Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende mevcut olan dvd sub voferdan besleniyor, yani sub vofer yoksa dvd çalışmıyor. Diğer hoparlörlerde tabiki sub vofer'a bağlanıyor. Böyle olunca hoparlörlerimi başka bir dvd ye bağlayamıyorum, onun için bu cihazı diğer cihaza aux kanalıyla bağlasam 5.1 netice alabilirmiyim acaba?(Burada temel sorun 5.1 dinleyebilmek) Cevaplarınızı bekler keyifli seyirler dilerim.

Yukarıda sorduğum soruya cevap alamadım tekrar sorayım;...

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
  • usb bellek ıle yukleme şansımız var usb yı cıhaza taktıgımızda kumandadan usb cart secenegını secıyoruz ve aynı işlemler bunun ıcınde gecerlı ama alonzonun yazılımdan sonra usb den yukleme yapamıyoruz
  • Hometech_DivX-567_Alonzo_Mod-10-0 dosyasinin ismini mtk.bin yaptim flash bellegin adinida MEDIATEK yaptim bellegi takarak denedim

This card is empty diyor.

Yani görmüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: thuglife

Hometech_DivX-567_Alonzo_Mod-10-0 dosyasinin ismini mtk.bin yaptim flash bellegin adinida MEDIATEK yaptim bellegi takarak denedim

Yani görmüyor

Dostum yazılım ile birlikte gelen readme dosyasını okumalısın Yazılım dosyasının içerisinden ISO dosyası çıkıyor. Bu dosyayı direk Nero veya benzeri bir programla diske yazdırman gerekiyor. Bu şekilde MEDIATEK adlı ve içerisinde MTK.bin dosyası bulunan bir disk oluşturmuş olacaksın.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.

USB bellekten 16:9 formatında bir Divx video izliyorum ama sürekli 4:3 gösteriyor ne yapsam olmadı VGA'dan bağlı nerede bunun ayarı bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wegburak_3081

usb bellek ile yükleme şansınız yok nreo ile iso dosyasını cd ye yazmanız gerekiyor.

Ayrıca hdmi bağlantı ile kullanan arkadaşlar hdmi olarak bağlayınca mini bir hata oluyor ekran yeşil oluyor.Yazılımı yazan arkadaşa teşekkürü bir borç biliriz.
    Yazılımda bu hatayıda giderecek yazılımı yapmış ama şuan daha vermedi.

diğer bağlantı şekillerinde hiçbir sorun yok.

Alonzo yazılımı bana yollayacak bugün içerisinde sanırım. Eğer sorunsuz çalışırsa o yazılım üzerinden geliştirmeye devam edilecek. Sorun büyük ihtimalle çözülecektir. Birkaç güne kadar diğer irili ufaklı güncellemelerle kusursuza yakın bir yazılım olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Hometech_DivX-567_Alonzo_Mod-10-0 dosyasinin ismini mtk.bin yaptim flash bellegin adinida MEDIATEK yaptim bellegi takarak denedim

Yani görmüyor

İçinden cıkan iso dosyasını 7zip file maneger ıle acıyoruz ıcınden zaten MTK.bin dosyası cıkıyor bunuda flaş bellege atıyoruz cıhaza takıp usb kart secenegını secıyoruz normal cdde yazılım yuklenır gıbı yuklenıyor flaş bellegın adını medıatek dıye yazmaya gerek yok o sadece cd ıcın gecerlı ama bu yazılımı attıktan sonra usb den yukleme yapamıyoruz
  • Alonzo'nun yolladığı deneme yazılımı sayesinde HDMI sorunu da ortadan kalktı. Birkaç ufak iyileştirme sonucunda o yazılımı yayınlayacak. Yayınlandıktan sonra burada paylaşırım.

Bu forumdan da Alonzo'ya büyük teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mctk

quote:

Yani görmüyor

İçinden cıkan iso dosyasını 7zip file maneger ıle acıyoruz ıcınden zaten MTK.bin dosyası cıkıyor bunuda flaş bellege atıyoruz cıhaza takıp usb kart secenegını secıyoruz normal cdde yazılım yuklenır gıbı yuklenıyor flaş bellegın adını medıatek dıye yazmaya gerek yok o sadece cd ıcın gecerlı ama bu yazılımı attıktan sonra usb den yukleme yapamıyoruz

Mctk süpersin

• iyice gelişiyor cihaz valla.
  • Deneme sürümü sayesinde çabuk kaybolan altyazılar da düzelmiş Gerçekten cihaz iyice güzelleşmeye başladı.
  • uzun süredir hometech ile orite başlıklarını takip ediyorum. son yazılım ile ibre hometech ' ten yana döndü biraz. :) bu yeni yazılımla ilgili birşey soracaktım. daha önceki yorumlarda belirtilen crt tv lerdeki görüntüyü soldan ve sağdan kesme problemi bu yeni yazılım ile düzeltildimi? crt tv de deneyen arkadaşlar varsa önceki yazılıma göre deneyip bildirirseler sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: carabiner1

Arkadaşlar bir sorum olacak.

USB bellekten 16:9 formatında bir Divx video izliyorum ama sürekli 4:3 gösteriyor ne yapsam olmadı VGA'dan bağlı nerede bunun ayarı bilen var mı?

Arkadaşlar hepimiz bu yazılımla ugrasıyoruz biliyorum ama benim soru kaynadı gibi geldi onun için tekrar yayınlıyorum. Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakaboli

uzun süredir hometech ile orite başlıklarını takip ediyorum. son yazılım ile ibre hometech ' ten yana döndü biraz. :) bu yeni yazılımla ilgili birşey soracaktım. daha önceki yorumlarda belirtilen crt tv lerdeki görüntüyü soldan ve sağdan kesme problemi bu yeni yazılım ile düzeltildimi? crt tv de deneyen arkadaşlar varsa önceki yazılıma göre deneyip bildirirseler sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Alt yazida sola kayma sorunu kaldirilmiş.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak.

Arkadaşlar hepimiz bu yazılımla ugrasıyoruz biliyorum ama benim soru kaynadı gibi geldi onun için tekrar yayınlıyorum. Şimdiden teşekkür ederim

VGA'dan nereye bağlı? PC monitörüne mi? Wide video izliyorsunuz, kare ekranda yamuk mu gösteriyor? Biraz detay verir misiniz?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jakaboli

uzun süredir hometech ile orite başlıklarını takip ediyorum. son yazılım ile ibre hometech ' ten yana döndü biraz. :) bu yeni yazılımla ilgili birşey soracaktım. daha önceki yorumlarda belirtilen crt tv lerdeki görüntüyü soldan ve sağdan kesme problemi bu yeni yazılım ile düzeltildimi? crt tv de deneyen arkadaşlar varsa önceki yazılıma göre deneyip bildirirseler sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Alt yazida sola kayma sorunu kaldirilmiş.

altyazı kayma sorununun ortadan kalktığını birçok kullanıcı belirtti önceden. benim sorduğum o altyazı kaymasına asıl sebep olan görüntünün kaymasıydı. görüntü ekran dışına çıktığı için altyazı kayıyodu. altyazı hizalanmasıyla görüntüdeki kayıpta engellendimi onu sormak istemiştim.

• quote:

Ürünü ben de 1 hafta önce aldım ve fazlasıyla memnunum. Okumadığı filim olmadı, USB rahat çalışıyor, 320GB Seagate Freeagent 'da 32GB'lik bir kısmı FAT32 olarak formatladım, onuda gördü...
    Şu an ustaların üzerinde çalıştığı yazılımlar ile de daha da iyi olacağına eminim.
    Yine de bir noktaya dikkat çekmek istedim:
    Bir çok yerde bahsedilen "sağdan/soldan harf kesme" probleminin tam olarak izahatini yapmaya çalışacağım. Problem şudur ki alet 16:9 ayaralndığındanmıdır bilmiyorum, görüntüyü tam olarak ekrana "sığdıramıyor". Resimler ile de göstermeye çalışayım: (Görüntüler "National.Treasure.Book.of.Secrets.2007.BRRip.Xvid .AC3-PRoDJi.avi" filmindendir) Alet "Scart" bağlantı ile 72 ekran Vestel 100Hertz tüplü TV'ye bağlı ve "RGB video" modda.
    Normal görüntü:

Burada aslında sağdan ve soldan dışarıya taşan kısım gösterilmiyor, bundan dolayı da altyazı da çok uzun olduğu zaman başı ve sonu görünmüyor.

Küçültüldüğü zaman orjinal tam boyut ortaya çıkıyor:

Burada resmin sağında ve solunda fazlalıklar olduğunu görüyoruz.

Orjinal Görüntü:

Burada kırmızı ile TV'de görünmeyen kısımları işaretlemeye çalıştım...

Konu ile ilgili ithalatçı firma ile de irtibata geçtim, şu an için LCD 'lerde böyle bir problem yokmuş gibi görünsede, yine de konunun yazılım günceleştirmesi ile düzeltilebileceğine inanıyorum...

İyi seyirler...

Anlatmak istediğim diğer forumdaki @Cum_A_Lot nikli arkadaşın belirttiği problemdi. Bu sorun düzeldimi onu merak ediyorum.

• Görüntü kayması bir problem değil piyasadaki çoğu cihaz, crt tv'lere alttan ve üstten az boşluk kalsın diye yanlardan kesme işlemi yapıp görüntüye hafif zoom yapar ve tam ekrana oturtur. Eğer ki 16:9 formatında lcd tv veya bilgisayar monitörüne bağlarsan görüntüyü kayıpsız görebilirsin. Fakat altyazıların her iki taraftan kesilmemesi lazım. Sadece soldan kesiliyordu bu sorun da zaten yazılımla çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 30 Mayıs 2008; 15:21:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutku

Görüntü kayması bir problem değil piyasadaki çoğu cihaz, crt tv'lere alttan ve üstten az boşluk kalsın diye yanlardan kesme işlemi yapıp görüntüye hafif zoom yapar ve tam ekrana oturtur. Eğer ki 16:9 formatında lcd tv veya bilgisayar monitörüne bağlarsan görüntüyü kayıpsız görebilirsin. Fakat altyazıların her iki taraftan kesilmemesi lazım. Sadece soldan kesiliyordu bu sorun da zaten yazılımla çözüldü

bu sorun hangi yazılımla cozuldu acaba; firmanın guncelleme yazılımıylamı yoksa alanzonun yazılımıylamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutku

Görüntü kayması bir problem değil piyasadaki çoğu cihaz, crt tv'lere alttan ve üstten az boşluk kalsın diye yanlardan kesme işlemi yapıp görüntüye hafif zoom yapar ve tam ekrana oturtur. Eğer ki 16:9 formatında lcd tv veya bilgisayar monitörüne bağlarsan görüntüyü kayıpsız görebilirsin. Fakat altyazıların her iki taraftan kesilmemesi lazım. Sadece soldan kesiliyordu bu sorun da zaten yazılımla çözüldü

İlginiz için teşekkür ederim mutku. Fakat ;

- lcd tv sahibi olsam crt tv de böyle bir problem var yeni yazılımla bu giderildimi diye sorma gereği duymam sanırım ,
    - bilgisayar monitöründe izleyecek olsam dvd player a ne gerek var bilgisayarda izlerim ,
    - görüntü kayması problem değil demişsiniz diğer cihazlarda olmayıp bu cihazda olan görüntü kayması nasıl olurda problem olmaz dimi.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.