Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Plenus

bi de bu ürünün beyaz olanı gri gibi mi yoksa tam beyaz mı??

yeni yazılım hayırlı olsun bu arada..
  • Bir yazılım hatası da ben buldum. Hata şu;
    Film CD'sinin (VCD) içindeki .dat uzantılı film dosyasını flash disk e kopyaladım. Uzantısını kendi elimle .avi yaptım. DVD Player bu filmi açmadı. Ancak filmin uzantısını mpg yapınca açtı. Aynı filmi bir video çevirme programı ile avi'ye çevirdim, film açıldı. Aynı işlemi flash diskte değil de CD'ye yazdırıp yaptım yine değişen bir şey yok. Bu DVD player'in böyle bir sorunu var. (Sorun tabiki VCD formatlı filmleri açamaması değil, VCD film'i takınca oynatıyor sorun yok). İlk orjinal yazılım ile de bu sorun vardı. Bi kaç mesaj önce verilmiş yeni yazılım ile de bu sorunu yaşadım. Bu hatayı nasıl Alonzo arkadaşımıza yada bu DVD player'in yazılımı ile uğraşanlara iletebilirim?
  • Grimsi beyaz.Tam beyaz değil işte..

quote:

quote:

bi de bu ürünün beyaz olanı gri gibi mi yoksa tam beyaz mı??

yeni yazılım hayırlı olsun bu arada..
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

Bir yazılım hatası da ben buldum. Hata şu;
    Film CD'sinin (VCD) içindeki .dat uzantılı film dosyasını flash disk e kopyaladım. Uzantısını kendi elimle .avi yaptım. DVD Player bu filmi açmadı. Ancak filmin uzantısını mpg yapınca açtı. Aynı filmi bir video çevirme programı ile avi'ye çevirdim, film açıldı. Aynı işlemi flash diskte değil de CD'ye yazdırıp yaptım yine değişen bir şey yok. Bu DVD player'in böyle bir sorunu var. (Sorun tabiki VCD formatlı filmleri açamaması değil, VCD film'i takınca oynatıyor sorun yok). İlk orjinal yazılım ile de bu sorun vardı. Bi kaç mesaj önce verilmiş yeni yazılım ile de bu sorunu yaşadım. Bu hatayı nasıl Alonzo arkadaşımıza yada bu DVD player'in yazılımı ile uğraşanlara iletebilirim?

Bu konudaki talebinizi kendisine ileteceğim.

• yeni yazılım hayırlı olsun @alanzo hakkın ödenmez kardeş.
  • merhaba başıma kötü bişey geldi :

TAM HEVESLE YENİ YAZILIMI YÜKLÜYORDUM Kİ ELEKTRİKLER KESİLDİ VE PLAYER TEKRAR AÇILDIĞINDA LCD MONİTÖRDE SADECE MAVİ EKRAN GELİYO VE USB Yİ OKUMAYA DEVAM ETMİYO BUNLARI YAPMADIĞI GİBİ CD BÖLMESİNİDE AÇMIYO NE YAPABİLİRİM YARDIMCI OLURSANIZ MAKBULE GEÇER UMARIM Bİ ÇÖZÜMÜ VARDIR LÜTFEN OLDUĞUNU SÖYLEYİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

Bir yazılım hatası da ben buldum. Hata şu;

Bu konudaki talebinizi kendisine ileteceğim.

Teşekkür ederim. Bu DVD Player'i almadan önce bütün filmlerimi DVD'lere yazdırmıştım.Umarım boşa gitmez.

• Arkadaşlar alanzonun hazırlamış oluğu yeni modda tam olarak hangi eksiklikler giderildi. Biri listeyelebilirmi?

1. 16:9 olmayan crt televizyonlarda altyazıda soldaki ilk harfin kesilmesi sorunu gitti mi?
    2. Bazı serilerde olan altyazı gözükme süresinin kısalığı sorunu giderildi mi?
    3. Film ismiyle altyazı isminin aynı olması gerekliliği sorunu giderildi mi?
    4
    -Nasılsın
    -İyiyim
    şeklindeki bir altyazının "-Nasılsın -İyiyim" şeklinde gösterilmesi sorunu giderildi mi?
    5. Üç satırdan uzun olan altyazıların gösterilmesi ne şekilde oluyor?
    6. Bir satırdaki maksimum gösterilecek karakter uzunluğu nedir? (örn. 28, 30 32 vb.)
    7. Bazı arkadaşlar usb bellekteki filmleri izlerken takılamlar olduğundan bahsetmişler, doğruluk payı nedir? DVD medyaya yazılan divx filmlerde de takılmalar oluyor mu?
    8. Bir kaç arkadaş scart bağlantısı ile alternatif oynatıcılardan daha kötü görüntü aldıklarını söylemişler, hdmi bağlantısı olmayan bir tv ye sahibim, scartla aktarılan görüntünün tatmin etmediği doğru mu?
    9. alanzonun yeni moduyla firmanın yeni modu arasındaki farklılıklar nelerdir?

Alanzo resim koymuyorum demiş ama modu yükleyip kullanan kişiler altyazı hakkında daha iyi bir fikir vermesi açısından bir kaç resim koyabilir mi?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lezgi -- 1 Haziran 2008; 14:26:17 >

• 1- Evet.
    2- Bende olmuyordu bu sorun zaten ama olanlarda sorun gitmemiş diyorlar.
    3- İsimlerin aynı olması gerekmiyordu zaten, yine gerekmiyor.
    4- Evet.
    5- Son 3 font seçeneğinin 3 satır desteği var.
    6- Bilmiyorum
    7- DVD'de olmuyor ama USB'de oluyor. Orjinal yazılımda olmuyor.
    8- Scart ve composite bağlantılarda görüntüde bir bozulma olmuyor.
    9- Bir sürü farklılık var. HDMI bağlantısı için bile yeni seçenekler eklendi. Eklenmeye de devam edecek. Tam listeyi yakında yayınlar.
  • Yeni yazılım ile eklenen özellikler çok fazla ama usb takılma olması kötü umarım bu sorun bende olmaz.
  • cevap için teşekkürler zeus
  • USB ile takılma devam ediyor maalesef.

Güncelleme ile ilgili deneyimlerinizi burada bizlerle paylaşırsanız, yazılımın geliştirilmesine büyük katkı sağlamış olursunuz.

Teşekkürler.
  • Simdi yeni yazilim icin beklemedeyiz di mi ben alanzonun forumdan kaldirilan yazilimini yuklmemistim yenisini bekliyoruz yanlis anlamadiysam????
  • Ondan sonra yeni yazılım yayınlandı bile. Eskisinden daha gelişmiş ve düzeltilmiş bir yazılım. Önceki mesajlarda linki olması lazım.
  • Normal yazılım ile USB den takılma olmuyor ya da minumum oluyor diyelim. Yeni yazılımı USB takılmalarını artıracak endişesiyle yuklemiyorum.
    Açıkcası dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak istemiyorum. USB hızı altyazı fontundan daha önemli benim için. Sonucta font ne kadar iyi olsa da takıla takıla film seyretmek sinir bozucu.
  • UDF diskleri benim x567 tanımıyor benimki beyaz olanı acaba bu sebebten mi tanımıyor.
    teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: codemaker

UDF diskleri benim x567 tanımıyor benimki beyaz olanı acaba bu sebebten mi tanımıyor.
    teşekkür ederim

güle güle kullan. beyaz olanı merak ediyordum. mümkünse bi foto rica edicem. rengi net anlamak için.
  • Orjinal yazılımda seyrettigim diziler ve filmlerde USB den takılma yok diyordum ama anladım ki bu sadece 700mblık divx riplerinde ve dizi riplerinde geçerli. Bu akşam ilk defa 2 gblık , tr-eng dual sesli, prodji, 720X400 bir divx denedim takıla takıla taklalar attı. Demek ki USB den ancak 700mblik filmleri ve dizileri seyredebilecegiz. 2 gb üstü yüksek bitrateli filmleri de artık cd'ye yazdırmaktan başka çare yok. Sanırım USB 2.0 in pek bir espirisi yok, tabi o da gerçek 2.0 ise.
  • Belki de 2.0 değildir. Ben hiçbir yerde 2.0 yazdığını görmedim. Yazıyor mu bir yerinde? En son çıkan LG bile 1.1.
  • Bende 1.0 diye biliyorum sanırım daha 2.0 desteği için biraz bekleyeceğiz.Benim için 700 mb filmlerde yeterli.Cihazım Allahın izni ile bugün elime geliyor umarım beyaz değildir.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.