benim aldığım yerden bir tane de hometech dvd player arkadaşa aldık..altyazıların erken kalkması sorununu yaşayanlardan biriyim...kaç yerde denedim malesef durum aynı..arkadaşa aldığımız dvd de denedik ama onun dvd de altyazılar olması gerektiği gibiydi..yani onunkinde sorun yok..tekrar söylüyorum çok büyütülecek bir olay değil gibi ama öyle yerlerde altyazılar erkenden kalkıyor ki tekrar başa alıp bakmak gerekiyor..yani konuşma bitmeden altyazı kalkıyor kısacası..va bazen çıldırtıyor..şunu da söyleyeyim benim dvd de altyazıların ekranda görünmesinde hiçbir problem yok yani yazılar tam görünüyor ne ilk harfi kesme var ne son harfi kesme var.tam orta bir yerde muntazam bir şekilde çıkıyor..ama arkadaşa aldığımızda ise ilk ve son harfleri göstermiyor...olay budur..bazısının yaşadığı sorunu bazısı yaşayamayabiliyor...tabi hiç sorun yaşamayan da var...onun dışında dvd için çok çok iyi diyebilirim...eğer bu tip sorunlar altyazı güncellemesi ile halledilebilirse ne ala...
SELAM,
ACABA ARKADASINA ALDIGIN CIHAZI SENIN TV DE VEYA SENINKINI ARKADASININ TV DE DENEME SANSINIZ OLDUMU. EGER DENEDIYSENIZ VE HAKİKATEN CIHAZLAR ARASINDAKI FARK KESINLEŞTIYSE CIHAZLARIN ARKASINDAKI SERI NOLARINI KARSILASTIRIP BURADA YAYINLARMISIN. BIR DE HANGISINDE ALT YAZI KESME VE ERKEN KALKMA SORUNU VAR ONU DA VERIRSEN.
ALT YAZI KESME VE ERKEN KALKMA SORUNUNA , BU YAZILIM GUNCELLEMEYLE COZUM GETIRILEBILIRMI ACABA
quote:
Orjinalden alıntı: hookman
Birkaç değişiklik yaptığım yeni bir yazılım var isteyen yükleyebilir. Şu an fazla resim yükleme şansım yok sadece ana fon aşağıda;
OSD mesajları düzenlendi (daha bitmedi düzenlemeler devam edecek) Altyazılar biraz daha okunaklı hale getirildi. Ana açılış ekranı arkaplanı değişti.
Fazla vaktim yok şimdilik yapabildiklerim bu kadar;
Çalışmaların için teşekkürler.Ancak ana fon resmi üzerine herhangi birşey yazmasak daha iyi değil mi.. Şöyle afilli bir resim koyalım olsun bitsin :)
quote:
Birkaç değişiklik yaptığım yeni bir yazılım var isteyen yükleyebilir. Şu an fazla resim yükleme şansım yok sadece ana fon aşağıda;
OSD mesajları düzenlendi (daha bitmedi düzenlemeler devam edecek) Altyazılar biraz daha okunaklı hale getirildi. Ana açılış ekranı arkaplanı değişti.
Hookman ben de yeni yazılımı yüklemek istiyorum ancak yaptığın değişiklikleri, mesela font büyüklüğü ve font adı vs yazarsan en azından fazlaca denenme şansı bulur gibime geliyor. Ve eğer zor bir şey değilse birkaç versiyonunu yapabilirsen mesela 20 puntoluk altyazılara ilaveten 18 ve 22 lik gibi çok daha makbule geçecek gibi.
Çaban için teşekkürler
Tşk hookman.
quote:
Orjinalden alıntı: ilknil
quote:
Orjinalden alıntı: mrt1981
benim aldığım yerden bir tane de hometech dvd player arkadaşa aldık..altyazıların erken kalkması sorununu yaşayanlardan biriyim...kaç yerde denedim malesef durum aynı..arkadaşa aldığımız dvd de denedik ama onun dvd de altyazılar olması gerektiği gibiydi..yani onunkinde sorun yok..tekrar söylüyorum çok büyütülecek bir olay değil gibi ama öyle yerlerde altyazılar erkenden kalkıyor ki tekrar başa alıp bakmak gerekiyor..yani konuşma bitmeden altyazı kalkıyor kısacası..va bazen çıldırtıyor..şunu da söyleyeyim benim dvd de altyazıların ekranda görünmesinde hiçbir problem yok yani yazılar tam görünüyor ne ilk harfi kesme var ne son harfi kesme var.tam orta bir yerde muntazam bir şekilde çıkıyor..ama arkadaşa aldığımızda ise ilk ve son harfleri göstermiyor...olay budur..bazısının yaşadığı sorunu bazısı yaşayamayabiliyor...tabi hiç sorun yaşamayan da var...onun dışında dvd için çok çok iyi diyebilirim...eğer bu tip sorunlar altyazı güncellemesi ile halledilebilirse ne ala...
SELAM,
ACABA ARKADASINA ALDIGIN CIHAZI SENIN TV DE VEYA SENINKINI ARKADASININ TV DE DENEME SANSINIZ OLDUMU. EGER DENEDIYSENIZ VE HAKİKATEN CIHAZLAR ARASINDAKI FARK KESINLEŞTIYSE CIHAZLARIN ARKASINDAKI SERI NOLARINI KARSILASTIRIP BURADA YAYINLARMISIN. BIR DE HANGISINDE ALT YAZI KESME VE ERKEN KALKMA SORUNU VAR ONU DA VERIRSEN.
ALT YAZI KESME VE ERKEN KALKMA SORUNUNA , BU YAZILIM GUNCELLEMEYLE COZUM GETIRILEBILIRMI ACABA
hocam gerçekten çok isterdim ama arkadaşla şu an ayrı illerdeyiz şunu söyleyeyim aynı tv de denedik ve arada daha önce yazdığım farklar var...ben arkadaştan en kısa sürede seri numarasını isteyecem ve benimkiye birlikte burada yayınlayacam..hangisinde nasıl sorun olduğunu da yazarım..altyazı kesme sorununa çözüm getirileceğini biliyorum sağolsun Hookman arkadaş bayağı ilgileniyor onada teşekkür edelim de erken kalkma sorununa çözüm getirilip getirilemeyeceğini bilmiyorum...getirilirse valla süper olur...çünkü 1 sn. bile erken kalkması takip etme işini gerçekten zora sokuyor...
Hookman ellerine sağlık dostum. Diğer foruma yazdığım yazıyı da aktarıyorum buraya.
İşin güzel tarafı bilgisayarımda bayaa fazlaca yüklü codec olmasına rağmen açamadığım bir filmin 2. Cd si vardı(uğraşılsa codec bulunurda). Film divx ac-3 ses daha önce aynı durumdaki filmleri açıyordu bilgisayar. Bir deniyeyim dedim çektim cdye koydum cihaza, biraz fazladan bekledi ben açmaz diyordum diğer odaya geçiyordum , bir ses geliyor içerden baktım gayet iyi oynatıyor , hemen 32x ileri sardım oynattım sorun yok geri sardım sorun yok.
Ufak bir not ileri sarınca alt yazı çıkmayan arkadaşlar( özellikle divx altyazılarda) subtitle(altyazi) tuşuna bir kaç kere basın yazı gelecektir.Hiç gelmiyorsa altyazının isminin başı film dosyasıyla aynı olacak şekilde kısaltın.
quote:
Oncelıkle teşekurler arka resımler guzel olmuş ama yazı karakterlerı cok ufalmış aslında 20 ıdeal bence ama baştan harflerın taşması var
Arkadaşlar ürünü bulamayan veyahut internet üzerinden almak istemeyen yerinde deneyerek almak isteyenler için İstanbul / Maltepe Carrefour Park (Kartal) burda oldukça fazla sayida var ilgilenenler edinebilir.
Arkadaşlar bu ürüne analog 5+1 i bağlayıp ses alamıyormuyuz yanlışmı anladım ne olur bilgi veriniz.
quote:
Orjinalden alıntı: wegburak_3081
Arkadaşlar bu ürüne analog 5+1 i bağlayıp ses alamıyormuyuz yanlışmı anladım ne olur bilgi veriniz.
Yanlış anlamışsın. kim dediyse artık.
Bu ürünü almaya karar vermeme çok az kaldı.
Merak ettiğim 5+1 ses veren bir filmi elimdeki 5+1 ile tam performans ile izleyebilirmiyim. elimdeki 5+1 analog.
quote:
Orjinalden alıntı: wegburak_3081
Bu ürünü almaya karar vermeme çok az kaldı.
Merak ettiğim 5+1 ses veren bir filmi elimdeki 5+1 ile tam performans ile izleyebilirmiyim. elimdeki 5+1 analog.
İzlersin. Ürün ac3 sesi kendi içinde kanallarına ayırıp 5+1 analog çıkıştan verir ama Dts sesi bu şekilde alamazsın. Yani Dolby Digital de sorun yok. Belki Ses Sisteminin anfisi zayıfsa ses düşüklüğü olabilir okadar.
izleyemezsin(!)
töbee arkadaşım cihazın özelliklerini okusan yine yeter.
markası ne 5+1 sisteminin onuda söylede bari almadan önce eksiği kalmasın.
Ya arkadaşlar .. Şu yazılımı editleyememe konusuna takmış durumdayım.. MTK Remaker ile dosyayı açıyorum ama editleyemiyorum... Sorunu çözemedim bir türlü.. Nasıl yapıcaz bu işi.
Bence hiç uğraşmayın. Çünkü kısa bir süre sonra, font büyüklüğü, rengi ve konumunu seçebileceğimiz, bütün ufak hatalarından arındırılmış bir yazılım çıkacak. Başka forumdaki uzman bir arkadaş sayesinde. Şu anda makinesini bozmuş sanırım, tekrar çalıştırabilirse yazılımı denemelerden sonra yayınlayacaktır.
Beklemedeyiz :) Az önce sanada sormuştum zeus pm'den vga bağlantidaki problemi az önce çözdüm monitörde denedim harika idi görüntüler.Almayi düşünenler kaçirmasinlar bu cihazi.
quote:
Orjinalden alıntı: thuglife
Beklemedeyiz :) Az önce sanada sormuştum zeus pm'den vga bağlantidaki problemi az önce çözdüm monitörde denedim harika idi görüntüler.Almayi düşünenler kaçirmasinlar bu cihazi.
bahsettiğin arkadaş nerde bi link verebilir misin? tşk.
quote:
Orjinalden alıntı: .ZeuS.
Bence hiç uğraşmayın. Çünkü kısa bir süre sonra, font büyüklüğü, rengi ve konumunu seçebileceğimiz, bütün ufak hatalarından arındırılmış bir yazılım çıkacak. Başka forumdaki uzman bir arkadaş sayesinde. Şu anda makinesini bozmuş sanırım, tekrar çalıştırabilirse yazılımı denemelerden sonra yayınlayacaktır.
pardon
bahsettiğin arkadaş nerde bi link verebilir misin? tşk.
siparişim kargoya verildi nhahahahaha forum öyle bi moda sokuyor ki adamı,porsche almış kadar mutlu oldum. dvd player işte büyütmeyin bu kadar (puntoları)