Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tür ürünlere yazılım yazan "sidekick" adlı arkadaştan bahsediyorum. Bir başka forumda kendisi. Herhangi bir link yayınlandığında buraya eklerim linki
  • U3 flash disklerle deneyen oldu mu cihazı? hatırladığım kadarı ile diğer cihazlar okuyamıyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erergin

U3 flash disklerle deneyen oldu mu cihazı? hatırladığım kadarı ile diğer cihazlar okuyamıyordu.

Erergin arkadaşım ben ilk aldığımda Toshiba U3 2gb ile denemiştim bi sonuç alamadım fazlada üstünde durmadım
  • Ben şu anda U3 bellek ile kullanıyorum, herhangi bir sorun yok.
  • Daha önce de yazdım ancak;

1. Toshiba Nozomi 8 GB bellek ile 4,1 GB movie dosyasını tam olarak 56 sn'de okudu. Bana bayağı uzun geldi. Harici hard diskleri ne kadar sürede okuyor peki bu alet?

2. Diğer bazı dvd player'ların okuduğum forumlarında özellikle Toshiba U3 yüklü bellekleri okumadıkları ve formatlamak gerektiği yazıyordu. Ben de ona göre belleğe U3 yüklemek istiyorum.

.ZeuS. senin belleğin markası vs. ne?
  • Ben normalde Kingston Travelmate 2Gb kullanıyorum ama o meşgul olduğu zamanlarda Toshiba Blister 4GB kullanıyorum. Toshiba U3 ve Kingston ile pek farkı yok. Filmlerde takılma olmuyor. Okuma süresi, daha doğrusu filmi ilk başlatma süresi biraz uzun ama bu bütün flash belleklerde böyle. Ürünü ilk aldığımda bir sürü marka ile deneme şansım olmuştu ve okumayana denk gelmemiştim.
  • Piranha Mp3 çalar bağladim bugün USB'den 3-4 sn içerisinde tüm listeyi açti fakat dosya müzik seçim kısmında biraz yavaş geziyordu.

Sony USB bellek taktim ardindan oda doluydu fakat çok hızlıydı
  • Evet USB yi taktıgınızda filmi okumasi icin gecen sure biraz fazla ama sonradan filmi izlerken takılma vs olmuyor.
    Bundan once premier usb denemiştim, USB den okuma hızı müthişti, pc'den hızlı okuyordu neredeyse meret, ama o da sonradan izlerken ara sıra takılma yapıyordu. yani hızlı okuyup takılacagına, yavaş okusun takılma yapmasın daha iyi
  • Zaten ilk başta yavaş okumasının sebebi, filmleri buffer'a atması. Uzun süre buffer alıyor ki daha sonradan takılma yapmamak için. Bence de yavaş olması takılmaması anlamına geliyorsa eğer, kabul edilebilir birşey.
  • Yavaş olsun temiz olsun.Hala sipariş vermedim beklemedeyim.Biraz daha yorumları okumak istiyorum.
    Ayrıca Hdmı nın avantajı nedir bende 106 ekran hd ready plazma tv var dvd yi alırsam ne gibi bir özellik kazandırır bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanko86 -- 27 Mayıs 2008; 13:19:58 >
  • Bende LCD tv olmadıgından upscale ozelliginin ne kadar işe yaradığını henuz test edebilmiş değilim.
    Eger deneyen arkadaşlar varsa, aynı sahnenin hem hdmi'den upscale edilmiş hem de normal çözünürlüğünden resim koyabilirlerse çok makbule geçer
  • Peki arkadaşlar bu cihaz ile hd video veya hd dvd leri izleyemiyoruz değilmi hdmi çıkış sadece görüntü netliği sağlıyor.
  • alet geldi wd 250 gb hdd (3.5'') bağladım ,neye uğradığını şaşırdı! usb/card dedim no disc dedi sora kumanda etilemez oldu.şu anda cd tepsisi açıldı!:) waiting diyor. yakalşık 5 dakikadır belki hdd yi algılıyordur diye bekliyorum.biraz daha bekleyip olanları görcez bakalım.sanırım algılamaz. bu wd hiç yüzümü güldürmedi ki burda güldürsün.
  • yaklaşık 15 dk. sora hdd yi algıladı. şu an menülerde geziniyorum.bunun olabileceğine inanmazdım. yanlız hdd içindeki herşeyi görmüyor.nedendir acaba? sizde de böyle bir problem var mı? bazı klasörler bazı dosyalar yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st_ger -- 27 Mayıs 2008; 15:43:24 >
  • partlara bölmeyi denemeni tavsiye ederim.250 gb çok büyük bir miktar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erergin

U3 flash disklerle deneyen oldu mu cihazı? hatırladığım kadarı ile diğer cihazlar okuyamıyordu.

Bu Toshiba U3 flash bellekler ne kadar yavaşmış boyle ya. Arkadaş içine film atayım diye verdi , 800b lık dosyayı 3 dakikada attı neredeyse, oysa benim sandisk cruser aynı dosyayı 10 saniyede atıyor. Neyse bunu gordugum iyi oldu , toshiba flashlerden uzak durmak lazım demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Bende LCD tv olmadıgından upscale ozelliginin ne kadar işe yaradığını henuz test edebilmiş değilim.
    Eger deneyen arkadaşlar varsa, aynı sahnenin hem hdmi'den upscale edilmiş hem de normal çözünürlüğünden resim koyabilirlerse çok makbule geçer

Her iki fotoğrafta aynı ışık altında ve fotoğraf makinasının tüm ayarları aynı olacak şekilde çekilmiştir... Fotoğraflar çok başarılı olmadı öyle üstünkörü çekiverdim idare ediverin

Kutusundan çıkan HDMI kablo ile bağlanmış şekilde 1080i(50 Hz) upscale edilmiş görüntü

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

---------------------------------------
    Yine kutusundan çıkan S-Video kablo ile bağlanmış şekilde menüdeki HD Mode açık durumda çekilmiş görüntü

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

• Doğal olarak HDMI daha kaliteli renkler sunmuş.
  • Bende sipariş verdim dr den küçük bir sorun oldu kredi kartı ile alırken umarım tez zamanda elime ulaşır.
  • slm bende bimeksten bu üründen aldım burdaki youmlara göre yalnız bi kaç sorum olacak

1. sistemi ilk açtığımda aral.com.tr yazısı geliyo bu hangi versiyon ve ne yüklememi tavsiye edersiniz.
    2.ürünü benq x2200w da kullanıyorum kutusundan çıkan hdmi kablo ile monitörün dvi çıkışını hdmi a çevirip oraya bağladım çünkü monitörün hdmi çıkışında xbox bağlı
    sorun: görüntü 1 parmak alta kaydı yani monitörün üzerinde 1cm lik siyah bi bant oluştıu bu hdmi a bağladığımda kalkıyo sorun nerde anlamadım
    3. bu aletin resaolutionı 1080i(50hz )yaptığımda ekran titreme yapıyo normalmi
    4. upscale için yanında 50 hz yazan değerleri mi kullanacağız yoksa diğer 720p veuya1080i seçildiğinde upscale yapıyomu
    5.son olarak z5400 kullanıyorum ve optik kablo ile kullanıyorum acaba ses ayarları nasıl olmalı menüdeki ben bişey anlamadımda
    6. alt yaz<ı erken kalkıyo yeni yazılımla bu düzeltilmişmi

umarım çok olmamıştır yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2339 -- 28 Mayıs 2008; 22:08:18 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.