şu aşamada. Bu bölümdeki başlıkları tararsanız, marka ve modellere ulaşabilirsiniz.
  • 10.2 yazılımı geldi,

http://www.filefactory.com/file/62c7ce/

Bu yazılım ile,

- AVI dosyalarının ikonları A/V olarak değiştirildi.
    - İlk iki fonta 3 satır desteği, diğer son 3 fonta 4 satır desteği eklendi.

Filmleri açtıktan sonra, subtitle tuşuna basarak altyazıyı açmanız gerekiyor. Ayrıca film esnasında SETUP'a girerseniz, altyazı kayboluyor. Altyazıyı filmden çıkmadan geri getirmek için, DivX VOD ekranına gidip, ENTER tuşuna basmak gerekiyor. Şimdilik böyle idare edin. Yakında bu sorunlardan arındırılmuş bir versiyon ile sadece 16:9 ekranlara özel bir yazılım daha gelecek.

Yazılım hakkında değerlendirmelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: fordhamroad

Peki MKV formati icin bir tavsiyeniz varmidir?

HDMI cikisli laptop almak disinda:) aklima ilk gelen sey bu oldu

bu filmler için bence en iyisi eski bilg. biraz yenilemek.
  • Widescreen (Geniş Ekran) TV kullananlar için yeni yazılım çıktı,

http://www.filefactory.com/file/7ea263/

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

HOMETECH DivX-567
    DivX PLAYER YAZILIM GÜNCELLEME AÇIKLAMASI

USB diskin içine MTK.BIN dosyasını kopyalayınız.
    Yazılımı yüklemek içİn USB diski, içerde CD yokken player’a taktığınız zaman DİSK YOK yazısını gördükten sonra USB/CARD tuşuna basınız, çıkan yükleme ekranında 10 - 15 saniye sonra CD tepsisi dışarı çıkacaktır. USB diski alınız ve 3 dakika kadar bekleyiniz. Hiçbir şeye müdahale etmeyiniz ve CD tepsisini içeri sürmeyiniz. Çekmece kendiliğinden kapandığında yazılım yüklenmiş olacaktır.

Yazılım yüklendikten sonra, uzaktan kumandanın DEFAULTtuşuna basıp fabrika ayarlarını yükleyiniz ve cihazı önce kumandanın Power tuşundan kapatınız, daha sonrada cihazın arkasında bulunan güç anahtarından kapatıp açınız. Bu son bölüm çok önemlidir, kesinlikle uygulayınız.

• quote:

Yazılım yüklendikten sonra, uzaktan kumandanın DEFAULTtuşuna basıp fabrika ayarlarını yükleyiniz ve cihazı önce kumandanın Power tuşundan kapatınız, daha sonrada cihazın arkasında bulunan güç anahtarından kapatıp açınız. Bu son bölüm çok önemlidir, kesinlikle uygulayınız

ben hiç bir yazılım yukselttigimde yapmadım bunları valla , bir problem de görmedim ama olsun gene de öğrenelim bunu neden yapıyoruz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Widescreen (Geniş Ekran) TV kullananlar için yeni yazılım çıktı,

http://www.filefactory.com/file/7ea263/

HOMETECH DivX-567
    DivX PLAYER YAZILIM GÜNCELLEME AÇIKLAMASI

USB diskin içine MTK.BIN dosyasını kopyalayınız.
    Yazılımı yüklemek içİn USB diski, içerde CD yokken player’a taktığınız zaman DİSK YOK yazısını gördükten sonra USB/CARD tuşuna basınız, çıkan yükleme ekranında 10 - 15 saniye sonra CD tepsisi dışarı çıkacaktır. USB diski alınız ve 3 dakika kadar bekleyiniz. Hiçbir şeye müdahale etmeyiniz ve CD tepsisini içeri sürmeyiniz. Çekmece kendiliğinden kapandığında yazılım yüklenmiş olacaktır.

Yazılım yüklendikten sonra, uzaktan kumandanın DEFAULTtuşuna basıp fabrika ayarlarını yükleyiniz ve cihazı önce kumandanın Power tuşundan kapatınız, daha sonrada cihazın arkasında bulunan güç anahtarından kapatıp açınız. Bu son bölüm çok önemlidir, kesinlikle uygulayınız.

Dostum bu geniş ekran tvler için olan yazılımın ekran görüntüleri çok hoşuma gitti. Altazyı fontu ve boyutu tam istediğim gibi olmuş. Ama benim tv geniş ekran değil yinede bu yazılımı yükleyip kullansam olur mu?
    Zaten ekran görüntülerinden anlaşıldığı gibi bu görüntülerin alındığı tv de geniş ekran değil.

• arkadaşlar bu markanın 765 kodlu bir modelini gördüm bugun teknosa da fiyatı 65ytl

ne farkı var bu bahsettiğiniz cihazla?

alınır mı sizce?
  • farkı hdmi girişi yok, hdmi sizin için önemli değilse alınabilir

quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

arkadaşlar bu markanın 765 kodlu bir modelini gördüm bugun teknosa da fiyatı 65ytl

alınır mı sizce?

• Edit: 11.06.2008 Tum sorunlar halledilmiştir.

merhabalar,

yeni aldigim ve PC den yaklasik 100 GB film yukledigim Western Digital 500 GB MyBook2 Essential Edition external HDD bir turlu calismadi

denemelerim devam ediyor...

HDD nin hizi ve goruntusu cok iyi ama esas isini simdilik yapamiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galates -- 11 Haziran 2008; 23:56:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: unpop

farkı hdmi girişi yok, hdmi sizin için önemli değilse alınabilir

quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

arkadaşlar bu markanın 765 kodlu bir modelini gördüm bugun teknosa da fiyatı 65ytl

alınır mı sizce?

hdmi tam olrak nedir, ne gibi avantaj sağlar?

tşkler:)
  • arkadaşlar bu player qpel ile kodlanmış divx ve xvidleri gösterebiliyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lezgi

arkadaşlar bu player qpel ile kodlanmış divx ve xvidleri gösterebiliyor mu?

Evet
  • @unpop,

Yazılımı geliştiren arkadaş, bunun yapılmasının çok önemli olduğunu söylemiş. Bu yüzden ben de belirtmek istedim. Yapmaktan zarar gelmez. Muhtemek güncelleme sorunlarının da önüne geçildiği söyleniyor. Siz yine de yapmaya bakın.

@Lezgi,

Oradaki fontlar geniş ekran TV'ler için hazırlanmıştır. Diğer versiyonu geniş ekran olmayan TV'ler için öneriyorum. Ekran görüntülerine tıklarsan, geniş ekrandan alındıklarını görürsün. Small Image yaptığım için öyle sıkışık çıkmış
  • quote:

@unpop,

Yazılımı geliştiren arkadaş, bunun yapılmasının çok önemli olduğunu söylemiş. Bu yüzden ben de belirtmek istedim. Yapmaktan zarar gelmez. Muhtemek güncelleme sorunlarının da önüne geçildiği söyleniyor. Siz yine de yapmaya bakın.

@Lezgi,

Oradaki fontlar geniş ekran TV'ler için hazırlanmıştır. Diğer versiyonu geniş ekran olmayan TV'ler için öneriyorum. Ekran görüntülerine tıklarsan, geniş ekrandan alındıklarını görürsün. Small Image yaptığım için öyle sıkışık çıkmış

geniş ekrandan kasıt,Lcd tv'ler değilmi?yani bu yazılımı tüplü tv'lere yüklersek olmaz?

• arkadaslar cihaz guzel ama en onemlı problemım tv kumandamın cıhazıda etkılemesı bu sorunu galıba zeus yasamıstı baska yasayan varmı bır turlu cozemedım.
    saygılarımla
    ugur
  • quote:

Orjinalden alıntı: wegburak_3081

o gibi filmlerde sorun yok bende cmyylmz nin gösterisi var 1.32 GB onda acayip takıldı 10.1 ve orjinal yazılım ikisindede aynı.

Sonunda kendime yakın birini buldum aynısı Philips 5160/12 ve LG 392H de de oluyor yani kendini üzme :)
  • ne zamandır okuyorum topici hiç akılda yokken divx aldım sayenizde:)) 79 ytl ye d&r dan siparişi verdim bakalım nasıl bi aletmiş...parasını hakettiğinden eminim de merak ettiğim fazlasını verecek mi???
  • wide olanını yüklemesek daha iyi sanırım şimdilik bu arada diğer tarafta biraz sıkıntı oldu. yakında geçer.
    Özellikle takılma konusu için takılma yapan arkadaşlar bir kısmını kesip buraya koyarsanız sizler için farklı sürümlerde denenmiş olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurkom

arkadaslar cihaz guzel ama en onemlı problemım tv kumandamın cıhazıda etkılemesı bu sorunu galıba zeus yasamıstı baska yasayan varmı bır turlu cozemedım.
    saygılarımla
    ugur

Yeni yazılımla, halen sebebini anlamış değilim ama, benim kumanda sorunum ortadan kalktı. Siz de deneyin. Aral'ın sitesinde yayınlanan orjinal güncelleme sayesinde düzelmişti. Buradaki yazılımlar düzeltiyor mu bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ugurkom

arkadaslar cihaz guzel ama en onemlı problemım tv kumandamın cıhazıda etkılemesı bu sorunu galıba zeus yasamıstı baska yasayan varmı bır turlu cozemedım.
    saygılarımla
    ugur

Yeni yazılımla, halen sebebini anlamış değilim ama, benim kumanda sorunum ortadan kalktı. Siz de deneyin. Aral'ın sitesinde yayınlanan orjinal güncelleme sayesinde düzelmişti. Buradaki yazılımlar düzeltiyor mu bilmiyorum.

sagolasın dostum benım playerda bir problem var galiba denedim oyle olmadı kendi kumandasıda 3 kere pil değistirmeme ragmen o da zor cekiyo.
    bu iki problem haricinde cihaz güzel.

saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.