Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Bu bahsettiğiniz hızlı altyazı geçme sorunu bende olmuyor. Gayet düzenli ve görünmesi gereken zamanlarda görünüyorlar. En az 20 filmde deneme şansım oldu ve hiç birinde sorun yoktu. Sizin denediğiniz ve sorunlu olduğuna inandığınız film ve altyazıyı belirtirseniz, onlarla da deneme yapabilirim.

zeus hocam şöyle söyliyeyim belki varsa deneyebilirisin mesela the dresden files diye bir dizi var ilk bölümün ilk beş dakikasına bakarsan -eğer varsa tabi başka da aslında en kolay bakılacak bu diye onu yazdım- yazılar hızlı geçiyor devamında da hızlı ilerlemeler ileride oluyor..ama başka bir hatta iki dvd de denedim gayet normal devam ediyor ben bir türlü çözemedim zaten imeasy arkadaştada aynı sorun devam ediyormuş..onun dışında dvd den çok memnunum...altyazı ayarlamalarında üstatlar değişiklikler yaparsa daha iyi olacak gibi...herşey için teşekkürler...

• Zeus ,

Arkadaşım ben kafayı yemek üzereyim .. MTK Remaker ile yazılımı editleyemiyorum..Sen nasıl yaptığını biraz açıklar mısın ? Birde MTK Remaker'ın hangi sürümünü indirdin ?
  • MKT firmwarelerinde uzaktan kumanda için de ayar yapılabildiginden mkt remaker programında bahsetmişler

ReMaker is capable to replace Remote controller and Front panel Button tables. So it will be possible to get some other players firmware to work with your players remote controller and front panel buttons..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lujin

Üstadlar ben 70 ekran tüplüde izliyorum.Bu yazılımı yüklemelimiyim.Birde bu yazılım acaba başka kumandaların makianayı etkilemesini önlüyor mu?

Ben de bu konuda yazmak için girmiştim şimdi foruma. Bir tane film izledim ve sonunda tesadüfen kumandaların birbirlerini etkilemediğini gördüm. Samsung TV'nin kumandası artık aleti etkilemiyor. İşin garip yani, aletin kumandası da TV'yi etkilemiyor. Başka kumandaların cihazı etkilememesini anlarım da, cihazın kumandasının artık neden TV'yi etkilemediğini anlayamadım. Bu konuda bir iyileştirme yapılmadığını söylemişlerdi ama artık kumandalar birbirlerini etkilemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 22 Mayıs 2008; 21:40:45 >

• Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim.

Bu DVD playerın kumandası z5500'e etki ediyor demiştiniz o sorun çözülebildi mi?

quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

Orjinalden alıntı: carabiner1

@Sympatique

Ben de bir Z5500 almayı düşünüyorum ve bu dvd playera bağlayacağım. Yanlız tizler ve midler beni düşündürüyor. Nasıl oldu optik pağlantıyla bağlayında z5500'ün performansı nasıl? Bir tek umudum sizsiniz forumlarda araştırdım bu iki makineyi birlikte kullanan kimseye rastlayamadım sizden başka. Alayım mı bu arada ben ivo 1800 denen projeksiyon makinesine vga'dan bağladım bu DVD playerı 2.5 metreye 1.90 görüntü alıyorum VGA bağlantısını da 720p'ye upscale ettim görüntüye inanamassınız VGA'dan bağlamak için en ideal DVD player bu bende 4 tane DVD player var bu bağlantı şeklini bu kaliteyle bulamasssınız. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Z5500'ü bu cihaza optik veya coax kablo ile bağlayıp film izleyecekseniz tizler ve midler sizi düşündürmesin.. Gayet yeterli performansı verecektir... Hometech'in ses ayarları menüsünde tiz sesleri arttıran bir seçenek var onu aktif edince gayet ideal bir ses kalitesine ulaşmak mümkün olabiliyor...Yalnız Z5500 ile bu DVD Playerı kullanırken DVD playerdaki ekolayzır ayarlarının kapalı olması lazım.Aksi takdirde seslerde bozulmalar olabiliyor.

• MKT Firmware Remaker 0.23 beta 6 programını indirdim, aral'in sitesinden idirdigim mkt.bin yazılımını içine attım, orada subtitle ayarlarını yapabileceginiz
    yukaridaki patch menus altında patch tools var ama oraya girdigimde surekli menuler deaktif, subtitle ayarlarıyla bir türlü oynayamadım.

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 22 Mayıs 2008; 21:40:01 >
  • Bende tüm butonlar aktif ve değişiklik de yapabiliyorum. Tüm ayaları ve değerleri değiştirebiliyorum. Sizde neden olmadı anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: carabiner1

Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim.

Bu DVD playerın kumandası z5500'e etki ediyor demiştiniz o sorun çözülebildi mi?

Yeni yazılımı ben yüklemedim henüz...DVD Player'ın kumandası Z5500'ü etkilemiyor..Z5500'ün kumandası player'i etkiliyor..Subwoofer sesini arttırma tuşuna basınca DVD Player CD Tepsisini açıyor... Z5500 ün kumandasında DVD Playeri etkileyen başka tuş var mı bilemiyorum.Deneyip bakmam lazım..
  • Çok ilginç, bir önceki sürümü indirdim gene butonlar aktif değil. Kafayı sıyıracağım. Siz kurduktan sonra nasıl bir değişiklik yaptınız programda

quote:

Bende tüm butonlar aktif ve değişiklik de yapabiliyorum. Tüm ayaları ve değerleri değiştirebiliyorum. Sizde neden olmadı anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

MKT Firmware Remaker 0.23 beta 6 programını indirdim, aral'in sitesinden idirdigim mkt.bin yazılımını içine attım, orada subtitle ayarlarını yapabileceginiz
    yukaridaki patch menus altında patch tools var ama oraya girdigimde surekli menuler deaktif, subtitle ayarlarıyla bir türlü oynayamadım.

Benim sıkıntımda aynen bu işte.. Bende editleyemiyorum yazılımı...

• quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Çok ilginç, bir önceki sürümü indirdim gene butonlar aktif değil. Kafayı sıyıracağım. Siz kurduktan sonra nasıl bir değişiklik yaptınız programda

quote:

Bende tüm butonlar aktif ve değişiklik de yapabiliyorum. Tüm ayaları ve değerleri değiştirebiliyorum. Sizde neden olmadı anlamadım.

Bende tam bir önceki sürümü indirip denemeyi düşünüyordum..Acaba PC Donanımı ile bir alakası olabilir mi bu durumun

• Yani sanmıyorum 1 mblık program ne gibi donanım isteyecek ki, sonuçta amd x2 , 1 gb ram, xp ile deniyorum.
  • Valla ben bişey anlamadım bu işten..Yoksa sitedeki yazılıma editlemeyi engellemek için birşey mi eklediler.. Zeus'un indirdiği yazılım ile bizim indirdiğimiz farklıdır belkide...

Edit ; Eğer Zeus indirdiği yazılımı bir yere upload ederse birde onu deneyelim diyorum ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 22 Mayıs 2008; 22:20:22 >
  • Programın ilk açılışında bir hata mesajıyla karşılaşıyor musunuz?
  • Cihaz hakkında bilgi veren ve yorum yapan bütün arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.
    Bütün yazıları bıkmadan hepsini okudum. orjinal yazılımında font ayarlarıyla ilgili bir menüsü olsaymış 4*4 lük bir cihaz olacakmış.
    Bu fiyata bu özelliklerde bir cihaz gerçekten mükemmel, bende bu cihazdan almaya karar verdim. Saygılar.
  • quote:

Programın ilk açılışında bir hata mesajıyla karşılaşıyor musunuz?

Programı zip'ten çıkardıktan sonraki ilk çalıştırmada "ini dosyası bulunamadı default ayarlar ile açılacak" uyarısı veriyor. Bundan mı bahsediyorsun ?
  • Önce cevabı vereyim sadece MTKreader programı ile iş bitmiyor farklı yazılımlar da gerekli.

Biraz yorucu oldu ama yazılım üzerinde yüklü miktarda inceleme yaptım, Bilmenizi isterim ki sadece fontları veya background'ları değiştirmekle olmuyor. O kadar karışık bir kodlama varkı resmen arapsaçı, cihaza tam anlamıyla hakim olabilmek için code menüsündeki RISC ve de ARM 'lardaki bağlantıları ve komut istemlerinin çözümlenmesi gerekiyor, farklı yazılımlarla biraz deneme yanılma yoluyla bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama dediğim gibi biraz zaman alacağa benziyor.

Neyse,
    dün hazırladığım yazılımı bir broblem olmaması için defalarca test ettim, şimdi aşağıdaki linkten isteyenler yükleyebilir. açıklamalar bölümünü mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Usb ile yükleme yapabilirsiniz , gerekli açıklamalar dosya içinde.

Yanlız belirtmek isterim bu yazılım hobi olarak hazırlanmıştır.Yüklemek zorunda değilsiniz.Farklı ve yanlış yüklenen yazılımdan kaynaklanan sorunlar garanti kapsamı dışı kalacağını ve sorumluluk kabul etmediğimi unutmayın

Aşağıda ayrıca yeni ve önceki hazırladığım yazılımda bazı görüntüler var, resimler cep telefonu ile çekildiğinden pek net olmayabilir. bilginize...

Yazılım burada;

http://rapidshare.de/files/39494968/Hometech_DivX_567.zip.html (r a p i d s h a r e l i n k i)

bir link daha;

http://uploaded.to/?id=c6bmg0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 23 Mayıs 2008; 10:26:40 >

• birkaç resim daha;

• **** neye karşılık geliyor acaba?
  • link çalışmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: erergin

**** neye karşılık geliyor acaba?

yıldızlı yerlere r a p i d s h a r e yaz yeter. (tabiki harfleri bitişik yazacaksın)

Ben normal yazıyorum ama forumdan kaynaklanan kelime kısıtlaması var herhalde yıldız ile gizleniyor.
    Bir link daha ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 23 Mayıs 2008; 10:33:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.