Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaman kaybetmeden aldığınız yere götürün, hemen değiştireceklerdir. Faturasını/fişini de yanınıza almayı unutmayın.
  • Aynen dediği gibi bugün yarın fazla zaman kaybetme fişiyle götür değiştirsinler.
  • Bu arada şans eseri birşey keşfettim. Ürünün yazılım güncellemesinin USB üzerinden yapılamadığını, aletin güncelleme esnasında kilitlendiğini söylemiştim. Bugün USB diskin etiketinin "Movies" olarak kaldığını gördüm. MEDIATEK olarak değiştirdiğimde, sorunsuz güncellemeyi yaptım. Yani disk harcamanıza gerek yok. MEDIATEK olarak adlandırdığınız bir flash belleğe mtk.bin dosyasını atarak güncellemeyi yapabilirsiniz.
  • HDMI çıkışı olması, HD-DVD oynatıyor anlamına mı geliyor?
    Yoksa plazma veya lcd tv lerde daha iyi görüntü alabilmek için sadece bir çıkış mı?
  • 2.si kardeş.
  • burayı okuyunca baya heyecanlandırdı bu hometech olayı beni.hiç aklımda dvd player yokken siperiş ettim d&r dan. bir de şu ivo projektor den sipariş ettim.adamı masrafa sokuyorsunuz yemin ederim! neyse bir de z5500 denen alete elim gitti de zor tuttum kendimi.bir süre sora alabilirim sanırım onu da(övgüler böyle devam ederse..). şimdi aklıma takılan konu şu bende wd nin external 250 gb 3.5'' hdd leri var .bu aletler elektriği prizden alıyor malum. deneyen oldu mu hiç 3.5'' hdd ilehometech dvd player'i? eğer kullanılabiliorsa inanılmaz bişşeyolcakbenim için.sağolun şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st_ger -- 25 Mayıs 2008; 18:29:09 >
  • kullanabilirsin
  • alt yazının fontunu büyültebiliyormuyuz ?
  • yazılım ile buyutebiliyoruz

quote:

Orjinalden alıntı: [escobar]

alt yazının fontunu büyültebiliyormuyuz ?
  • Herkese merhabalar,
    2 hafta once D&R'dan aldım. Bazı tespitlerim oldu, belki aynı durumlarla karsılasan olmustur. Bu arada yeni firmware'i de cihaza yukledim.
    (Evde ayrıca Pioneer DV-490 var)

1) Elimde bulunan sonlanmamıs DVD+R disklerden (her hafta lost'u guncelliyorum), icinde bulunan 5 klasorden sadece ilkini goruyor ve dolayısıyla da sadece ilkini oynaabiliyorum. (Boyle bi problemi Pioneer'da hiç yasamadım)
    2) 60GB'lik external diske attıgım filmleri goruyor ve gezinip içinden istedigimi seyredebiliyorum. Fakat yaklasık 15-20 dk. sonra, ekranda bi karıncalanma oluyor, sonra da ekran yesil olup birden siyaha donuyor ve de aslında film oynamaya devam ediyor(playerin ekranında saniyeler akıyor), fakat ekranda ekranda goruntu yok. Bi sure bekleyip tv'den baska bi input secip sonra kendi inputuna donunce(hdmi-1), sanki hiç bişey olmamıs gibi devam ediyor.

Ama sunu belirtmekte fayda var. DVD'lerde herhangi bi sorun yasamadım. Bu fiyata bu player gayet iyi, pioneer'in neredeyse 1/3 fiyatı, ama sorunlar olunca da paylasmak gerekir diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtbjk -- 25 Mayıs 2008; 19:05:30 >

• Arkadaşlar bir kaç gündür yorumları okuyordum ve bu cihazı alıp almama konusunda tereddütdeydim.Sanırım burada yorum yapan pek çok arkadaştan daha amatör olduğumu düşünüyorum.
    Bu sebeple benim düzeyimdeki arkadaşlarında bu yazılanlardan faydalandığını düşünerek şunu söylüyorum.Eğer dvd player ihtiyacınız varsa hiç düşünmeden gidin alın bu cihazdan.(mağazada deneyin, bir arkadaşımın aldığı makina çalışmamış)
    3 gündür ne bir alt yazı problemi, ne herhangi bir formatı okumama vs. gibi problemle karşılaşmadım.
    Sanırım yapılan yorumlar amatör düzeyin ötesinde olduğu için kafa bulandırıyor, mesela bazı arkadaşlar yavaş okuyor demişler; yani neye ve kime göre yavaş? Bence gayet hızlı okuyor :) Alt yazı beğenmeyenler var, yoo bence gayet güzel alt yazılar :) Ekrana sığmayan yazılar varmış, nerede? :) Arkadaşlar lütfen yorumda bulunurken abartmayalım, derler ya vur dediysek öldürmeyin.
    Ayrıca inanılmaz şık bir alet, üzerindeki markayı değiştirin ve en az 2 katı fiyata satın :)
    Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vktk -- 25 Mayıs 2008; 19:10:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: unpop

kullanabilirsin

eyvallah budur
    ha bir de bağlantılara baktım sesi stereo kulaklıktan-headphone- almak için şu normal -anladın sen- girişlerden yok mu? yoksa kulaklıkla dinlemek için ne yapılabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st_ger -- 25 Mayıs 2008; 19:26:44 >
  • Birde tabi chazı değerlendirirken fiyat/performans kıyaslamasına da unutmamak lazım bu cihaz bu fiyata oldukça iyi bence.
  • bugün alete toshiba nozomi 8 gb flash belleği taktım (içinde sadece 350 mb'lık bir avi dosyası vardı) okuması 30 sn kadar aldı. (bu arada bellek FAT32 formatlı) Birara açılmayacak sandım. Oysa ki, USB 1.1 1 GB tarihi eser creative bellek ile full olmasına rağmen anında açıyordu. Ne iş anlamadım.
  • Bugün carrefour'a Orite alacağim diye gittim Hometech aldim kararsiz kalmiştim umarim hayırlısı olur.Bilgiler için sağolun.
  • Dostlar selam,

Bende Bimeks'ten bu aleti aldım. Yorumlar çok güzeldi. Yalnız 94 ekran toshiba lcd ile HDMI çıkıştan kullanıyorum, dvd de renkler çok iyi değil, çözünürlükte keza öyle. Yalnız birçok divx seyrettim hepsinde görüntü sanki vcd seyrediyormuşum gibi görünüyor. Çok kötü, pixelleşme var, diğer YUV, vga ve kompozit çıkışıda denedim HDMI dan dahada kötü. Upscale ayarı 720p(50hz) de, ayrıca diğerlerinide denedim sonuç aynı. Daha önceden dvi üzerinden pc bağlıyarak seyrediyordum filmleri. Mesela bu filmlerden biri DVD rip Transformers ve görüntüsü beni çok etkilemişti. Hemen denemek için onuda koydum resmen sanki vcd seyrediyorum o derece karelenme var. Cihazın diğer tüm özellikleri harika, bide görüntü kalitesi problemimi çözsem güzel olacak. Sorunumun kaynağı nedir sizce? Bahsettiğim filmi pc üzerinden lcd tvme gönderdiğimde çok kaliteli görüntü alıyordum, 10 civarı filmle denedim hep karelenme var.

Yorumlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: devirsever

Dostlar selam,

Bende Bimeks'ten bu aleti aldım. Yorumlar çok güzeldi. Yalnız 94 ekran toshiba lcd ile HDMI çıkıştan kullanıyorum, dvd de renkler çok iyi değil, çözünürlükte keza öyle. Yalnız birçok divx seyrettim hepsinde görüntü sanki vcd seyrediyormuşum gibi görünüyor. Çok kötü, pixelleşme var, diğer YUV, vga ve kompozit çıkışıda denedim HDMI dan dahada kötü. Upscale ayarı 720p(50hz) de, ayrıca diğerlerinide denedim sonuç aynı. Daha önceden dvi üzerinden pc bağlıyarak seyrediyordum filmleri. Mesela bu filmlerden biri DVD rip Transformers ve görüntüsü beni çok etkilemişti. Hemen denemek için onuda koydum resmen sanki vcd seyrediyorum o derece karelenme var. Cihazın diğer tüm özellikleri harika, bide görüntü kalitesi problemimi çözsem güzel olacak. Sorunumun kaynağı nedir sizce? Bahsettiğim filmi pc üzerinden lcd tvme gönderdiğimde çok kaliteli görüntü alıyordum, 10 civarı filmle denedim hep karelenme var.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Renk ayarlarından sharpness'i azaltmayı dene.

• benim aldığım yerden bir tane de hometech dvd player arkadaşa aldık..altyazıların erken kalkması sorununu yaşayanlardan biriyim...kaç yerde denedim malesef durum aynı..arkadaşa aldığımız dvd de denedik ama onun dvd de altyazılar olması gerektiği gibiydi..yani onunkinde sorun yok..tekrar söylüyorum çok büyütülecek bir olay değil gibi ama öyle yerlerde altyazılar erkenden kalkıyor ki tekrar başa alıp bakmak gerekiyor..yani konuşma bitmeden altyazı kalkıyor kısacası..va bazen çıldırtıyor..şunu da söyleyeyim benim dvd de altyazıların ekranda görünmesinde hiçbir problem yok yani yazılar tam görünüyor ne ilk harfi kesme var ne son harfi kesme var.tam orta bir yerde muntazam bir şekilde çıkıyor..ama arkadaşa aldığımızda ise ilk ve son harfleri göstermiyor...olay budur..bazısının yaşadığı sorunu bazısı yaşayamayabiliyor...tabi hiç sorun yaşamayan da var...onun dışında dvd için çok çok iyi diyebilirim...eğer bu tip sorunlar altyazı güncellemesi ile halledilebilirse ne ala...

• Birkaç değişiklik yaptığım yeni bir yazılım var isteyen yükleyebilir. Şu an fazla resim yükleme şansım yok sadece ana fon aşağıda;

OSD mesajları düzenlendi (daha bitmedi düzenlemeler devam edecek)
    Altyazılar biraz daha okunaklı hale getirildi.
    Ana açılış ekranı arkaplanı değişti.

Fazla vaktim yok şimdilik yapabildiklerim bu kadar;

Yazılım burada; http://uploaded.to/?id=dwwnv8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 26 Mayıs 2008; 9:09:35 >

• Dostum o ayarları zaten denemiştim ama bu karelenme olayı öyle küçük bişi değil, az olsa bişi dememde çok aşırı fazla. Vcd seyretsem çok daha net görüntü veriyor diyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.